אז למה כולם שונאים את בריטני?

Oh Pretty

New member
אז למה כולם שונאים את בריטני?

בתקופת 00´-98´, כולנו אהבנו את בריטני. היא הייתה אייקון. תודו! לאחרונה כל מי שיחשיב עצמו כ"מעריץ" בריטני כמו שגזר על עצמו תדמית ילד, תדמית אדם שמאזין למוזיקה מטופשת, ממוסחרת (שונא את המילה הזו) וכדומה. לדעתי, לבריטני ספירס יש שירים מצוינים שנכתבו על טהרת ה - KY, וכן - לא היא כותבת את השירים שלה, לא היא מלחינה אותם, לא היא שחושבת כיצד לעשות קמפיינים ולהפוך את עצמה לתעשייה. האם המוזיקה של בריטני היא שטותית? או האם כל סינגל שישוחרר, לא משנה כמה טוב הוא, כמה שונה מקודמיו, לעד ייכנס לרשימה השחורה משום שעל התווית כתוב "בריטני ספירס"? בריטני היא היא היא טובה, היא מנסה ומנסה והתקשורת אוכלת אותה בלי מלח. כיום, לא כל שיר שלה ישובץ היישר ב´טופ טרי´ (עצוב). אני גורס, שזמרים/ות מקוטלגים עפ"י המפתח הנ"ל: זמר עבור: כסף זמר עבור: תהילה זמר עבור: יצירה מדונה למשל נכנסה בשנים האחרונות, ויש יגידו כבר מזמן, לפן היצירה על כן היא מוערכת בצורה בלתי מעורערת (וכך כל חבריה לקטגוריה). בשבילינו המאזינים, בריטני ספירס היא הכל חוץ מיוצרת. היא מגדילת שדיים, היא חשפנית, היא זונה, היא שקרנית, היא כלבה, היא לא נחמדה, היא פלוצה וכהנא וכהנא. עזבו אותכם שטויות בחייאת. היא ממש בסדר. ומי פה יגיד שהסינגל האחרון שלה (אוברפרוטקטד) אינו שיר מקפיץ, קליט, מלודי וכיפי? תחשבו על זה, אשמח לתגובות. אגב שום דבר לא נכתב בהכללה, זו הדעה בהשתקפות דרך עדשותי. אדיוס

אז ככה...בריטני ספירס הי פצצה

שחבל"ז .היה לה שיר אחד מצויין הראשון שלה ביבי וואן מור טיים ומאז היא נהייתה יותר כוסית בל מה לעשות נמאס כבר הסגנון שלה!!

בריטני משעממת

וזו הבעיה שלי איתה. כשגברת שפריץ פרצה למסכינו לראשונה היא היתה משב רוח מרענן בסצינה עבשה - כל תדמית הנערת-בית-ספר-סיום-זונה-בלילה שלה וההומור העצמי בקלים (ואפילו ב"אופס..") בשילוב מוזיקת פופ קלילה וקליטה מאד הוכיחו את עצמם. אלא מה? בריטני כבר ממש לא מחדשת. הכל נראה אצלה כל כך נדוש, כל כך אמריקאי, כל כך צפוי ומשעמם והיא פשוט עומדת במקום - אין לה שום בשורות חדשות, השירים שלה מעצבנים במקרה הטוב והקול שלה כבר עושה לי חררה (במיוחד כשהיא אומרת ME באוברפרוטקטד בקול של ילדה בת ארבע שבלעה רובוט).

לירן2002

New member
טעות, בריטנוּש היא מושלמת ומס´ 1...

בעולם כולו!
וזאת האמת לאמיתה !!! I´m Not A Girl, Not Yet A Woman" I used to think I had the answers to everything But now I know Life doesn´t always Go my way, yeah... Feels like I´m caught in the middle That´s when I realize... [Chorus] I´m not a girl Not yet a womam All I need is time A moment that is mine While I´m in between [Verse 2] I´m not a girl There is no need to protect me Its time that I Learn to face up to this on my own I´ve seen so much more than u know now Don´t tell me to shut my eyes I´m not a girl Not yet a woman All I need is time A moment that is mine While I´m in between I´m not a girl But if u look at me closely You will see it my eyes This girl will always find Her way I´m not a girl (I´m not a girl don´t tell me what to believe) Not Yet a woman (I´m just tryin to find the woman in me, yeah) All I need is time (All I need) A moment that is mine (That is mine) While I´m in between I´m not a girl Not yet a woman All I need is time (is All I need) A moment that is mine While I´m in between I´m not a girl Not yet a woman

groovy chick

New member
אתה מודע לכך שאתה מפר זכויות יוצרים

צריך למחוק את ההודעה שלך.

