אז למה כל המפורסמים מתים ממנת יתר של כדורי מרשם?

alice1803

New member
אז למה כל המפורסמים מתים ממנת יתר של כדורי מרשם?

למה באמת? זה נהיה טרנד כזה? או שהאצבע של הפסיכיאטרים יותר קלה על ההדק??? במיוחד שיש לך כסף, וגישה מהירה לרופאים פרטיים, שיספקו לך מאוד מהר, מה שאתה מבקש.
כי למפורסמים יש המון כסף וזה מה שקורה.

כי היום יש טרנד כזה, שאם קשה לך ורע לך, ואתה עייף מידי כי אתה עסוק ועושה טונות של כסף, אז תעשה לך קיצור דרך, ותעמיס על עצמך כמה סוגים של כדורים נגד כאבים, אופיאטים למיניהם, כדורי שינה, משככי כאבים, וכמה כדורים מעוררים כשצריך לקום מהמיטה ולתפקד.

התוצאה עגומה למדי, בהתחשב שכמה מהזמרים שאני הכי אוהבת הלכו לעולמם בגלל אותם כדורי מרשם, שהם התמכרו אליהם, מבלי להבין מההתחלה, שהתוצאה תהיה נוראית.

1. וויטני יוסטון=מתה באמבטיה, יותר נכון טבעה אל מותה, כי נרדמה אחרי שהגוף שלה היה מפוצץ בכדורי שינה+אלכוהול+רק אלוהים יודע מה עוד, והיא פשוט טבעה ואפילו לא הרגישה.
בובי יוסטון (הבת)=טבעה באמבטיה לאחר חצי שנה שאמא שלה וויטני מתה, באותו הדרך בדיוק כמו אמא וויטני, גם בגלל כדורים.
2. איימי ויינהאוס ז"ל= אוווו איימי כמה אני אוהבת אותה, כמה פחדתי עליה כשעוד הייתה בחיים, עקבתי אחרי כל פיסת מידע שאמרו עליה בתקשורת, ועל המצב הבריאותי שלה, ושהיא הכריחה את עצמה לקום ולתפקד כשהגוף שלה כבר היה במצב לא טוב, ולצערי גם היא מתה מסיבוך של אלכוהול יחד עם כדורים.
3. מייקל ג'קסון= מת ממנת יתר של כדורי שינה, לא התעורר, מת תוך כדי שינה.
4. פרינס= התמוטט ומת במעלית בכניסה לביתו המפואר, נתגלו בגופו כמות בלתי נתפסת של משככי כאבים שהיה מכור אליהם במשך שנים.
והרשימה עוד ארוכה, בריטני מרפי (וגם בעלה אחרי שנה)=מתו במקלחת, בגלל כדורים.
שלא נדבר על
5. "אלביס" שמת באמבטיה, אבל כשקם מהשירותים, צנח ומת, מנת יתר של כדורים.
6. ג'ים מוריסון=מת באמבטיה, צנח אל מותו, כדורים.
7. ג'ים בלושי= שחקן שאני מתה עליו, מת מכדורים ואלכוהול בשנות ה 90.
ויש עוד מלא, כי אמרו שאבצ'י מת היום, בטוח ממנת יתר של כדורי מרשם.
ואני בטוחה שגם הזמרת של הקרנבריז מתה מכדורים, ולא התאבדה.

