אתם מתכוונים לכדור ש....
היה ליפני כל הגלקסיות והכוכבים נכון?
והתפרץ בהתפרצות אדירה מתוך לחץ ואז נוצרו כדורים יותר קטנים ומן קבוצות של ככובים שהם בעצם הגלקסיות, כשמשהו מתפוצץ אז החלקים שלו והעשן והאש מתפזרים ממנו בתנועה סיבובית מין פיטריה כזאת, ומיכיוון שבחלל אין חלקיקים ואין מה שיעצור אותם אז הם פשוט ממשיכים כך עד אין סוף או עד שמשהו יעצור אותם
, חוץ מזה בתוך הגלקסיות גם התפרצו כדורים קטנטנים ואז נוצרו מערכות שמש! למדנו את זה בשיעור גאוגרפיה, ואם משהו לא נכון תתקנו אותי בבקשה ותוסיפו.
איזה פדיחות עשיתי לעצמי אם אתם מדברים על כדור אחר........חחחחחחחח...
אניוויז, מה המצב אנשנושים? איך החיים?הבעל?המשפחה?הילדים?הסבתא?הסבא?האמא?האבא?הדודה?הדוד?הבן דוד?הבן דודה? הבת דודה? הבת דוד?הנינים? הנכדים?האח?האחות?המאהב?המאהבת? טוף הבנתם ת´פואנטה...........חיחיחיחיחי בכל מיקרה אני חושבת שיצא לי דיי מצחיק בהנחה שיותר שמות לקרובי משפחה אני לא מכירה......... ביי בייייייייייי ועוד קונספירציה: למה תמיד לקראת הערב אני משתגעת? אתם יכולים להסתכל בהודעות שלי וליראות שתמיד ליקראת הערב ההתנהגות שלי משתנה, אני נהיית יותר משוגעת..... חיחיחיחי בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה נהנהנהנהנהנהנההנהנהנהנהנהנה ללהלהלהלהלהלהלהלה לילילילילילילי לולולולולולולולו.נינינינינינינינ בהבהבהבהבהבהבהבהבהבה ביביביביביביביביביב בובובובובובובובובוב נונונונונונונ מומומומומומומומומ
מימימימימימימימהמהמהמהמהמהמהמה! \/ | ראו דוגמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!