אז למה הצבעתם השבוע?

limors2

Active member
אז למה הצבעתם השבוע?

בינלאומי

Sweet Revenge

New member
אוקיי.. את הבינלאומי אני לא זוכרת..

אז הנה הישראלי: נינט- היא יודעת עידן יניב- ונדמה שישוב אריק [ההורס] ברמן- המתוקות האחרונות שייגעצ- המילים הכי יפות ואני לא זוכרת אם הצבעתי בסוף לכל הציפורים/מהר מדי.. כנראה שזוהי תחילתה של סניליות מוקדמת..

meshugait

New member
אני אגיד לכם

בינלאומי: call me when youre sober hurt dead meat שממש אהבתי love you latey כי נגמר לי למה להצביע אה ו my love כי גם נגמר לי למה להצביע ישראלי: המילים הכי יפות המתוקות האחרונות
פסק זמן פתאם באנו -כי נגמר לי למה להצביע רגע לפני-מאותה סיבה שבועטוב!

limors2

Active member
אם חסר לך למה להצביע, בואי אלי!

יש רייזורלייט! יש סיזור סיסטרז! יש תשיר של אברמור אם בא לך להיות נחמדה לנעמי!

tkuihehr

New member
איך חסר למה להצביע? יש יותר מדי!

טוב, אז אני אצביע פעמיים, ואומר לכם את הבחירות הכפולות שלי, כן, אני אבחר 10 שירים! כי ככה בא לי: אין אין, המצעד הבינלאומי הופך להיות קשה יותר ויותר ככל שעובר הזמן, דיי, זה נהיה כבר בלתי אפשרי לבחור רק 5, דיי, תעשו את זה 10! היו לי פה 10 שירים שהייתי צריך להכניס, אבל מתוכם צריך לבחור 5, בעעעע [טוב נו, הצבעתי פעמיים
]: America - Razorlight I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters Love you latley - Daniel Powter London bridge - Fergie Welcome to the black parade - My chemical romance וגם הישראלי ככה!! כמה זמן לא היה לי את זה... מסתבר שזו תקופה טובה במוזיקה בגלגלצ : שקט - מורן קריתי תראי זה אני - סינרגיה עכשיו תורי - אבי עברי המתוקות האחרונות - אריק ברמן אני צוחק איתך - משינה <כן, באמת
> וווווווואאאאאאאאא; סליחה ל היא יודעת - נינט טייב תודה לך - רז חדד פתאום באנו - סוליקו ואקסום לפעמים אני מרגיש - סאבלימינל מארח את דיוויד ברוזה המילים הכי יפות - שייגעצ שנכנסו לחמישיה השניה אצלי [אז הצבעה שניה, מה הבעיה,
, מותר מה] וואי, קשה, שימשיך ככה

yhaa hi

New member
אני../images/Emo215.gif

אני אנסה לשחזר... America - Razorlight Welcome to the black parade - My chemical romance Dead meat - Sean Lennon Daydreamin' - Lupe Fiasco When you were young - Killers זה קצת קשה... תראי זה אני - סינרגיה המתוקות האחרונות - אריק ברמן המילים הכי יפות - שייגעצ היא יודעת - נינט טייב עוף על כנפי הדמיון - פונץ' -לא אכפת לי שלא מכירים את זה

נמאס לי.........

בינלאומי- America - Razorlight Boten Anna - Basshunter Call me when you’re sober - Evanescence I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters Welcome to the black parade - My chemical romance ישראלי- היא יודעת - נינט טייב המתוקות האחרונות- אריק ברמן תראי זה אני- סינרגיה עיניים זרות - רונה קינן בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה - שי גבסו

המרמור משתלט../images/Emo6.gif

סתם שומדבר לא מצליח... המיקוד חרא,הפרויקט אמצע-שנה בתקשורת נדפק ושיעורי מנהיגות מעצבנים אותי... אבל ראיתי עכשיו את הפסטיגל של 95 ונהייתי שמחה
זה הפסטיגל הכי טוב
חחחחח

tkuihehr

New member
נמאס לו כבר מסרטים כחולים

נמאס לו כבר מהחיים נמאס לו כבר ואין לו חברה
-יוני בלוך, דווקא היה לא מזמן בגלגלצ, מתישהו בסופשבוע

tkuihehr

New member
כן, זה, השיר הזה

ועכשיו הוא גם תקוע לי בראש, ואני מחפש להוריד אותו כדי לשמוע שוב

למעלה