אז לקראת הבחירות למי אתם מצביעים?

אז לקראת הבחירות למי אתם מצביעים?

לערבים? כי אין ברירה

אני מתלבטת עדיין

אני הולך עם חד"ש כי דעם לצערי לא צוברת כוח ותודעה
ובמילים אחרות אחרי שאני אבלע גלולה נגד בחילה בשל בל"ד, אני אצביע לרשימה המשותפת, ואני מקווה שמר"צ תעבור את אחוז החסימה.

לי מפריע שהם התאחדו עם התנועה

האיסלאמית לא מסוגלת לחשוב שאני מצביעה להם ! אני מצביעה לתנועה שמראש פועלת באידילוגיה שלא תאומת את האני מאמין שלי
אומנם גם בתנועה האיסלמית יש פלג יותר מתון אבל בכל זאת קשה לי להצביע להם

האיחוד הזה נובע לא בגלל שכולם נהיו חברים פתאום
בגלל שהעלו את אחוז החסימה בכוונה תחילה כדי שתהיה לכל היותר מפלגה "ערבית" אחת - מה שהמהגר הזר ואיש העסקים וסביבתו המושחתת לא ציפו, זה שיש סיכוי שדווקא הם לא יעברו את אחוז החסימה או יהיו ממש מפלגה קטנה, ושהרשימה המאוחדת תגיע עד 14 מנדטים בעבודה נכונה.
&nbsp
אז אולי צריך להגיד תודה לליברמן ואחרי זה שיילך לעזאזל..

עדיין מתלבט

עד לפני יומיים הייתי החלטי ומשלשל קולי לעבודה , אחרי ההתנהלות שלהם נגד חנין זועבי בכוונה מצביע למפלגה המאוחדת :)

אני רק תוהה מה תרמה

חנין לנשים במגזר הערבי ? איזה הצעות חוק או יוזמה היא נקטה ?
מעולם לא שמעתי עליה בשום הקשר של עשיה או יוזמה .
עזוב את הקטע הפוליטי שגם בזה אני חולקת על דרכה זה דיון אחר ,אני מתכוונת לעשייה חברתית למען בוחריה וליתר דיוק המגזר שהיא מייצגת הנשים הערביות

התרומה שלה אפסית

מצד שני צריכים לקחת בחשבון שהמפלגות הערביות בלי יוצא מן הכלל עם אפס מעשים , הבחירות השנה שונה מכל מערכה בגלל שהבית היהודי , ישראל ביתנו נשענות על השמצת הערבים לקבל כמה שיות מהדטים , לדעתי הפעם חייבים לתת בראש ולתת כוח למפלגת הערבית , אולי אפס מעשים ישתפר

זה הכי עצוב

ומוסיף למשבר שלנו ערבי ישראלים שחיים כאן מי שמייצג אותנו לא באמת מחובר לשטח וקולם של האנשים השפוים לא נשמע
ואין הרבה ברירה כי אין אלטרנטיבה אחרת והחלופה כמו מרץ בספק אם הפעם יזכו במשהו

מרצ יצאה מפלגה פארש האמת

לפני חודש בדף הפייסבוק של חיים אורן , לא זכור לי שמו המלא האמת , התבטא נגד אברהם בורג בגלל שעשה קולות שהוא חובר לחד״ש בעיניו הוא וויתר על העקרונות ואביו של אברהם מתהפך בקברו !!! זה ברור למה התבטא ככה , לדעתי עםמכל המגרועות של המפלגות הערביות הפעם חייבים לתת להם התמיכה בתקווה שיעשו משהו

למעלה