אז לכל החמישיות שבפורום.....

anat113

New member
אז לכל החמישיות שבפורום.....

אז איך היה לכם הטיול פתחית קורס?

einzuc

New member
וואי!!!../images/Emo80.gif

הטיול שלנו (הנהגת דרום)היה מעולה! ישנו בשבט הירקון בתל אביב... אז איך שהגענו לשבט כבר כמעט כל ההנהגה הייתה שם והיה ממש כיף ועשו לנו פעולה קצת דפוקה (היינו צריכים ללכת להביא חזיות וחטיפים... פדיחות)... ואחר כך בארוחת ערב שבט סער עשו לנו קבלת שבת ועשו לנו מסכת:חנה´לה ובגדי החאקי החדשים.היה מצחיק... ואחר כך בלילה עשו לנו טיול בירקון... יותר נכון לאורך הירקון ואז נעצרנו באיזה פארק, והעבירו לנו פעולה על עבודת צוות... היה כיף... חזרנו לשבט בערך ב1:30 ואנחנו היינו היחידים שעשינו מורל כל הלילה... שיגענו את כולם... ואז בארוחת בוקר היה כיף... ואז יצאנו לעשות טיול לאורך הירקון,ושוב עשינו מורל וכל תל אביב הסתכלו עלינו כמו שאנחנו משוגעים... אבל היה סבבה... השבטים היו כאלה נשמות!!!!!! אוהבת אתכם!!!
עינת
שבט "במדבר" (עומר) גדוד סופה הנהגת דרום! חמישיות או לא להיות!

noa_n

New member
זה לא הוגן!!!

לכל החמשושים היה טיול פתי"ש ורק לנו (שבט שיקמה, הנהגת מרכז) לא!!!

תתעודדי!!

בתור קורסניקית עבר (קורס חמישיות 2000-2001) בשבט "אופק" הנהגת מרכז,אני יכולה להגיד שלנו בכללל לא היה טיול קורס-לפחות לא לשבט שלנו. כל מה שהיה שנה שעברה,כל התיכנונים שהיו (להפגיש את כל הקורס של ההנהגה,ועוד כל מיני דברים)-הכל התבטל! וזה למה? הסיבה הדי עיקרית הייתה ששנה שעברה בדיוק התחילה האינתיפאדה...ופשוט ביטלו הכל! בגלל זה החולצה שלנו,של טיול אתגר,הייתה מין בדיחה על כל האירועים שתוכננו והתבטלו. מקווה שעודדתי אותך קצת והמשך קורס נעים לימור, "אופק" רעות