אל תשכחי שגם רוצחים חלק מהם ואומרים

בתקשורת שזה מסמים ואלכוהול חלק רוצחים כי הם מדברים על דברים שאסור להם לדבר וחלק רוצחים כדי להקריב קורבן. התירוץ של מנת יתר או אלכוהול פשוט אחלא כסתח

לגבי איימי ההנחה היא שהיא נרצחה היא ידעה

מראש שתצטרף למועדון 27 (מפורסמים שמתים בדיוק בגיל הזה), לאילומינטי מאוד חשוב מספרים הם מאמינים בסמליות שלהם בלילה שהיא מתה השכנה שלה שמעה רעשים מוזרים בדירה צרחות יללות ואף תופים היא תיארה זאת כמוזר מאוד וכמשהו שנשמע כמו טקס מיני מוזר אז אלף כנראה כשאיימי מתה היא לא היתה לבד טקס מיני מוזר זו המומחיות של האילומינטי גם טקסים כם הקרבת קורבנות וגם מיניות בטקסים זה לגמרי הם. ככול הנראה הוקרבה
http://www.federaljack.com/was-amy-winehouse-killed-by-the-illuminati-as-a-ritual-sacrifice/

את הכתבה על השכנה אפשר בטח למצוא באינטרנט

alice1803

New member
לא סביר שהיא נרצחה, היו לה בעיות בריאותיות ידועות

היא הייתה חצי בנאדם לפני שהיא נפטרה, אושפזה כמה וכמה פעמים לפני שנפחה את נשמתה, הגוף הקטן שלה לא עמד בכל הסמים שהיא הכניסה לגוף במהלך כל השנים עד גיל 27, ושלא נדבר על האלכוהול שלא בא ביחד עם הכדורים שהיא נטלה, והתוצאה = דום לב.
כנראה שזה חד משמעי, הקטע הזה שאלוהים נותן חיים למי שמעריך אותם, כי אם לא נלמד להעריך, החיים יגמרו מהר יותר מהצפוי.
אבל אני לא כועסת עליה, כי היא הייתה צעירה ונורא מבולבלת מכל הפירסום והכסף.
&nbsp
מישהו חכם פעם אמר:
"אתה יכול לחיות את חייך בסדר הלא נכון, לעשות את כל הדברים הלא נכונים, ועדיין להמשיך לחיות אחריהם, אבל זה לא אומר שאתה תמות בסדר הנכון"
&nbsp

גם ללא קשר למה שכתבתי וגם מבלי

להכנס למאחורי הקלעים של התעשייה הנוראית הזאת עם כל הטקסים והפדופילים החיים של מפורסם אינם נורמאלים ומאוד קשה להאחז בנורמאליות כשבסביבה שלך כמעט אין ממנה . הכל מוגדל מוקצן מצד אחד משטיחים אותם באופי ומצד שני מתעסקים בכל פרט עד שיוצאת הנשמה.
לא מפתיע שאומנים מאבדים את הראש

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא יודע אבל את מטרידה

&nbsp
אני מבין שמטריד אותך ומעסיק אותך עיניין טיפול תרופתי...מטריד שאת מעלה מקרים של מוות ממנות יתר בעיקר..תתרחקי מזה אין לגיטימציה לדברים כאלה בשום פנים ואופן.
מי שמתעסק עם חומרים ללא מרשם פשוט מסכן את עצמו..וחבל. אלכוהול בטח גרוע..בפני עצמו במיוחד עם טיפול תרופתי..כלום ושום דבר מזה לגיטימי..
בטח א שיש הפרעה נפשית ( לדעתי לאומנים האלה מלחץ וכו' יש הפרעות או היו הם בר מינן..)
&nbsp
חד וחלק את כבר חייבת ללכת לפסיכיאטרי/ת..לברר את העיניין הטיפולי שלך להתחיל להתמיד..וכל מה שכתבתי לך בפוסט האחרון לפני זה...
&nbsp
אישית אני לא מאמין שנותנים סתם טיפול תרופתי...גם אם לא רוצים לא מכריחים..השאלה זה יותר מה עדיף עם או בלי...ואיך זה יעזור לשיקום הכולל...
&nbsp
לכי כבר לטיפול מסודר הרבה יותר מידי את מושכת את זה ונראה שיש לך ירידה במצב...

alice1803

New member
אני ממש לא אנטי טיפול תרופתי, אני כועסת על אלו שהגזימו ומתו

זה נושא שמעסיק אותי מאוד, ואתמול זה פשוט צף לי שוב
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני יודע שאת לא...

