אז למרות הסקר, ועם הסקר...

Drorrrrrr

New member
אז למרות הסקר, ועם הסקר...

איזה שיר אתם הכי אוהבים מ- A rush of blood to the head ולמה?

Raz male

New member
God Put A Smile Up On Your Face

אני זוכר ששמעתי את הדיסק הזה בפעם הראשונה, השיר הזה הדהד לי בראש איזה יומיים.

NiKi†a

New member
God Put A Smile Up On Your Face

לא יודעת למה..הוא פשוט שיר ממש יפה, והשיר היחיד שכבר חודש וחצי לא נמאס לי לשמוע

Drorrrrrr

New member
כמוני כמוך- Politik.

השיר הכי רוקיסטי באלבום [כמדומני
], והוא פשוט שיר מקסים
.

שאלה קשה...

אני אישית אהבתי את כל השירים. שלושת האהובים עלי הם: Politik In My Place Clocks Worning Sign (נו טוב, ארבעה) אבל ל- Clocks אני הכי מכור. אחד השירים הכי יפים ששמעתי בארבע-עשרה השנים הקצרות שאני קיים...

J u l

New member
זה תלוי וזה מגיע בגלים..../images/Emo13.gif

אני אוהבת את הדיסק הזה. הוא מעולה. כל פעם בא לי שיר אחר אבל.. אם ממש ממש תכריח אותי אז אומר
Clocks
. בעיקר בגלל המילים

Drorrrrrr

New member
וואלה, גם אמסטרדם ענק ../images/Emo45.gif

קשה, אני אוהב כמעט את כל השירים, אם לא את כולם
.

דיתוּש

New member
אין אחד, פשוט בלתי אפשרי...

אני מקשיבה למוזיקה לפי מצבי רוח... והדיסק הזה פשוט מתואם לכל מצב רוח שיש לי... באמת! מעוצבנת? Politik עצובה? Amsterdam חולמנית? The Scientist חושבת? Green Eyes שמחה? In My Place וכל הלאה... מה שאני אוהבת בלהקה הזו, שיש שירים שאני כל-כך מרגישה שהם נכתבו עליי, ואין הרבה שירים כאלו... אבל מתוך הדיסק הזה, Amsterdam ו-The Scientist תמיד מרגשים אותי כל פעם מחדש

נק' חשובה שצריך לציין...

בכל באלבום האחרון אם לא שמתם לב הפסנתר שולט ביד רמה והפך את השירים להרבה יותר חזקים ומלודיים...חוץ מזה שהם משתמשים בגיטרה אקוסטית בחלק מהשירים שזה בכלל עושה את השירים שלהם...

המממ

New member
clocks & amsterdam

שני האהובים עלי ביותר בדיסק, בגלל זה גם לא הצבעתי לסקר, כי אי אפשר לבחור שניים... בכל מקרה, פוליטיק מבחינתי הוא דוקא הפחות אהוב (למרות שכולם אהובים...). כששמעתי אותו לראשונה תהיתי בהתחלה אם הדיסק נתקע או משהו... אח"כ פשוט חשבתי שהוא מזכיר שירים של להקת מיוז, ואני רציתי קולדפליי... אבל גם לפוליטיק יש נקודת אור וזו השורה: and give me love over this... פתאום הכל נעשה שקט...
שהוע טוב ושקט שיהיה לנו!

dandiel

New member
אמסטרדם?

לא אהבתי אהבתי יותר את קלוקס. אין שיר יותר ממכר ממנו

~*~gaL

New member
המממ! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

שלום לך! :))) גם אני לא מצביעה, קשה לי לבחור... רק רציתי להגיב בקשר ל"and give me love over this..."... זו בהחלט שורה מדהימה, ודרך הביצוע של הקטע הזה פשוט מרגשת בטירוף. קטע מקסים. :))

Sweet Misery

New member
המ.

"אמסטרדם" מדהים, לדעתי. אבל הדיסק בהחלט מפוצץ בשירים מעולים. The Scientist, Clocks, Politik, Green Eyes...

Drorrrrrr

New member
אהא! גם אותך אני מכיר! פעם כתבת

בדה קולינג ואז עזבת לנצח
.

למעלה