"אז למה לא אמרת?..."

orangeada

New member
"אז למה לא אמרת?..."

נכון יש ת'קטע שעד שלא תגיד לאנשים (גברים או נשים ללא יוצא דופן) על משהו שמפריע/מטריד לך הם לא ידעו וישנו את ההתנהגות שלהם
אבל מה אם כן מעירים- והם לא עושים עם זה כלום
יש אחד אצלי בבסיס, שיש בו הרבה דברים מעצבנים. אני אופטימית, אז מדי פעם אני מעירה לו בקטנה שלא יעלב, שזה לא נעים וזה מציק (נגיד שהוא נכנס לי למשרד ומזמר בקולי קולות תוך כדי זיוף גמור והרס מוחלט של השיר שמתנגן בדיוק ברדיו) אבל, למרות זאת הוא לא מפנים את זה ומיישם לאורך זמן. נראה לי זה קטע גברי. אני הרבה יותר בטוחה ש-בת היתה מתחשבת בי וזוכרת, שלידי לפחות לא לעשות דברים כאלה שממש שמחרפנים אותי. וגם אם היא לא היתה זוכרת- היא היתה קולטת ישר את הפרצופים שלי והתגובות החמוצות נוכח ההתנהגות החוזרת הזאת, והוא מסרב לקלוט!
. קורה גם לכם דברים כאלה
מה דעתכם

שים לב...

מה היא כתבה.. אני אופטימית, אז מדי פעם אני מעירה לו בקטנה שלא יעלב, שזה לא נעים וזה מציק (נגיד שהוא נכנס לי למשרד ומזמר בקולי קולות תוך כדי זיוף גמור והרס מוחלט של השיר שמתנגן בדיוק ברדיו) אבל, למרות זאת הוא לא מפנים את זה ומיישם לאורך זמן אם הוא לא מפנים לאורך זמן.. אז הוא יפנים את זה אחרי שהיא תצא עליו.. אין מה לעשות לפעמים צריך לצאת על אנשים שלא קולטים..

TheWhiteTigris

New member
מה הקשר?

זה שהיא תעליב אותו ותפגע בו זה מה שישפר לה את ההרגשה? אם כן - אז המצפון שלה מושבת. אבל לא אצל כולם ככה...

נו אז מה תעשה.....?

אתה במקומה תמשיך לסבול אותו...? חוץ מזה אני לא חושב שהוא יפגע כל כך... וגם אם כן.. היא יכולה יומיים אחרי זה להגיד לו שהיא מצטערת שיצאה עליו ובלה בלה... והכל יהיה בסדר.. כי אני בטוח שהוא יסלח לה.. והוא מצד שני לא ימשיך לחשוב שהוא אייל גולן.. וככה הכל יהיה בסדר..

TheWhiteTigris

New member
זה אם הוא

טיפוס מלא ביטחון. אם הוא שחצן או להפך מופנם - היא יכולה לשכוח מסליחה.

orangeada

New member
אממ זה כבר טיפה קרה,

לא בצורה ממש גועלית, אבל הוא קצת נעלב.. וזה לא עזר. אז אין מה לעשות אלא להסתגל

Cobe Anan

New member
זה לא קשור לבנים-בנות..

זה פשוט אופי. יש כאלה שישר מבינים, ויש כאלה שלא קולטים גם אם יבקשו מהם מיליון פעמים. זה אנשים שפשוט ככה האופי שלהם.

למעלה