אז למה בעצם אני לא בגינה של ההורים?

אז למה בעצם אני לא בגינה של ההורים?

די מזמן בקשתי מכן להחזיק אצבעות. אז יש בקשה להמשך
וגם סיכוי לעבודה וגם הלקאה עצמית שלא נפסקת מאתמול. נשמע מסובך? חכו חכו. אז הסיפור הוא כזה. לקרוב משפחה יש חבר עם המון השפעה והיכרות עם חברות ביוטק (עד כאן יופי) והוא גויס באיומים למצוא לי עבודה (עד כאן גם יופי). ואתמול הלכתי לפגוש אותו. התלבשתי כמו בן אדם (יצאתי ממכנסי הטריקו והכפכפים, לא יאמן), ונסעתי לשם. כשהגעתי הסתבר לי שהשותף שלו לעסקים הוא לא אחר מאשר מישהו שטיפלתי לו בילדים בחופשים מהאוניברסיטה (עוד יותר יופי, אני מתה עליו ויש הדדיות). באמת יופי טופי אחלה בחלה. אז מה הבעיה אתן שואלות? אני הבעיה. באוגוסט אני סוגרת שנה לישיבה בבית. והמון המון זמן לא דיברתי על העבודה שלי ועוד יותר זמן לא דיברתי על התואר. וישבתי שם, עם אדם שממש רוצה לעזור לי, וגימגמתי כמו מפגרת. אפילו לא חשבתי לעבור על החומר כי זה ישב לי בדם תמיד. הייתי מסוגלת לנאומים ארוכים על התחום וחשיבותו ותמיד כולם השתכנעו (לא יודעת אם בגלל ההסברים הברורים או בגלל הברק בעיניים, משהו עבד ממש טוב). והנה אני. אה, בה, ככה, אוי נזכרתי שככה... נורא ואיום. במקומו הייתי חושבת שאני חובבנית מפגרת. כל-כך לא נעים לי. אני מתחלחלת כשאני נזכרת כל פעם מחדש. אז אני יושבת קצת לקרוא. אבל בעיקר חושבת רעות על עצמי. ומה אם זה בגלל העייפות הכרונית ואני אף פעם לא אצליח לתפקד? אז חשבתי לפרוק קצת. תודה למי שהגיעה עד הלום

משוש30

New member
אני תוהה אם הם תפסו את זה כמו

שאת תפסת או שאלו התחושות הסובייקטיביות שלך. יש מה לנסות לדבר איתו? ודרך אגב למה את כל הזמן בעייפות כרונית? לא כדאי לנסות למצא פתרון?

הלל יונק חרוץ

ואמא שלו
ית וממעטת לנצל את ההפסקה הארוכה שהוא עושה בין שמונה בערב לאחת/שתיים בלילה. ככה יוצא שרוב הזמן אני ישנה כשש שעות ביום שמופרעות כל שעתיים בערך. לתפקוד יומיומי מינימלי זה בסדר, אבל אם אני נדרשת לעשות משהו מעבר אני פשוט מתמוטטת.

משוש30

New member
כן ../images/Emo4.gif טוב נו, עוד חודש כבר אפשר

להתחיל לגמול מהנקת לילה. בינתיים כדאי בכל זאת לנסות ללכת לישון קצת יותר מוקדם או לנסות להשלים במשך היום. (אמרה מישהי שמעולם לא הצליחה לעשות את זה...) הוא איתך בבית?

כן בטח

ולא יודעת לישון ביום. גם בתור תינוקת לא ידעתי. הבעיה העיקרית היא שההנקות האלה הן באופן כל-כך ברור מרעב שאני חוששת שיהיה לי מאד קשה עם גמילת לילה. הלל מאד ענייני כשזה נוגע לציצי. מקור אוכל ותו לא. ועכשיו כשהוא התחיל לקחת מוצץ (המצאת הדור הדבר הזה, שוקלת ברצינות כתיבת שיר הלל למוצץ) אני עוד יותר מבינה עד כמה אף פעם אפילו לא התקרבתי להיות מוציצי.

משוש30

New member
ממה שהבנתי מאנשים מקצוע

בגיל חצי שנה זה כבר לא צורך אלא הרגל שגם מזיק לקיבה. אבל איש באמונתו יחיה. (דרך אגב ברוסיה אף פעם לא נתנו לתינוקות לאכול בלילה גם לא בגיל יום...
טוב נו, הקומוניסטים את יודעת...)