בכלל , יש לאמנים נטייה כזו

שהשיר השני הוא בדיוק כמו השיר הראשון , רק בשינוי קל של המילים . זה מרגיז , זה משעמם , וגרוע מכל - זה לא יוצר ציפיה לשיר שלישי. בריטני היא דוגמא לאחת שהמשיכה את השיר הראשון קצת יותר מדי (בערך 352356 פעמים ) , ולכן השירים שלה היום נמרחים כמו מסטיק , ואין שום צליל שאי אפשר לנחש מראש . עוד דוגמא עכשווית מעצבנת ביותר היא של GALLEON . שיר הבכורה שלו SO I BEGIN היה מרענן , מקורי וקצבי ( ואחלה קליפ) .והשני ? לא רק שזו אותה מוסיקה ,והבחורה בקליפ היא אותה אחת , אלא שגם השם של השיר דומה : I BELIEVE . זה נשמע בדיוק כמו הראשון - וזה נשמע רע וממוחזר .

howiefan

New member
אתה לא יכול להגיד כולנו

אתה לא מדבר בשמי ובשם כל תושבי העולם, אתה מדבר אך ורק בשמך. קודם כל. ולא היא לא אייקון, היא החלה בתור בובת הברבי החדשה של המוסיקה עם השיר המטופש והשובינסטי וכן הפרחי, היט מי בייבי (או ביבי תלוי .... חחחח) בכל אופן, היא בובה שנמשכת ע"י חוטי ההפקה, היא לא כותבת, לא מנגנת, ובכל ההופעות שלה יש פלייבק. לבריטני אין אף שיר מצויין, כל השירים שלה נכתבו ע"י המפיקים המומלחים שחשבו על דבר אחד בלבד - איך אנחנו עושים את השיר הזה לקליט כדי שיעשה לנו כמה שיותר כסף. כל השירים שכתבו לה מאוד קליטים, קלילים, פשוטים, שדי חוזרים על עצמם, לפחות בנוגע לפופ, בבלדות קצת פחות. וכם הם מושכים את האוזן, ונחמד לרקוד לצלילהם בדיסקוטקים. מצד שני, בריטני אכן מנוסה בתחום, היא הרי התחילת את הקריירה שלה בגיל 12במועדון מיקי מאוס עם הארוס שלה לשעבר, ג´סטין אן סינק, טימברלייק. במשך כל השנים האלה עבדו איתה יח"צנים מנוסים, מורים למשחק, מורי פיתוח קול, מלבישים, מאפרים, וכו´ ולימדו אותה צעד אחר צעד מה לעשות ואיך לדבר והיום בגיל 20 (נדמה לי) יש לה ניסיון בתחום והיא מזמן לא מתרגשת מכל מה שנכתב ונאמר עליה. ומי שיצא לו לראות את הראיון איתה ששודר לפני כמה חודשים בערוץ 2 , אומנם היא לא חכמה, אבל גם לא טיפשה, והיא הכניסה למראיין מתחת לחגורה גם כן. בעניין הזה היא מקצוענית ללא ספק. בריטני לא כשרונית, לא יעזור כלום, תנסה לשמוע אותה שרה ללא פלייבק, אם לא הייתי מכירה אותה והיו אומרים לי תקשיבי לשיר הבא, הייתי טוענת שמדובר בילדה בת 10 או 12, אין לה קול טוב, היא לא זמרת,היא נשמעת כמו ילדה קטנה, היא רק מסוגלת לעשות קולות בסגנון, אה,או, אי וקולות התחרמנות כאלה או אחרים, וברקע יש לה זמרי ליווי וסינטיסייזרים שעושים בשבילה למעשה את העבודה. שימו לב במופע הידוע לשמצה, יותר נכון מופע החשפנות שהיא עשתה באחד מטקסי האמטיוי לפני כשנתיים שלוש, שם היא התפשטה, אבל לא שרה! מה שאפשר היה לשמוע זה מדי פעם או ו - אה, אבל לא היה שם שיר! וזה המוטיב שלה, בריטני - אין לה אלוהים , אם צריך להתפשט - היא תתפשט, אם צריך להגדיל את החזה בסילקון בגיל 17 כמתנת כריסמס לאמא?! אז היא תעשה את זה, ואם היא צריכה לנטוף שמן גוף ב - i am a slave אז היא תנטוף. חוץ מזה שבתוך התעשייה ידוע שהיא שכבה עם כל מי שהיה צריך כדי להגיע לאן שהיא הגיעה, וכל העניין הבתולים שלה זו הצגה אחת גדולה, לא פלא שג´סטין זרק אותה דרך הטלפון (לא שזה אכפת לי או שזה ענייני). היא בעצמה אמרה שהיא לא רוצה להיות מודל לחיקוי למעריציה, ואף נתפסה מקללת את המעריצים שלה באחת מהופעותיה בטוקיו. ונכון - overprotected שיר קליט ומקפיץ, אבל כמו שהוא בא ככה הוא ילך, יקח לו חודש חודשיים ואף אחד לא יזכור אותו, כמו כל שאר השירים שלה. היח"צנים שלה עשו טעות גדולה -חשיפת יתר, כל מקום שאתה פותח רדיו / טלוויזיה / קורא עיתון / אינטרנט בארץ ובעולם אתה רואה את הפרצוף שלה. היא עושה המון פרסומות שאחת מהן לשתיה - פפסי, ונתבקשה לשתות או יותר נכון להראות רק עם המשקה הזה, ונתפסה פעמיים עם משקאות אחריםף עד שחברת הפרסום הודיעה לה שאם היא נתפסת עוד פעם אחת היא מפוטרת. לאנשים נמאס ממנה ומהפרובקטיביות שלה, החשיפת יתר שלה מקלקלת לה את ה שהיא רצתה להשיג, לא פלא ששרה ג´סיקה פרקר הטילה וטו על השתתפותה "בסקס והעיר". לא מספיק היא חושבת שהיא יודעת לשיר, היא גם הופיעה בתור אורחת בתוכניות טלוויזיה, עכשיו סרט, יותר מדי, הרבה יותר מדי. כמו שהיא הייתה להיט עד לא מזמן, היח"צנים שלה לא מבינים שדי! מעל ומעבר! רואים אותה ושומעים אותה בכל חור וזה פשוט נמאס! מילא, היו נותנים לה להתקרר קצת לתקופה מסויימת אפילו כמה חודשים ואז חוזרים בקאמבק הסיטרי ומוצלח, אבל במקום זה הם מתעקשים להכניס אותה לכל פרוייקט אפשרי. ואמנם היא הייתה מועמדת לגראמי ולפרסי אם טי וי שונים, אבל בשנתיים האחרונות היא כל הזמן מפסידה, או שיש לך את או שאין לך. ובגראמי זוכה רק מי שיש לו את זה. בקיצור, יותר מדי חשיפה, כך קצרה הדרך לנפילה. אני נותנת לה גג שנתיים להעלם (ולחזור בתור חשפנית בפלייבוי). ששואלים אנשים מה דעתם עליה כולם אומרים אותו דבר - זונה ותו´ לא. זה די מסכם את העניין

