מה השאיפות שלך לעתיד?!
I want to save the planet ! I Want global peace ! No more war, it kills people ! איך הנאום מיס וורלד שלי ? שוקל לעשות מעשה דנה אינטרנשיונל, עם כזה נאום אני לוקח בהליכה. אני מאחל לעצמי להיות שוב במשחק של מילאן אני מאחל לעצמי שאני אתפוס לעצמי השנה מישהי שאני רוצה ולא מישהי שאירע המקרה ויצא ש.. אני מאחל לעצמי שלא אסבול יותר פוצים אני מאחל לעצמי להגיע למסר ה2000 בתפוז (עוד 20 ל1000, מזל טוב לי.) אני מאחל לעצמי לא לאבד עוד קשרים, חוץ מאלו שבשיער. אלוהים ישמור, אני כמעט רוצה להסתפר כל פעם שאני חושב על הזמן שאני מקדיש בבוקר למברשת. אני מאחל לעצמי שיהיה שלום, אבל באמת. אני מאחל לעצמי שיוסר האיום הגרעיני מעל ישראל (אולי נבזבז קצת את הגרעין שלנו?) אני מאחל לעצמי שצה"ל ייקח אותי בסוף למשהו נחמד. אולי אני אהיה טבח ? אוף אני רוצה גל"צ ולא אקבל. MY LIFE IS RUINED. אני מאחל לעצמי שביום הזה שנה הבאה, אני אוכל להגיד שלא ראיתי ג'אג ב12 בלילה. אני מאחל לעצמי כמה הצלחות ספורטיביות בדמות מילאן, ריבר פלייט ומינסוטה טי-וולבס, אם זה לא יותר מדי לבקש. וזה לא. אתנחתא קלה- לכמה כבר הגעתי?! אני חזיר? אני מאחל לעצמי שהמוזיקה לא תפסיק לנגן לי, ושאני אגלה עוד כמה דברים חדשים ומרתקים כמו שגיליתי השנה. אני מאחל לעצמי להגיע ל100 דיסקים השנה, אבל גם זה כנראה לא יקרה... יש לי בערך 50 וקצת. אני מאחל לעצמי בעיקר בריאות, ולפעמים גם אושר. מה חשבתי שאני אעשה? שיעורים, לפעמים. טוב, תמיד יש את השנה הבאה!
כבר אמרתי שנה טובה, אבל שנה טובה