אז למי שכן צופה בחשופים2

FreshF5

New member
אז למי שכן צופה בחשופים2

מה גורם לכם לצפות בה? מי הדמויות החביבות עליכם העונה? מי המיותרות בעיניכם? איזה חיבור בין זוגות אהבתם או לא אהבתם? מה הרגעים שהצחיקו אתכם? איזה רגע חיבר אתכם אל המסך? איזה קו עלילה מושך אתכם אל המסך? על איזה קו עלילה הייתם מוותרים? איזו דמות כן כן הייתם הורגים בתאונה ואיזו לא? טוב, לא יודעת מה אתכם, אבל אני ממש התאהבתי בסדרה העונה, מה שגרם לי לחזור לכמה מהפרקים בעונה הראשונה. אוהבת את השנינות, הבדיחות הסמויות, הסצנות ההזויות היוצאות מכל פרופורציה במיוחד עת כל מהדורת חדשות. אוהבת את הירידה על ז'אנר הריאליטי. הדמויות החביבות עליי העונה: תחייה, מרב, מירי, סמדר, טרי ודניאל (נשים חזקות, ישירות, כנות, מצחיקות, אמיצות, שהולכות אחרי נטיית הלב ולא נכנעות למוסכמות ושאומרות כל מה שעולה על רוחן) הדמויות המיותרות בעיניי: גלי, עמוס, שימי, אלקנא, אילנה, גידי, ברק מה שחיבר אותי העונה אל המסך (ואף מצחיק אותי) בתחילה זה הריבים בין מירי ואופיר, בין תחייה ומלכה, היציאות של סמדר, אלה ומירב ואז מערכת היחסים שהתפתחה בין שירה וטרי שמושכת אותי לראות כל פרק בתקווה שנראה סצנה קצת יותר ארוכה מחצי דקה שלהן. אהבתי את החיבור הלא צפוי בין שירה וטרי ומעניין לראות איך זה יתפתח ביניהן ואיזה שינוי יחול בכל אחת מהן (מצד צעירה בליינית, סוערת ומוחצנת שהולכת לפי דחפים, מצד צעירה שקטה, אצורה ומופנמת שהולכת לפי השכל) וגם את הצפוי בין אופיר ומירי. מה שגורם לי לחרוק שיניים זה כל מסע הנקמה הנמרח של גלי. ומערכת היחסים המשעממת בינה ובין עמוס. (מיציתי את זה בעונה הראשונה עם שירה ושימי) כמובן שאם היה בידי הייתי מוותרת על הדמות שלה כבר בעונה הראשונה, או על כל דמות מיותרת שציינתי מה שכן על דניאל לא הייתי מוותרת, מנתקת אותה מאלקנה ומחברת אותה עם מישהו אחר.

Jolleen

New member
היי../images/Emo9.gif

פעם ראשונה שאני נכנסת לכאן, וכותבת כאן, אבל אני רואה את הסדרה כמעט מהפרק הראשון.. אני קצת מחפפת ומפסידה פרקים לפעמים אבל בעיקרון אני רואה בקביעות.. ועכשיו לשאלון מה גורם לכם לצפות בה? שהיא לא "טלנובלה" טיפוסית עם אהבות, פריקות, בגידות, יש בסדרה הזו סיפורים קצת יוצאי דופן והרבה מתח והפתעות בעלילה, מה שמושך מאוד להמשיך לצפות ולראות מה יקרה בהמשך. ויש גם כמה שחקנים טובים (פלוס עוד כמה ממש לא טובים דרך אגב). מי הדמויות החביבות עליכם העונה? מירי וסמדר!!
מי המיותרות בעיניכם? הגרושה של גידי (שכחתי איך קוראים לה, נו- אורנה דץ), עמוס ירדן המיותר מאוד!!!!!!!, תחייה, ראובן- סתם דמויות לא מעניינות. איזה חיבור בין זוגות אהבתם או לא אהבתם? ממש אהבתי את סמדר וגבי, אופיר ומירי קצת פחות אבל הם גם כן נחמדים ביחד. מה הרגעים שהצחיקו אתכם? הרבה רגעים עם סמדר
איזה רגע חיבר אתכם אל המסך? לא זכור לי רגע מסוים איזה קו עלילה מושך אתכם אל המסך? סמדר וגבי
על איזה קו עלילה הייתם מוותרים? הרומן של גלי ועמוס ירדן + הנקמה המטופשת שלהם. איזו דמות כן הייתם הורגים בתאונה ואיזו לא? הייתי הורגת- עמוס ירדן, תחייה, ראובן, גרושתו של גידי. לא הייתי הורגת- סמדר, מירי, אופיר, מלכה
, הבת של תחייה
.

ילדונת5

New member
ג'ואלין-את גם אוהבת "קרוב רחוק"?

שמתי לב שיש לך תמונה של מטילדה ההורסת בכרטיס האישי. אני נתה על הסידרה.

Jolleen

New member
נכון

אני רואה "קרוב רחוק", ואוהבת, חבל שאין פורום של הסדרה הזו בתפוז. סדרה מדהימה

izik79

New member
פששש יאללה איזה סדרה עתיקה זאת

שאני שומע את שיר הפתיחה של קרוב רחוק זה מחזיר אותי איזה 18 שנה אחורה
שידרו אותה בזמנו בערוץ 1 ו-2 המון

Jolleen

New member
האמת

האמת שהתחלתי לצפות בסדרה לפני שנתיים בערך אז אני לא מכירה אותה כ"כ הרבה זמן..
אבל כן ראיתי כמה פרקים יש לה (4000+).

FreshF5

New member
גם אני צופה בה :)

ויש קומונה לסדרות אוסטרליות http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=6227 שם מדברים בעיקר עליה

izik79

New member
היי פרשית ../images/Emo13.gif

אני קרוע על הסדרה, כמו שאומרים
לא מחמיץ אף פרק זאת הטלנובלה השנייה של הוט שאני רואה בקביעות (הראשונה היתה בובות) אני חושב שהכתיבה של חשופים היא פשוט פנטסטית. המשחק של צופית גרנט משובח, ומעל כולם טלי אורן (סמדר) שקורעת אותי פשוט מצחוק! הדמות של תחיה מרגיזה קצת, אבל זה אומר שהיא משחקת טוב
אתמול (פרק 52) נגמר בצורה מרתקת מאוד.. שרואים את גלי צופה בכמה מצלמות במקביל.. ממש כמו אלוהים.. יודעת הכל
בקיצור סדרה מעולה. אגב פרשית.. זה אני הפורומאי מפורום הכרויות
מה קורה חח

FreshF5

New member
בקשר לגלי

יש לה תסביך גדלות... ככה גם ראיתי את הסצנה עם המצלמות הכול סבבה.

למעלה