howiefan

New member
הנה עוד הוכחה

למרות שקשה לי לכתוב ביום כזה לאחר הפיגוע הקשה, יש הטוענים שחייבים להמשיך הלאה, אז אני מנסה. הנה כתבה מ - ynet בנוגע לספר החדש של בריטני, שימו לב לתגובות של הקהל:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1776628,FF.html וזה הכתבה שנעשתה לגבי הסרט החדש שלה:http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1761268,FF.html

howiefan

New member
למעריצי בריטני (אם יש כאלה)

שתי ידיעות : http://www.infobeat.com/articles4/ent_tv_4_031802.html Jessica Parker Ditches Britney from Sex and the City World Entertainment News Network SEX AND THE CITY lead star SARAH JESSICA PARKER personally vetoed singer BRITNEY SPEARS´ planned appearance on the hit TV show. Parker, 36, "threw a fit", according to American magazine US WEEKLY, after learning of the plan to feature the curvy 20-year-old in an episode of the saucy American show - fearing she´d be upstaged by the fledgling actress. "I worked too damned hard to get this show to where it is today, and I´ll be damned if I´m going to be upstaged by a MOUSEKETEER," a source claims Parker ranted, referring to Britney´s previous TV experience as a youngster on THE MICKEY MOUSE CLUB show. The source goes onto claim, "When it was announced Britney would appear on the show, Sarah felt it was nothing but a casting gimmick. "And she wasn´t happy that a 20-year-old would make 36-year-old Sarah look like a much older woman." Justin Dumped Heart-Broken Britney by Phone World Entertainment News Network--Heartless ´N SYNC singer JUSTIN TIMBERLAKE dumped fiancee BRITNEY SPEARS by phone - then warned a fan to "stay away" from women. Curly-haired Timberlake, 21, rang after beginning his band´s current tour of America to break the news to his girlfriend of two years, who was relaxing in Los Angeles, according to British tabloid THE SUN. He is reported to have advised a young fan soon afterwards, "Girls are trouble - just stay away from them." And, according to a source in the DAILY EXPRESS, Justin´s decision was prompted by the extra pressure he´s under as he prepares for to leave ´N Sync for an oft-rumoured solo career. The insider says, "Justin is under a lot of pressure. He embarks on a solo career at the end of April." Another source quoted in the Express claims Britney has now privately accepted the break-up, after initially hoping for a reconciliation

