אז למה מחכים? העידכון השבועי

בהביבו

New member
אז למה מחכים? העידכון השבועי

"כל הקופה"
אז כמו שכולכם (אני מקווה) יודעים - ב 3.7 (יולי - החודש הבא) זה קורה! ההופעה אשר ייעלו לבמה רבים וטובים מיוצרי ההיפ היפ & ראפ היישראלי, שבמרכז הערב: איחוד שבק"ס כל הפרטים על ההופעה תוכלו למצוא בדף הראשי של הקהילה, ולוח האירועים. לריכשת כרטיסים מהקופות:036838343
. עוד באותו נושא: אתמול הייתה הכתבה על ההופעה בתוכניתו של גיא פינס (ערוץ 3 בכבלים) - כולם מוזמנים להגיב בשירשור. הפורום
ראשי
הדף הראשי שוב - מתעדכן מדיי יום. כולם מזמנים להציץ, וכמובן לראות מה קורה ב "חדש בקהילת מוקי די". מאמר לכל גולש=
זוכרים את האפליקציה שכל גולש ייקבל מאמר אישי שזה יהיה כרטיסו האישי לכל שאר הגולשים? הדבר מבוטל. בעוד כשבוע אני אסביר לכם מדוע הדבר מבוטל, ומה אנחנו עושים במקום זה.
לסבלנים שביניכם - שווה לחכות!
כל גולשי הפורום
משיצא לו לצפות בזה, ומי שלא: (הכתובת תוחלף בימים הקרובים. הודיע לכם על זה.) ממש כאן תוכלו לצפות בכל גולשי הפורום. בקרוב ייבנה אתר להקילה שלנו, כל מי שיהיה מוכן לשתף עולה ולעזור בערוצי התוכן של האתר מוזמן לפנות אליי. שימו
: האתר ייבנה בשפת ה html. מה שאומר שזה לא "עוד" אתה מאחת החברות שמציעות לנו אתרים. לכן קצת סבלנות, והתוצאות
מול העיניים. נוהל הפורום: שירשורים ופירסומות
בימים אלה אני אעדכן את "הודעת המנהל" של הקהילה שלנו - ואני מבהיר כבר עכשיו כמה חוקים: הפורום שלנו כמו כל פורום רגיל בתפוז, בנוי מהודעות שהן דיון, והודעות שהן הודעות אוף (
) טופיק! החל מעכשיו: כל הודעות אוף טופיק שייפתחו, אפילו אם הן כוללות את הסימן "
" - ולא שורשרו לשירשור האוף טופיק הקיים בפורום, במידה והוא עדיין קופץ (תמיד יישנו שירשור שכזה) יימחקו! כמו כן: שירשורים שהם דיון על נושא כל שהו, ומהות הדיון רצינית - הודעות טופיק אשר יכללו בשירשור, וייגרמו לשירשור לההפך משירשור דיון לשירשור אוף טופיק - יימחקו. אתם צריכים להבין - שהפורום הוא מערכת - שדרכה אנחנו מתקשרים. כאשר הודעות אוף טופיק נפתחות על ימין ועל שמאל - ומורידות שירשורים אחרים לארכיון, ושירשורים שהם שירשורים אשר דנים בהם הופכים להיות שירשורי אוף טופיק - זה פוגע במהותו של הפורום. לנו המנהלים אין כוונה לפגוע באף אחד אישית או בפומבית. המחיקות שלכאורה מתבצעות - אינן באות על חשבון "סגירת חשבונות" או "נקמה"! הדבר אך ורק למען הפורום. הקפידו על זה מעתה. כמו כן: הודעות פירסומיות של גולשים חיצוניים, אשר באים ומיחצנ"ים את המועדון שלהם, צריכים להבין שיש לי את האפשריות הבאת שנותנות לי את האופצייה למחוק: 1. ישנו וח מיוחד עבור כל אותם מפרסמים. פירסומים שלהם - אך ורק שם! 2. מספרי טלפון\פלאפונים - צינעת הפרט. מחובתי למחוק את ההודעה. 3. פירסום על גביי הפורום ללא אישורי. 4. לא משרשרים לשירשורי
קיימים, ואף לא שמים את הסימן. כל אלו - נותנים לי את הסיבה הטובה ביותר למחוק הודעות. שתדעו שאף אחד עדיין לא נחסם בפורום הזה חוץ ממישהו אחד, ואני נוהג לעשות זאת במקרים חריגים ביותר. במידה וכל אלו ימשיכו לפרסם - אוכל לחסום אותם. אני יודע שהדבר לא כל כך קשור אליכם - אבל רצוי שתדעו. עיקבו אחר עידכון "הודעת המנהל" וקראו זאת. גולש\ת הפורום של השבוע
למען האמת, גולש השבוע - נבחר בהיתלבטות קשה מאד בין עוד שני מועמדים, ועוד אמת היא שבבחרתי בגולש\ת אחר\ת, אבל בשניה האחרונה שיניתי, כי בכל זאת אי - אפשר להעלים עין שבשבוע האחרון, וביכלל, בשקט בשקט - בלי הרבה רעש וצליצולים הוא מאד פעיל, והוא חלק פעיל מאד אשר יוזם את הדיונים אצנו בפורום, וביכלל, תמיד סבבה לנו לדבר איתו. לא
גולש השבוע שלנו הוא:
שבקניק מתלהם
נמרוד כל הכבוד, ותמיד תהיי חלק פעיל מהקהילה שלנו. עוד עידכונים תוכלו למצוא בהמשך, ובשאר הקטגוריות בפורום! "צרו קשר!" שלכם: אי - מייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] איי סיי קיו: 168907151 מסרים... (
)
למי שבחופש הגדול, שיהיה המון המון כיייף וקיץ שלם כיף ועננקקקקקקקק של בילויים, ומי שאין לו - גם לון כיף לו?!? שיהיה לכולנו הכי סבבה וטוב שאפשר. "המנהל" האוהב "שלכם".. בן

