אז מארבו יכול להחליף את הלוגו שלו

Harrington

Well-known member
מנהל
כנראה שכבר לא יתנחלו בעזה כי בהסכם הכניעה המביש החמאס חוזר לשלוט בעזה
דווקא לא נכון. על-פי ההסכם החמאס לא ישלוט בעזה ויידרש להצהיר כך בשלב ב' של העסקה, או שישראל תפעל צבאית כדי לסלקו משם.

לא מבין את הקטע (כמו שאני אף פעם לא מבין את השמאל-רל"ב הקיצוני בקטעים האלה, שכן זה מנהגו הקבוע). יש המון מה להגיד על העסקה. בשביל מה צריך להמציא דברים כדי לתקוף אותם? לה' ולבעלי המקצוע בתחום ברה"נ הפתרונים.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא תהיה התנחלות בעזה !
אבל אין לי שום בעייה שהמשיחיים המטורללים ימשיכו לפנטז עליה.
אשרי "המשיחיים" שתחזיותיהם, לצער כולנו, התממשו כל פעם מחדש. אמנם זה לא גרם לשונאיהם ליישר קו וללמוד מהם, כפי שלכאורה השכל וההגיון דורשים. תחת זאת אלה ממשיכים בכינויי הגנאי והתעלמות מהמציאות. אבל דומה שגם הם יודעים כיום היכן מצויה האמת, לאחר שנכשלו ב100% מתחזיותיהם אל מול ההצלחה המסחררת (כאמור, לצער כולנו) של 100% מתחזיות אלו שהם נהנים לקרוא "המשיחיים" (ומבלי שה'מקללים' מבינים בכלל שאין כאן שום קללה ושאף "משיחיסט" לא מתבייש להיחשב כזה :)).

כנראה שכבר לא יתנחלו בעזה כי בהסכם הכניעה המביש החמאס חוזר לשלוט בעזה
זאת תבוסה . ממשלת ישראל נכנעה לשמאל ונכנעה לחמאס רק בגלל החטופים.
אתם תשלמו מחיר כבד על חזרת מיליון מחבלים לצפון הרצועה וכמובן על שחרור מרצחים.
מראבו צריך להחליף את הלוגו שלו בבחירות הבאות לא נלך להצביע 2 מיליון וחצי בוחרי הימין לא נצביע לשום מפלגה.
להתראות במיאמי זה אני כותב.

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת תבוסה . ממשלת ישראל נכנעה לשמאל ונכנעה לחמאס רק בגלל החטופים.
אתם תשלמו מחיר כבד על חזרת מיליון מחבלים לצפון הרצועה וכמובן על שחרור מרצחים.
מראבו צריך להחליף את הלוגו שלו בבחירות הבאות לא נלך להצביע 2 מיליון וחצי בוחרי הימין לא נצביע לשום מפלגה.
להתראות במיאמי זה אני כותב.
היושבים במיאמי ימשיכו לשבת שם, להתנשא על תושבי הארץ ולנסות להצדיק לעצמם את מעשיהם בכל מיני פנטזיות דמיוניות על מה שהם מסוגלים כביכול לעשות משם לאלו שכאן.
תושבי הארץ לעומתם, בין אם מימין ובין אם משמאל, ימשיכו לעמוד איתן, יתמודדו עם אשר יידרש מהם להתמודד, יפעלו כמיטב הבנתם לבניית הארץ וחיזוקה, וישמרו על מדינת ישראל חזקה לעתיד לבוא, למקרה שתושבי מיאמי יזדקקו למקום מפלט להימלט אליו ביום מן הימים.

בעולם נורמלי, אותם תושבי מיאמי היו מצטנעים קמעה ולכל הפחות מודים לאלו שעושים עבורם את המלאכה, ולו בהישארותם בארץ. אך לא לכולם ניתן גן הנורמליות ולא כולם זכו לחינוך טוב מבית. מציאות שאין לנו אלא לקבל ככזאת ולהכיל, לטוב ולמוטב.

רוב הזמן נח

Well-known member
הקיבוצניקים הסכימו לחזור עם המשפחה שלהם לקיבוץ כשחמאס שוב על הגבול שלהם?

למעלה