אז, למה אתם מתחפשים השנה? אני לאהוב פורימ
C crazy4tc New member 20/3/05 #2 אין לי רעיון ../images/Emo10.gif בהתחשב בעובדה שהמסיבת פורים שלנו היא ביום רביעי לא נראה לי שאני אתחפש כבר... :-\
אין לי רעיון ../images/Emo10.gif בהתחשב בעובדה שהמסיבת פורים שלנו היא ביום רביעי לא נראה לי שאני אתחפש כבר... :-\
D Da Fish Snake New member 21/3/05 #3 הנה רעיון... תתחפשי לפלורסנט!! וכדאי שזאת תהיה תחפושת חסינת-פטישים.. if u know what i mean...
C crazy4tc New member 22/3/05 #7 ../images/Emo6.gif אני חשבתי על תחפושת בשביל שנינו... אבל אולי עדיף לדחות אותה לשנה הבאה, כשכבר לא נהיה תלויים בציונים שלהם If you know what I mean
../images/Emo6.gif אני חשבתי על תחפושת בשביל שנינו... אבל אולי עדיף לדחות אותה לשנה הבאה, כשכבר לא נהיה תלויים בציונים שלהם If you know what I mean
ש ש ל ו מ צ ה New member 21/3/05 #6 אני לא מתחפשת... לא יודעת למה, אני אוהבת לראות אנשים מחופשים אבל אני לא טורחת להתחפש.. ואם כבר דיברנו על יום רביעי .. אז יש לי יומולדת ! happy birthday to me
אני לא מתחפשת... לא יודעת למה, אני אוהבת לראות אנשים מחופשים אבל אני לא טורחת להתחפש.. ואם כבר דיברנו על יום רביעי .. אז יש לי יומולדת ! happy birthday to me