אז זה היה הטיול שלי... ../images/Emo13.gif
√ היה טיול פ33ה בטרוף!!!! יצאנו מפה שלשום ונסענו איזה שלוש בעצם ארבע עד לנגב , מדבר יהודה. הייתה נסיעה ממש טובה הקרנו ילדים משבט אחר (רעננה - הדר) והם היו ממש אחלה. זהו כשהגענו למדבר עשו לנו איזה מסלול לילה, לא הרשו לנו להדליק פנסים אז היה די מפחיד, אבל נחמד. ירדנו את צוק תמרור שהחלקתי שם איזה אלף פעם, אבל היה מין אבק רח כזה- אז זה לא כעב.. בסוף המסלול הליילי הגענו לחניון. לא ראינו כלום חוץ משטח ענק וישר. פרקנו ציוד מהאוטובוס והקמנו אוהלים. הדלקנו מדורה והכנו ארוחת ערב. אחר- כך בערך ב 11 וחצי היה לנו מסדר הנגתי היה די משעמם... . והייתה איזו פשלה שהגנרטור מת באמצע, אז נשער אור רק מהכתובות אש. זהו חזרנו מהמזדר ולכך לנו בערך שעה עד שהצלחנו להדליק את הסנדות, אבל בסוף הצלחנו. ישבנו קצת דיברנו טיילנו חיפשנו בלי הצלחה בקום להשתין, אבל לא היה שם שום מקום... אז התעפקנו... בשעה אחת וחתי אני אישית כבר נשפכתי לס"כש הייתי עייפה בטרוף. אבל הלילה היה ממש משעמם ישנתי בערך רבע שעה פשוט שכבתי לי בס"כש ולא נרדמתי. אז מן הסתם הזמן גם לא זז.... אבל בסוף הגיע הבוקר . כמנו בשש הכנו שוקו ותה קיפלנו אוהלים, הכנסנו ציוד לאוטובוסים. היינו בין הראשונים שסיימנו להתערגן, אז שיחקנו כל מיני דברים ואז יצאנו למסלול. יצאנו השבט השלישי אבל עיבדנו את הדרך..... אז חזרנו הרבה אחורה וכבר היינו בין האחרונים. אבל אז התחלנו ללכת מהר ועקפנו שבט אחרי שבט אחרי שבט, זה היה ממש מצחיק, חזרנו להיות שלישים.. המסלול עצמו לא היה כל כך ארוך, הוא היה אמור להיות ארוך אבל הלכנו מהר... אבל הוא היה מטיש במיוחד בגלל החום והוא היה יותר מין ירידה אחת גדולה ומלאה אבנים... אבל בסוף הגענו למעיין עין בוקק. אני לא נכנסתי למים אבל החברים שלי נכנסו. היה סבבה, מקום יפה. המשכנו ללכת וסיימנו את המסלול. אה, כן, בדרך ראינו כמה תצפיות מהממות לים המלח... וזהו חכינו איזה שעתיים עד שכל השבטים האחרים הגיעו.... ובנתיים סבלנו מהנהג הקרצייה שהיה לנו, הוא היה מזה מעצבן, הוא לא הרשה לנו לעלות על האוטובוס, היו לו כל מיני קטעים כאלה שלחק הוא מרשה ולחלק לא וכאלה. למשל, אני וחברה ירדנו מהאוטובוס, חזרנו היא נכנסה ולי הוא אמר לא! "מה לא" "את לא נכנסת" יא שיגע אותי... בסוף נכנסתי מהדלת האחורית ... בסו ששאר השבטים הגיעו יצאנו סוף סוף. בהתחלה כולם נרדמו, אחרי איזה שעה התעוררנו והתחלנו לעשות מורל. היה סבבה. הגענו לרעננה החלפנו אוטובוסים פעמיים, ובסוף הגענו הבייתה... לסיכום היה פשוט טיול טוב וזהו תודה לכל מי שהייתה לו סבלנות לקרוא הכל.. נ.ב סליחה על שגיעות הכתיב... ענת