אז לגבי שיר מסוים..

אז לגבי שיר מסוים..

Sound Effects And Overdramatics... מה המשמעות? קצת קשה להבין אותו...למרות שהוא נשמע...דיי כחול..

whatascene

New member
כמה דברים

א. ברט לא כותב את כל השירים.. ב. לא, הוא לא הומו, לפחות לא עד כמה שאני יודעת (בנוגע אליו וג'רארד.. אני לא יודעת מה היה ביניהם, זה גם לא ממש עניינינו. הם טוענים שהם היו חברים טובים אבל לא כאלה טובים..). יש מצב שברט בכלל מאורס\נשוי כרגע. ג. השיר הזה, סאונדאפקטס, כנראה נכתב על סוג של סם שנקרא Methamphetamine או Crystal Meth או לפי הכינוי blue. יש כאלה שחושבים שעל זה השיר, וזה הגיוני כי הם הרי מסוממים בעברם (ואולי לא רק אז). בנוגע לגיי סקס, יכול להיות שזה מה שזה, יכול להיות הרבה דברים. כל מה שאני אומרת אגב, אפשר למצוא בגוגל בחיפוש משמעויות שירים בכלמיני אתרים.

קצת מוזר...

כי בתכלס ההתנהגות הכללית מראה שהוא גיי...אבל נו שיהיה מזה משנה..פשוט שמעתי ת'שיר והבנתי את חלקו כי הוא צורח וקשה להבין ושקראתי ת'מילים אז הבנתי כמה כחול השיר הזה

זה לא יכול להיות על סקס רגיל?

אני מתכוונת, אין שום רמיזה שאני מצאתי ל"גיי סקס".. ואני לא חושבת שהוא או ג'רארד [ושאר חברי הלהקות] הומואים הם פשוט נגד הומופוביה וכל ההתנהגות שלהם זה מכיוון של סתם שיעשוע ואולי אפילו גימיק? טוב, בכלמקרה למי אכפת?
אה כן וממה שאני הבנתי מהשיר הוא מדבר אולי על זוג שלא מתאימים אחד לשני, והדבר היחיד שהם צריכים אחד מהשני זה סקס ולו נמאס מהקשר או משהו? O.ם

whatascene

New member
חח אפשר

פשוט יש אנשים שמקשרים את זה לבנים, כי ככה.. אנערף

whatascene

New member
חח אולי בנים מעדיפים את זה

אבל זה לא אומר ששני הצדדים הם בנים, בכל זאת

אמממ...

יש תמונות שהוא מתנשק עם בנים אבל נגיד..פעם אחת שאלו אותו בראין וראיתי, אותו ואת ג'רארד אם הם יוצאים ביחד... שאלו "date with"...ובכללי התנועות גוף התספורת האיפור..אולי זה באמת רק גימיק אבל אולי זה אומר משהו..

whatascene

New member
חח

מתנשק עם בנים = פוזה. זה ששאלו אותם אם הם יוצאים? נו אז מה.. כן, יכול להיות שהם היו חברים ממש טובים, אבל בעשייה אוהבים לעשות מהכל איזה סיפור מרעיש.. תנועות גוף? לא רואה שומדבר גיי בזה, גם לא בתספורת (אפילו ממש לא, בהתחשב בעובדה שהוא כולו מטונף) ואיפור כגימיק.. כאמור, "כולם עושים את זה".

nesta girl

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

איזה פוזאיסט ברט!
והוא באמת אבל באמת מטונף. בכלל, קשה לי להאמין שהוא גיי

O L g i T

New member
חחחח זאת סטיגמה חזקה

לא כל הגייז מורידים שיער בשעווה כל שבוע, ומטפחים את עצמם כמו שנראה לכולם... יש גם גייז מטונפים
אני לא רומזת שהוא גיי, הוא הכי לא.. אולי דו... אין לדעת.. אבל תכלס למי אכפת חחח כל עוד יוצא לי לראות תמונות שלו מתנשק עם בנים לא אכפת לי מה הוא ולמה העיקר שהוא עושה את זה ומראה לעולם

למעלה