אז.... מגיע לי מזל טוב

R-יק

New member
אז.... מגיע לי מזל טוב ../images/Emo13.gif

בשעה טובה ומוצלחת קניתי בית בבית אליעזר. לאחר אי אלו מחשבות ולבטים הוחלט ונקנה. בית פרטי בבית אליעזר הישנה. עכשיו רק צריך אישה

nik name

New member
בשעה טוב ומוצלחת ../images/Emo13.gif

וסתם שאלה מאיזה איזור הגעת שקנית דווקא בבית אליעזר?

R-יק

New member
../images/Emo51.gif

במקור אני לא מחדרה בכלל. בשנים האחרונות אני גר בחדרה ועכשיו בבית אליעזר. מקווה שעזר לך

nik name

New member
חח ברוך הבא

וסתם שאלתי כי גם אני מבית אליעזר אז אני תוהה ,איך אנשים באמת רוצים לגור פה..

R-יק

New member
תודה.

למה שלא ירצו לגור בבית אליעזר? לפי דעתי זו שכונה טובה מאוד (כן אני יודע שוייצמן ונווה חיים במיקום טוב יותר) איפה אתה גר בב"א?

nik name

New member
זו שכונה טובה לגידול ילדים וכו'..

אבל לא לצעירים שבננו ולא למי שחי פה ... ואני בת
אני גרה ליד הקניון ,אם אפשר לקרוא לזה ככה...

R-יק

New member
נכון - אבל לא רק

גרתי בעבר בב"א בשכירות ומאוד אהבתי את אופי השכונה (מדובר על הישנה כמובן) מי שמחפש שקט, רוגע ולא עיר רועשת - יכול למצוא את זה בב"א הישנה. מבחינת בילויים - בכל חדרה אין מה לחפש. זה לא שיש פאבים/ברים/מקומות בילוי אחרים בעיר ורק ב"א רדומה. זו בעיה כלל חדרתית. חבל שאף אחד לא מרים את הכפפה בעניין הזה, יש לעיר הזו פוטנציאל אדיר שלא ממומש. סליחה שפניתי אלייך בלשון זכר

nik name

New member
בקשר לישנה זה נכון

יצא לי לגדול בשכונה הישנה והקטנה ,לפני שהיו כל הבניינים החדשים שבנו פה ובהחלט היה כיף ונחמד לגור פה . ובקשר לבילויים צודק בהחלט ,אין לאן ללכת ,רק מחוץ לעיר. אמנם לילדים ונוער יש אולי לאן ללכת ,עכשיו כשפתחו מעט את הקניון ,אז רובם מסתובבים שם וזה בסדר ,אתה לא הראשון שחושב כך
אגב באיזה שכונה קנית?

R-יק

New member
מה יש לחפש ב"קניון"?

אני מבין שלילדים ונוער זה מקום בילוי נחמד - ממוזג וכו', אך אחרי כמה פעמים המקום די ממצה את עצמו - לא? קניתי בישנה כמובן. לא הייתי קונה בחדשה

R-יק

New member
../images/Emo51.gif

לא שכחתי... כלב בהחלט נמצא בתכנונים שלי - אבל כל דבר בזמנו. בעבר היה לי כלב שחי אצלנו 14.5 שנים עד שהלך לעולמו בשיבה טובה. אני מתכוון לבקר בעמותה מול הרכבת ולראות אם מישהו מהכלבים שם ימשוך את תשומת ליבי
גם את בב"א הישנה? איפה?

למעלה