אז למה מתכוון המשורר

אני לא מכירה את המשורר

ולכן, כמובן, ייתכן שאני טועה, אבל... אני חושבת שרוב הגברים שותקים לאו דווקא כי הם מוטרדים ממשהו שקשור בך, אלא, פשוט... סתם. ובדרך-כלל אנחנו סתם מייחסות לכך משמעויות נסתרות - ומיותרות.

מכירה את השתיקות האלו

סופגת אותם כבר תקופה ארוכה ותמיד מגלה שבאמת המשמעות שנתתי להן היו מיותרת אבל שוב מהצד שלו ושוב הוא שותק ושוב ושוב אז למה הוא עושה את זה? אם יודע שזה כל כך פוגע למה המסרים הכפולים למה לשתוק אני יודעת שאוהב הוא יודע שאוהבת אז למה כל המשחקים? מה זה נותן להם?

רגע, על איזה שתיקות את מדברת?

אם סתם לא בא לו לדבר - למה זה פוגע בך? או שלא לשתיקות כאלו את מתכוונת

על שתיקות שמגיעות פתאום

ללא הסבר ללא הכנה קבענו לדבר היום והוא כמובן לא עונה וגם לא מחזיר צלצול אבל מחר כמו שמכירה כבר הכל יחזור למקומו בשלום וכן שוב אני נפגעת כי לפעמים מרגישה שאני לא חלק בחייו ואז פתאום מגיעה ההפתעה ובשניה אני הופכת למלכה בזרועותיו אז למה משחקי הכח על מי על מה למה

magenta73

New member
ציפורים פה

הרבה פעמים, הבעיה שלנו, כנשים, זה שאנחנו מנתחות יותר מידי... הוא כנראה עסוק. וזהו. וכשהוא איתך הוא איתך. כשהוא בעבודה הוא בעבודה. כשהוא עם חברים הוא עם חברים. לא מכירה את הפרסומת של אולוויז? רק נשים מסוגלות לעשות 2 פעולות במכה אחת...?!?

24 שעות

עבודה חברים ילדים ועוד..... מה שלא יהיה לא צריך למנוע ממנו קצת יחס אלי כי אם אין יחס מה בעצם אנחנו עושים ביחד כל כך הרבה זמן?

magenta73

New member
יש לך שתי ברירות

או שתבחרי להיות איתו, על כל מה שהוא כן, ועל כל מה שהוא לא. או שתעזבי. את קיבלת את התשובות שלו. מבחינתו הכל בסדר. זה הסרט שלך. או שתקבלי שזה מה יש, ושזאת דרכו, או שתלכי משם לדרכך העצמאית.

NoamSher

New member
הגברים הללו... תאמיני לי... אי אפשר

איתם ואי אפשר בלעדיהם (אני מקווה)

לא אי אפשר לא אני לפחות

יושבת כאן ומתפרקת לגורמים לא מבינה אותו אותי את הקשר מעל שנה אנחנו ביחד ואלו תמיד היו אותם המשחקים אותן המריבות אותן התנתקויות אבל יודעת שרק אני אשמה זה מה שבחרתי זה מה שהרגלתי זה מה שמקבלת אני יודעת ובטוחה כמעט במאה אחוז שמחר יהיה כל כרגיל אז למה עכשיו אני כל כך בוכיה ועצובה למה כל כך פגועה?

NoamSher

New member
אז תדברי איתו על זה שרלוק!

(והייתי עדין, ורדה רזיאל לא היתה מרחמת!)

דיברנו דיברנו דיברנו

אבל הוא אמר אני כזה תמיד הייתי! ככה אני! (כל אחד עם הסריטות שלו והצרות שלו) קשה כל כך לשנות אותו בגיל הזה ואני גם לא מתכוונת לנסות כנראה שבאמת זקוקה לניעור כמו שצריך

duduamar

New member
למה קשה לך לקבל את זה?

גם אני לא דברן גדול, פשוט כי ככה אני. אין לזה שום משמעויות נסתרות.

אז.....

תהיי גם את כזאת. נראה לי שהוא ומחשבותייך עליו מעסיקות אותך רב שעות היום, למה הוא לא מתקשר? למה הוא לא עונה? וכ"ו וכ"ו. תעשי דברים אחרים שכף לך לעשות ,תעבירי ימים שלמים בלי ליצור קשר איתו בעצמך. תני לו להתגעגע ,גברים אוהבים להתגעגע. אל תהיי קוטרית,אל תפגעי ממנו. פשוט חיי את חייך, ללא שום קשר אליו. לכי לסרט, תטיילי עם חברות,קראי ספר טוב, רקדי עם מוסיקה בבית. מה שעולה על דעתך...רק לא לחשוב על... למה? ולמה? ולמה? וכשסוף סוף הוא יתקשר תגידי לו שאת שמחה ושהתגעגעת ואל תתחילי לקטר לו.

כשאין משהו חכם להגיד, עדיף לשתוק,

לא? לא רק נשים מנתחות הכל [בהקשר להמשך השרשור]. גם אני שותקת המון ותמיד חושבים שקרה משהו. שתיקות סתם ככה לפעמים הם שקט לעצמך. יש פינה קטנה שגם בן/בת הזוג לא יכולים לגעת בה.

למעלה