"אז למה את מנהלת ת'פורום?משעמם לך?"

מיטללל

New member
"אז למה את מנהלת ת'פורום?משעמם לך?"

(כאילו,דה
) קרה איזה פעם או פעמיים ששי התקשר, שאל מה ניינים ומה אני עושה, ועניתי לו: "סתם, במחשב". והוא לא התעמק בנקודה
אתמול הוא היה אצלי, וסוף סוף שאל: "מה יש לך לעשות על המחשב?!" אז.. סיפרתי לו. עליכם
הוא ממש לא בקטע של מחשב או אינטרנט בכלל... לקח לו זמן להבין מה זה פורום :) ואז הוא התחיל קצת לצחוק. ואמר: "אין לי בעיה עם זה, אני רק לא מבין, למה את צריכה את זה? " אז הסברתי לו על הסיפוק והעניין והמליונים:) ואז הוא גם שאל איזה פורום. אמרתי שפורום המעריצים של הראל מויאל. משום מה הוא לא האמין
ואמרתי לו שאם בא לו שיחפש... משום מה לא נראה לי שהוא יעשה את זה :) וברצינות- 1. למה אתם בעצם נכנסים לפורום ? 2. שהיו לכם בני זוג/ לבני זוג בהווה - מודע לזה ? נכנסו להודעות שלכם?

ChilD SouL

New member
תשובות...

1. להעביר ת'זמן, אולי אפילו ללמוד דברים חדשים. 2. היה מודע, הוא בעצמו גלש וגולש בפורומים כאלה ואחרים. לא יודעת אם הוא היה נכנס ממש להודעות שלי, אבל הוא כן קרא חלק מההודעות.

Zoharrr

New member
תשובות

1. למה אתם בעצם נכנסים לפורום ? להעביר את הזמן... להתווכח... להוציא אגרסיות D: סתם האמת שזה פורום שדיי התקבצו פה כמה וכה אנשים שכיף לקרוא את ההודעות שלהם ויש להם תובנות... והכרתי מפה גם כמה אנשים חביבים,עם אחד אפילו לקחתי את זה למציאות... והרווחתי תקופה לא מבוטלת של זמן עם אדם נהדר:) (שאני ממש מקווה שיקרא את זה כי הוא עצבני עליי אש) 2. שהיו לכם בני זוג/ לבני זוג בהווה - מודע לזה ? נכנסו להודעות שלכם? אני חברה בערך בלא מעט פורמים, פה ובהייד פארק,אני אפילו מנהלת אחד בעצמי. איפשהו זה חלק מהחיים שלי,דיי קטן אבל בהחלט משמעותי,אז כל(האחד וחצי...) הבני זוג שלי ידעו,יש אפילו פורום שאני ממש כותבת שם הודעות לאלכס ונותנת לו לינקים שיקרא :)

נועם m

New member
מה זאת אומרת למה? כי אנחנו שרוטים!

סתם, נו... P-: האמת שזה הפורום היחיד שאני כותבת בו בקביעות. משהו פה באווירה תפס אותי על התתחלה... ניסיתי קצת לרעות במחזות אחרים אבל תמיד חזרתי הביתה...
הייתי די בשוק לגלות שאפשר למצוא אנשים אינטיליגנטים באינטרנט! D-: רק שתבינו- לפני שהגעתי לכאן חווית האינטרנט שלי הייתה מתמצה בלהוציא חומר מויקיפדיה. אני לא בטוחה שאני איידע בן זוג בעתיד על הסטייה הזו... D-: אני כותבת כאן הרבה פעמים דברים די אישיים, דברים שאולי הייתי מעדיפה לספר לו באופן ובזמן אחר (אם בכלל...) אני לא ארגיש בנוח להיות חשופה ככה כל הזמן... חלק ממה שמאפשר לי לכתוב באמת בחופשיות היא העובדה שלא ניתן לשייך את הדברים אלי במציאות...

../images/Emo47.gif

1. למה אתם בעצם נכנסים לפורום ?
יש כאן אחלה אנשים שלרוב כיף לדבר איתם, זה נחמד לראות דעות שונות ועצות שונות בכל עניין
באמת פורום נחמד
אני פעילה גם בפורום מתגייסים וצבא כי זה גם עוזר לי
2. שהיו לכם בני זוג/ לבני זוג בהווה - מודע לזה ? נכנסו להודעות שלכם? לא ולא, האמת אין לי בעיה קשה עם זה, אבל אני לא אפרסם את זה כלכך. כי בכל זאת לפעמים אני כותבת כאן דברים אישיים (כל קשר למציאות הוא מקרי לחלוטין
)

נרקי

New member
חחח מיטל י'מנהלת שווה../images/Emo23.gif

ואני עונה
1. למה אתם בעצם נכנסים לפורום ? כי משעמם לי כאילו דה! וכי אני מנסה לעזור לכולם
2. שהיו לכם בני זוג/ לבני זוג בהווה - מודע לזה ? נכנסו להודעות שלכם? אם יהיה לי חבר? אז כן אתן לו לראות הודעות שלי

ללא נושא

אני נכנסת כי אני חושבת שיש פה אחלה אנשים.. לפחות זו ההתרשמות שלי. ובהזדמנות זאת.. דנה תודה :) לגבי בני זוג זה לא כ``כ רלוונטי לגבי.. אבל כל החברות שלי יודעות שאני בעניין..

L y c a n

New member
עד שיש זמן..

אז: למה נכנס? כי נחמד פה, ולומדים דברים ובכלל, אחלה דיונים! אם הייתי מספר? היו שואלים, אז כן.. אם אני מגלה דברים לאנשים שאני לא מכיר, אז אין סיבה להסתיר את זה ממנה

דנדוש20

New member
../images/Emo9.gif

1. זה הפורום היחידי שאני נכנסת אליו. כי פשוט נחמד פה
יש פה אנשים מעניינים ושמשעמם זה מעביר את הזמן יופי. 2. שיהיה לי חבר נראה לי שאני אספר לו. אין לי מה להסתיר

למה? כי נחמד לי להעביר את הזמן

שלי ככה, כשמשעמם או כשאני מתעצלת לצאת והייתי עם האקס שלא הייתי נכנסת לפורומים כאלה זה היה מזמן :/ היום אין לי בעיה שידע:)

למעלה