Oh Pretty

New member
ל - AngelDust

התחלתי לאהוב את החדש של נלי המחבלת. נו מה אני יעשה

../images/Emo41.gifסקופ!../images/Emo41.gifסקופ!../images/Emo41.gifסקופ!../images/Emo41.gif

אני התחלתי לאהוב את השיר החדש של קיילי... איך אני אראה את פני ברחוב?!

Oh Pretty

New member
נו דייייייייייייייייייייייייייייייי

כבר להתבייש כשאתם שומעים משהו "מסחרי"!!!! החדש של קיילי הוא מצויין. שימי נזם בין נחירייך, כד אורז על תלתלייך, יד שמאל מושטת מעלה מעלה ופזזי חופשי חופשי

shiri88

New member
איכס כריסטינה!!!!!!!../images/Emo67.gif

בסדר אתם לא חייבים לאהוב את בריטני אבל את כריסטינה החסרת חיים הזאת???????? כל היום היא יושבת וחושבת מה להעתיק מבריטני קודם... היא מכוערת יש לה קול של גבר, גוף מעוות חבל על הזמן חבר שדומה לחציל עם יותר מידי שיער ודי להעתיק כל נקודת חן קטנה של בריטני דייייי!!! (GET A LIFE)

howiefan

New member
בת כמה את?

אומנם כריסטינה לא יפה אבל היא גם לא מכוערת, היא נאה. דבר שני, ה"קול של גבר" זיכה אותה בשני גראמי בנתיים, שאת אחד מהם היא קיבלה על תגלית השנה, וזה כחודשיים לאחר שהיא הוציאה את הסינגל הראשון שלה! אז חאלאס עם ההשוואות האלה, בריטני בחיים לא תגיע לרמתה השירה של כריסטינה, גם אם היא תעבוד על הקול שלה עוד מאה שנה. וזה בגלל סיבה פשוטה, לכריסטינה - יש כשרון! ולבריטני - מה לעשות אין! בריטני עוד שנה שנתיים תיעלם מהנוף לבלי שוב, כריסטינה עוד תשאר איתנו הרבה שנים אחריה.

Oh Pretty

New member
חבל שזה הפך להיות דיון

בריטני או כריסטינה, או אסופת ציטוטים מצהובונים כפי שהפגינה לנו הגיברת האוויפאן. מה שכן עניין אותי לדעת ---> מה גרם לספירס להפוך מאייקון פופ ל"זונה", "חסרת כישרון" וכו´. בנינו, לא חסרים מוטיבים מיניים ב MTV, ולאו דווקא אצל הנ"ל. נדמה לי שדווקא על בריטני נהיה מן עליהום חזק של התקשורת, גלגל"צ ומי שמגדיר עצמו כ´מאזין למוזיקה איכותית בלבד´.

howiefan

New member
אני לא קוראת צהובונים

ולכן אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני הולכת לפי אינפורמציה שאני מקבלת מזה שנים וכן מעבודתי בתחום, כך שאני יודעת על מה אני מדברת. ואין פה שום ויכוח, ידוע לכולם שלכריסטינה יש כשרון ולכן היא זו שזוכה בגראמי ולא בריטני. זה הכל ואני לא אוסיף עוד מילה על כך. בריטני לא מעניינת אותי כהוא זה, הבאתי לפה מספר ידיעות בעניינה כי חשבתי שאולי יש פה חבר´ה שמשום מה (אהמ... סיליקון) מעריצים אותה. ולכן אני לא אמשיך את הדיון בנושא שלה מרגע זה ואילך, תודה ולילה שקט.

shiri88

New member
נו באמת...

כל מי שחושב כאן שבריטני הגיעה לכמות כזאת של מעריצים, ומיליוני דולרים ביום רק בגלל שאין לה כישרון... אז הוא פשוט נאיבי... בריטני היא לא הכי יפה בעולם שאנשים יבזבזו עליה טונות של כסף סתם ככה ואין לה אפילו מספיק סיליקון בשביל זה... לדעתי זה רק עניין של טעם מי שאוהב קול גברי וחזק (שיכול לשבור חלונות חופשי) שיאהב...(טוב לא כולם מושלמים), ומי שלא אתם החוליה החזקה, שלום...

למעלה