אז לפני שאני נופחת את נשמתי

אז לפני שאני נופחת את נשמתי

על המקלדת... אני משבע בבוקר בהתרוצצויות ובישולים. מגיעים אלינו מחר שבעה-עשר אושפיזין לארוחת חג (קנו לי מתנה לרה"ש סט כלים וסכום לעשרים - אז הבנתי את הרמז...), ועדיין לא סיימתי להכין הכל... יש לנו אפילו סוכה סמלית (קישוטים לסוכה על הפרגולה). רציתי לאחל חג שמח לכולם, ומקווה להתראות ביום א´ אחה"צ.

ligo

New member
לא אחד, לא שניים- שבעה עשר!

שיהיה בהצלחה בפרויקט, שיצא הכול טעים ושיהנו האורחים והמארחים חג שמייח

ספרי איך היה....

מגיבה קצת באיחור, אז מקווה שעבר בשלום. יש לנו פטנט
איך להימנע מארוח, ידוע במקומותינו שאני לא יודעת לבשל, רק בן זוגי מבשל לפעמים והמטפלת. מגבר לא מצפים שיבשל ויארח ואני לא מגלה לאף אחד שלמדתי קצת לבשל (זה סוד כמוס).

אז ככה...

בגלל שאני כן מבשלת, זה לא תירוץ... מנות ראשונות : קונכיית בצק עלים (עשוייה, לא קנוייה) במילוי כבד ופטריות. צרור פילו ממולא בירקות. מנה עיקרית : עוף בעשבי תיבול בתנור, בטטה תפו"א וארטישוק ירושלמי בתנור, ממולאים (באורז ובשר) : פלפלים, בצל, קישוא, חצילונים ועגבניות. כלמיני סלטים (לא אפרט...) מנה אחרונה : טארט אגוזי לוז וקרמל עוגת שמרים במילוי ריבה של סבתא עוגיות אהבה (עוגיות חמאה משגעות) עוגיות ביצים (שושנים) השולחן היה מסודר מקסים. חמי התקשר אתמול כדי לאמר שהיה "קלאסה" (והוא לא נוהג להחמיא...) ישנתי אתמול עד שתיים בצהריים...

ligo

New member
יאמי יאמי../images/Emo3.gif באמת נשמע מוצלח!

ואחרי ארוחה כזאת- מנוחת הלוחם

שבי, זה מדהים. מגיע לך ../images/Emo106.gif

ומתי אמרת שאת מזמינה אותנו לביקור?! זה כולל אוכל נכון?!

נשמע מדהים!

אני מקווה שגם נהנית עם כל העבודה הזאת. אני לא ממש אוהבת לבשל ולכן אני לא רואה את עצמי עושה משהו כזה. כל הכבוד! חנה

בהחלט נהנית...

אני חייבת לאמר שאחותי היקרה לי מאוד, עזרה לי המון... (למי שיש אח/בן דוד/ קרוב רחוק/חבר קרוב, בן 30 בערך, נחמד וחכם - היא פנוייה - ואני רצינית!).

למעלה