anat113

New member
אז זה היה הטיול שלי... ../images/Emo13.gif

√ היה טיול פ33ה בטרוף!!!! יצאנו מפה שלשום ונסענו איזה שלוש בעצם ארבע עד לנגב , מדבר יהודה. הייתה נסיעה ממש טובה הקרנו ילדים משבט אחר (רעננה - הדר) והם היו ממש אחלה. זהו כשהגענו למדבר עשו לנו איזה מסלול לילה, לא הרשו לנו להדליק פנסים אז היה די מפחיד, אבל נחמד. ירדנו את צוק תמרור שהחלקתי שם איזה אלף פעם, אבל היה מין אבק רח כזה- אז זה לא כעב.. בסוף המסלול הליילי הגענו לחניון. לא ראינו כלום חוץ משטח ענק וישר. פרקנו ציוד מהאוטובוס והקמנו אוהלים. הדלקנו מדורה והכנו ארוחת ערב. אחר- כך בערך ב 11 וחצי היה לנו מסדר הנגתי היה די משעמם... . והייתה איזו פשלה שהגנרטור מת באמצע, אז נשער אור רק מהכתובות אש. זהו חזרנו מהמזדר ולכך לנו בערך שעה עד שהצלחנו להדליק את הסנדות, אבל בסוף הצלחנו. ישבנו קצת דיברנו טיילנו חיפשנו בלי הצלחה בקום להשתין, אבל לא היה שם שום מקום... אז התעפקנו... בשעה אחת וחתי אני אישית כבר נשפכתי לס"כש הייתי עייפה בטרוף. אבל הלילה היה ממש משעמם ישנתי בערך רבע שעה פשוט שכבתי לי בס"כש ולא נרדמתי. אז מן הסתם הזמן גם לא זז.... אבל בסוף הגיע הבוקר . כמנו בשש הכנו שוקו ותה קיפלנו אוהלים, הכנסנו ציוד לאוטובוסים. היינו בין הראשונים שסיימנו להתערגן, אז שיחקנו כל מיני דברים ואז יצאנו למסלול. יצאנו השבט השלישי אבל עיבדנו את הדרך..... אז חזרנו הרבה אחורה וכבר היינו בין האחרונים. אבל אז התחלנו ללכת מהר ועקפנו שבט אחרי שבט אחרי שבט, זה היה ממש מצחיק, חזרנו להיות שלישים.. המסלול עצמו לא היה כל כך ארוך, הוא היה אמור להיות ארוך אבל הלכנו מהר... אבל הוא היה מטיש במיוחד בגלל החום והוא היה יותר מין ירידה אחת גדולה ומלאה אבנים... אבל בסוף הגענו למעיין עין בוקק. אני לא נכנסתי למים אבל החברים שלי נכנסו. היה סבבה, מקום יפה. המשכנו ללכת וסיימנו את המסלול. אה, כן, בדרך ראינו כמה תצפיות מהממות לים המלח... וזהו חכינו איזה שעתיים עד שכל השבטים האחרים הגיעו.... ובנתיים סבלנו מהנהג הקרצייה שהיה לנו, הוא היה מזה מעצבן, הוא לא הרשה לנו לעלות על האוטובוס, היו לו כל מיני קטעים כאלה שלחק הוא מרשה ולחלק לא וכאלה. למשל, אני וחברה ירדנו מהאוטובוס, חזרנו היא נכנסה ולי הוא אמר לא! "מה לא" "את לא נכנסת" יא שיגע אותי... בסוף נכנסתי מהדלת האחורית ... בסו ששאר השבטים הגיעו יצאנו סוף סוף. בהתחלה כולם נרדמו, אחרי איזה שעה התעוררנו והתחלנו לעשות מורל. היה סבבה. הגענו לרעננה החלפנו אוטובוסים פעמיים, ובסוף הגענו הבייתה... לסיכום היה פשוט טיול טוב וזהו תודה לכל מי שהייתה לו סבלנות לקרוא הכל.. נ.ב סליחה על שגיעות הכתיב... ענת

יש לי שאלה!

אחרי שעשיתם את צוק תמרור(שזה היה מסלול הלילה שלא הרשו לכם להדליק פנסים),אז הגעתם לשטח ריק,שבו הייתם צריכים להקים את האוהלים,נכון? יופי,ונכון ממש כשהגעתם שלחו אתכם למקום שבו החלוץ הכין את הטקס אש וקיבלתם שם מרק? יופי,ונכון היתה שם שישיסטית מהחלוץ שחילקה את המרק מסיר גדול כזה? יופי,ונכון היא היתה נורא נורא יפה? יופי,אז זאת הייתי אני :) אימפריית המרק של רוני שולטת!!!! אימפריית המרק לשלטון!
הצביעו לאימפריית המרק של רוני לעולם טוב יותר(ומרקי יותר:))!!! ד"א,מה חשבת על המסכת במסדר ההנהגתי? ובבקשה אל תגידי משהו בסגנון:"וואי,איזה קטע טוב זה היה כשהילד הזה התפשט!" כי אנחנו(צוות מסכת)פשוט שונאים שזה הדבר היחידי שאנשים זוכרים!!! :)

anat113

New member
אז ככה.... אני מצטערת שאני לא בדיוק

זוכרת אותך, אבל המרק שלכם כן ממש תרם... היינו קפואים.... וכן המסכת הייתה טובה (רק חבל שלא שמעו כלום) ובשב מסויים גם לא ראו... אז עם את שואלת, הכי אהבתי את הקטע של הצופה אינו נופל ברוחו...
זה היה ממש טוב.... ענת, הנהגת שרון, שבט נחשון, שכבת אלמוג.

0% angel

New member
היי כולםֱ../images/Emo129.gif

מה המצב?! הכל טוב הכל פנאן? נ.ב אני חמשושית!

למעלה