אז למי יש כרטיסים לירושלים???
O orianush New member 26/3/09 #2 איזה הופעה הייתה.... מדהימהה!! איזה כיףף איזה אנרגיות, לא הצלחתי לישון כל הלילה בגלל זה ואיזה יופי היה עם הסטיקלייטים
איזה הופעה הייתה.... מדהימהה!! איזה כיףף איזה אנרגיות, לא הצלחתי לישון כל הלילה בגלל זה ואיזה יופי היה עם הסטיקלייטים
K karoleking New member 27/3/09 #5 יפה...../images/Emo13.gif זה הזמן להודות לאיציק שמרוב התלהבות ששחררתי לו את המצלמה לא עזב אותה לשניה ונתן לי להינות מההופעה כמו שצריך. תודה בעל יקר
יפה...../images/Emo13.gif זה הזמן להודות לאיציק שמרוב התלהבות ששחררתי לו את המצלמה לא עזב אותה לשניה ונתן לי להינות מההופעה כמו שצריך. תודה בעל יקר
K karoleking New member 27/3/09 #6 וד"א מה שאנחנו רואים כאן זה הסטיקלייטים שחילקו באולם. תראו איזה מגניב זה היה. שלומי אמר שהוא מרגיש שיש לו יום הולדת.
וד"א מה שאנחנו רואים כאן זה הסטיקלייטים שחילקו באולם. תראו איזה מגניב זה היה. שלומי אמר שהוא מרגיש שיש לו יום הולדת.
K karoleking New member 27/3/09 #8 אבל הרקדנים והרקדניות המדהימים כן הגיעו....ואפילו יש לי כמה קטעי וידאו שאעלה בהמשך.
K karoleking New member 27/3/09 #12 מלאכית את שלי נכנסה בחורה... רקדה כמו מלאכית ממש... גמישות כזו שלא רואים כל יום.... הצלם קצת התבלבל נראה לי...האמת? יש על מה...
מלאכית את שלי נכנסה בחורה... רקדה כמו מלאכית ממש... גמישות כזו שלא רואים כל יום.... הצלם קצת התבלבל נראה לי...האמת? יש על מה...
K karoleking New member 27/3/09 #13 ואז נכנסו עוד בנות וגם שלומי התחיל להתבלבל.... (נו איך לא?) סתם סתם... הוא דווקא זכר את כל המילים אבל מה אני מספרת לכם הכל? לכו להופעה...
ואז נכנסו עוד בנות וגם שלומי התחיל להתבלבל.... (נו איך לא?) סתם סתם... הוא דווקא זכר את כל המילים אבל מה אני מספרת לכם הכל? לכו להופעה...