אני אישית אהבתי את כל השירים. שלושת האהובים עלי הם: Politik In My Place Clocks Worning Sign (נו טוב, ארבעה) אבל ל- Clocks אני הכי מכור. אחד השירים הכי יפים ששמעתי בארבע-עשרה השנים הקצרות שאני קיים...
אני מקשיבה למוזיקה לפי מצבי רוח... והדיסק הזה פשוט מתואם לכל מצב רוח שיש לי... באמת! מעוצבנת? Politik עצובה? Amsterdam חולמנית? The Scientist חושבת? Green Eyes שמחה? In My Place וכל הלאה... מה שאני אוהבת בלהקה הזו, שיש שירים שאני כל-כך מרגישה שהם נכתבו עליי, ואין הרבה שירים כאלו... אבל מתוך הדיסק הזה, Amsterdam ו-The Scientist תמיד מרגשים אותי כל פעם מחדש
בכל באלבום האחרון אם לא שמתם לב הפסנתר שולט ביד רמה והפך את השירים להרבה יותר חזקים ומלודיים...חוץ מזה שהם משתמשים בגיטרה אקוסטית בחלק מהשירים שזה בכלל עושה את השירים שלהם...
שני האהובים עלי ביותר בדיסק, בגלל זה גם לא הצבעתי לסקר, כי אי אפשר לבחור שניים... בכל מקרה, פוליטיק מבחינתי הוא דוקא הפחות אהוב (למרות שכולם אהובים...). כששמעתי אותו לראשונה תהיתי בהתחלה אם הדיסק נתקע או משהו... אח"כ פשוט חשבתי שהוא מזכיר שירים של להקת מיוז, ואני רציתי קולדפליי... אבל גם לפוליטיק יש נקודת אור וזו השורה: and give me love over this... פתאום הכל נעשה שקט...
שלום לך! )) גם אני לא מצביעה, קשה לי לבחור... רק רציתי להגיב בקשר ל"and give me love over this..."... זו בהחלט שורה מדהימה, ודרך הביצוע של הקטע הזה פשוט מרגשת בטירוף. קטע מקסים. )