&nbsp
אבל מה להכן לחפש בבית קברות?...
&nbsp
נסי לחשוב על דברים אחרים קצת יותר שמחים..שימי מוזיקה סרט טוב תעשי ספורט דברים שאת אוהבת שעושים לך טוב..
המחשבות האלה לא טובות לך.
שבוע טוב :)

alice1803

New member
למה זה מטריד אותך? אלו הם החיים, וזה משהו שהוא חשוב בעיני

אתה לא חייב להתייחס לכל דבר שאני כותבת, וגם אם אני סתם פורקת משהו שעל ליבי,
אין צורך לכתוב שאני מטרידה, כי ככה אתה תגרום גם לי לא לכתוב כאן יותר בחיים.
&nbsp
חופש הביטוי, וחופש בכלל זה משהו שחשוב שהפורום הזה, יתקיים ויכיל את כל הדברים שמטרידים אותנו, אתה לא חושב?
כי אם לא, אז למה אנחנו כאן בכלל??? זה הפורום הפרטי שלך? אז אולי נפתח פורום חדש, שבו כולנו נוכל להתבטא איך שבא לנו, מבלי שיגידו לנו שאנחנו מטרידים.
הגזמת עם הביקורת, אני יכולתי גם לכתוב לך מיליון פעם שאתה מטריד אותי עם הרבה דברים שכתבת, שגרמו לי לחוש מוטרדת, נו אז, כתבתי לך שאתה מטריד?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש פה אי הבנה!

כנראה הייתי צריך לכתוב שמה שכתבת מטריד במקום מה שכתבתי..
טעות קולמוס סליחה על הפגיעה.
&nbsp
את לא מטרידה בעצם הכתיבה! חלילה לי להגביל כתיבה..במסגרת המכובדת .
&nbsp
אלא, הכוונה הפה שאת מטרידה אותך מעצם ההתעסקות בזה בנושא של מוות...ומינון יתר וכל מיני דברים כאלה..
לטובתך..אני לא נגדך בשום צורה ואופן. את יד ימיני פה ואת יודעת את זה..
&nbsp
סה"כ דואג לך..קצת הפחדת אותי שאת בייאוש ...ועלולה להכנס לפגיעה עצמית נפשית או אחרת קלה או חמורה..גם בגלל זה אנו פה לשים לב לדברים כאלה..
&nbsp
את יכולה לכתוב שדברים שאני כותב מטרידים אותך אני חושב שזה חלק משיח חשוב שיכול להיות פה..וירחיב אותו למקומות חדשים אולי..או שאני גורם לך לחוש מוטרת ממה שאני כותב..גם זה חלק חשוב בשיח...
&nbsp
ואני מקווה שאני מתנסח טוב ויצא מה שחשבתי...אני עם חוסר ביטחון בגלל הקוגנטיבי הזה..
שבוע טוב :)
&nbsp
&nbsp

alice1803

New member
שבוע טוב והכל טוב

יכולה להבין שלא התכוונת לקרוא לי מטרידה (כי זה משהו שלא אמרו לי בחיים) ואתה צודק שזה מטריד אותי, אבל זה לא מערער אותי, כי אני ילדה גדולה ושמעתי כבר על דברים יותר גרועים ממנת יתר.
יש מצב שאולי אני פשוט מתחילה לחשוב על העתיד, ועל התעסקות על חיים ומוות. וזה בסדר
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

MindfullEye

New member
אין לגיטימציה לזה ממי?