פלגיה

New member
סבתא שלי באה מרוסיה

ולא נתנה אוכל בלילה. היום היא מצירה על זה. אני לא בטוחה שזה הרגל, כי אצלי התינוקות רק מתחילים להתעורר בלילה בגיל חצי שנה, והם באמת רעבים

חלודה מקצועית

אני חזרתי שנה לאחר הלידה למקום שעבדתי בו קודם לכן ארבע שנים. בשבוע השני לעבודה קיבלתי מטופל חדש (אני מרפאה בעיסוק) עם בעיית כתף. מדדתי לו טווחי תנועה ולא הצלחתי בשום פנים ואופן להיזכר איך קוראים לתנועה של היד קדימה ואיך לתנועה הצידה (חומר שלומדים בשיעור הראשוןן באנטומיה, פחות או יותר בשבוע הראשון ללימודי ריפוי בעיסוק...). בסוף, כדי להמשיך בטיפול, כתבתי בתיק "הצידה" ו"קדימה" עם טווחי התנועה, והבטחתי לעצמי לתקן בפעם הבאה... אבל מכיוון שמרפי לא נח אף פעם, בפגישה הבאה שלנו שיר הייתה חולה ולא הגעתי, ומישהי אחרת קיבלה אותו יחד עם התיק, כך שהבושה הגדולה נחשפה
... כמה ימים אחר כך בדקתי חולה לאחר אירוע מוחי, ואחת הפיזיוטרפיסטיות באה לשאול אותי עליו. התחלתי לתאר לה מה מצבו (היו לו בעיות בתחום השפתי) ומצאתי את עצמי מסתבכת עם הגדרות נוירולוגיות ולא מצליחה להחליט מה בעצם יש לו... בקיצור- מה שלא בשימוש מתחיל להישכח. כשחוזרים לעניינים- מהר מאד הכל חוזר לקדמותו. אם נראה לך שזה יעזור- את יכולה להרים טלפון לאותו בחור. תגידי לו בדיוק מה שאמרת לנו, תסבירי שאת כבר שנה לא עוסקת בנושא הזה, ותבטיחי שאם תתקבלי תדאגי שבקרוב מאד יחזרו אלייך גם הבקיאות בחומר וגם הברק בעיניים...

את לא יודעת איך עזרת לי עכשיו

(לא נעים להגיד שימחת על פדיחות) ככה בדיוק הרגשתי. תודה, חזרה האופטימיות המהוססת. ואין בעיה עם הבחור הזה - הוא לטובתי וינסה לעניין אנשים בקורות החיים שלי (יש לי נישה ביזארית לחלוטין). סתם מרגישה שיצאתי פארשית.

שמחה ששימחתי...

אם הוא לטובתך ולא זה שאמור לקבל אותך לעבודה אז הרווחת בגדול, כי עכשיו את יודעת כמה את חלודה, וכשהוא ישיג לך ריאיון אמיתי- תדעי שאת צריכה להתכונן מראש!

../images/Emo13.gifאני כ"כ מבינה אותך...

כשחזרתי מחופשת הלידה לעבודה, אנשים שאני מכירה שנים, עמדו מולי, דיברו איתי ולא היה לי מושג איך קוראים להם... פשוט הייתי בבלאק אאוט טוטאלי. שלא לדבר על מושגים ומונחים שקשורים בעבודה, שבדר"כ אני "שוחה" בהם, ופתאום לא ידעתי במה מדובר. יכולה לנחם אותך שזה עובר, ואפילו מהר מאוד, למרות שגם היום יש לי ימים שאני מרגישה בהם שהמוח שלי פשוט מכובה... אני בטוחה שהצלחת להרשים אותך בזכות אישיותך ולא רק בזכות המילים היפות שאת חושבת שהוא רצה לשמוע. תהיי אופטימית!

ו שתי

New member
../images/Emo4.gif

נשמע מבאס קצת. מצד שני, כמו שאמרת. הוא חבר, הוא מכיר, ויכוליות בהחלט שהוא גם מודע לכל ההשלכות הצדדיות של ההורות וחוסר השינה ובכלל. בקיצור- הוא כנראה לוקח את זה פחות קשה, כך שנשארה רק הבאסה על הידע, ואת זה אפשר לפתור (אני בטוחה) וחוץ מזה. מבינה. מזדהה. מרגישה בחסרונה של עבודה, חברת מבוגרים, מטרה נוספת חוץ מכיור נקי. עייפות כרונית. דעיכה מחשבתית זמנית (תזכרי- זמנית!) נשיקות.

למעלה