בהביבו

New member
וואווו!

שולט! צליל.. המממ..
אני אשים את זה בדף הראשי, רק שאת הכתובתץ התחתית את יכולה לשנות ל- : http://forums.tapuz.co.il/muki_d/ זו הכתובת המקוצרת.. אז אם את משנה תעדכני אותי.

בהביבו

New member
בעעעעעע.. זה בלי www!!

ככללעעלקס! ........... טוב נוו.. שנעלה את זה ככה?

The Macker Girl

New member
אני העתקתי את הקישור שלך

ככה שטכנית אתה אשם :) בקיצור... אני יכולה לסדר את זה, אבל מחר. עכשיו אני עייף. לילה...

בהביבו

New member
אני לא מאמין! עד לאיזו רמה תרדו

ותאשימו את המנהל? הכתובת הנתתי בידיוק כזו: http://forums.tapuz.co.il/muki_d/ צליל מותק, באמת כדאי שתלכי לישון..

The Macker Girl

New member
חחחחחחח היה בלבול...

חשבתי שזה לא עובד בלי www ושזו הבעיה... עזוב, אני אוריד את זה מחר על הבוקר. תתאפק עם העדכון :) לילה טוב

בהביבו

New member
צליל, בישבילך גם מחר בערב ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

לכי לישון. לילה טוב כולם.

The Macker Girl

New member
Ulead Photo Express

זו התוכנה שהגיעה עם הסורק שלי... אבל היא די ישנה. יש עכשיו גרסה חדשה והיא הרבה יותר טובה.

בהביבו

New member
בוקר נפלא , צהריים טובים!!

העלתי את התמונה.
צליל.. את מוזמנת לעשות עוד כל מיני דברים ולשלוח..

לגביי ההופעה - "כל הקופה"

מי שרוצה כרטיסים במחיר טוב שיצור איתי קשר במסרים או באי-סי-קיו: 177448859

בהביבו

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה\עזרה../images/Emo124.gif

אז ככה. אני כרגע בונה ב "שאלות הנפוצות" של הקהילה שלנו קטגורייה להופעה "כל הקופה". אני מבקש, מי שמיכם מוכן לעזור לי ולתת לי שא' + תשובות, שניראם לכם חיובים, ושזה מה שגולשים שיבואו לכאן יישאלו: בבקשה, שלחו לי למסר\למייל שאת השא', והתשובה ביחד. אם יש שא', והתשובה כבר מופיעה ע"ג הפורום - הינכם מתבקשים רק להפנות אותי אל התשובה. אני כבר אדאג להעלותה כך. בבקשה מיכם, כל מי שייעזור,
זהו דבר שימושי, ויישנם גולשים רבים שיש להם שאלות על האירוע - אז בבקשה: מי שיכול -
ות רבות!! בן

למעלה