הנושא של סמים ותרופות ללא מרשם הוא נושא קיים בהפרעה הגבולית. אין עוררין על זה שזה מזיק בטווח הארוך (ולפעמים גם בקצר, רק לא שמים לב לזה) אבל זה חלק מההפרעה אצל חלק מהאנשים בחלק, כלשהו, מהזמן.
צריך לדבר על זה, עם שימת לב להגדרת טריגרים ועוד ועוד, אבל לכסות את זה מתחת לשטיח בטענה שזה משהו שיש "אצל כאלה", גבוליים, שלא כותבים או לא כתבו פה חוטא למטרה של הפורום.
&nbsp
לגבי הפוסט המקורי של אליס אז התשובה היא לא שלמה והיא מורכבת. הנושא של משככי כאבים ספציפיים (שהם לא סמים פסיכיאטרים לפחות בהגדרה הביוכימית) והמגפה וההתמכרות שזה יוצר זה נושא מאוד חם היום באמריקה ומנסים לטפל בזה. בשנות ה90 היו מספר חברות תרופות ששיווקו את התרופות המשככות כאבים (שהן למעשה צורה כימית מעט שונה של הרואין) בטענה שאין אליה פוטנציאל התמכרותי. מה שהתברר די מהר כשקר.
&nbsp
עדיין, יש מחלות וכאבים (בעיקר בתחום הסוגים הסופניים של סרטנים שונים) שרק משככך כאבים סופר חזק, דוגמת פנטאניל, יכול לעצור את הכאב. בשלב הזה של החיים לחולה פחות חשובות תופעות הלוואי כי אין לו יותר מדי זמן לחוות אותם ממילא. זה על קצה המזלג.
&nbsp
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אם תרצה אין בעיניי לגיטימציה

&nbsp
לכל סם ללא מרשם ..לכל סם לא חוקי מכל סוג שהוא...
&nbsp
גם תרופות מרשם לקחת לפי המינון..
&nbsp
כל מחשבה על מינון יתר..לא לגיטימית ..
&nbsp
עישון סם בפני עצמו חוקי אבל לא טוב..
&nbsp
לזה כיוונתי לא לדיון על האם תרופה עושה ככה או ככה מה טוב מה לא זה נשאיר לרופאים..ולמטופל ..מבחינת תופעות לוואי כדומה..
&nbsp
מה שכן צריך התמדה לא לקחת כדורים לכמה שנים רצופות בלי ביקורת ..בדיקות דם לחץ דם וכדומה...זה בפני עצמו עלול להיות מסוכן..לזהגם אין לגיטימציה בעיניי.
&nbsp

alice1803

New member
יש דברים שאני לא יכולה להתעלם מהם, זה מעסיק אותי וחולף

אתה צודק לגבי הפרעה גבולית, שנורא קשה לנו לטאטא דברים כאלו מתחת לשטיח, כי באותו הרגע שזה מטריד אותי, ומעסיק את מחשבותיי, לכן חייבת לפרוק, או לכתוב את מה שאני מרגישה באותו הרגע.
ויש מצב שזה משהו שלא יעבור לי כמה ימים, אבל זה עובר לי אחרי יומיים בערך, עד שאני מרגישה הפוגה, ואז רגיעה סופית ומוחלטת.
&nbsp
והתחושה הזו שצריך "לדבר על זה" היא בלתי נמנעת, לשמוע אחרים, מה הם חושבים, וגם אם הם מודאגים ממה שכביכול נראה לי מוזר ודי מפחיד.
ופשוט זה אולי קצת נוגע בי, כי כואב לי, אבל אני לא יכולה להתעלם, אני לא טיפוס כזה.
&nbsp
ולגבי פנטאניל, ועל פרינס שהתמכר לאותה תרופה, ורק אלוהים יודע איך הוא הצליח לתפקד עם הכמויות המטורפות שהוא לקח, עד שצנח ומת.
בכל אופן, ראיתי כמה תוכניות טובות על הכדורים האלו, אז אני מבינה על מה אתה מדבר, ומטבעי אני גם נורא סקרנית, אבל פשוט לאחרונה, זה הפך לתופעה מוכרת מידי, וזה רק מבאס, זה הכל

למעלה