שבעתי מהסדרות הקוראניות.כרגיל וכתמיד אקפיד לברוח מסדרות זבל מארווליות.
אקפיד לגוון את התפריט בסדרות מעולמות שזרים לי לגמרי: יפן, דרום קוריאה, תורכיה, אוסטרליה, דרום אמריקה.
בוודאי לא אפקיר את עיתוני סופ"ש ואת ספר הפרשנות החדש על שיר השירים.
שבת נהדרת לכם.
♥
אני צופה עכשיו ברומן רומנטי, גורל אחד. רמת הטמטום והמשחק הגרוע של "הגבר" לא תאומן. אבל יש פיצוי עם סדרות מד"ב, פנטזיה ופשע.שבעתי מהסדרות הקוראניות.
לפני כשבועיים הייתי בקטע הקיטשי וצפיתי בנחיתת חירום לאהבה כפי שפירטתי בתגובה #16 שלי בזמנו בשרשור Weekend's Watch לסופש של 15-17/08/2024 , כי הם שטותניקים, הסדרות שלהם דביליות, אך במיוחד בתקופה זאת, היה כייף להשתטות ולהנות מקלילות.
ניסיתי עוד סדרה אהבה בכפר דייגים וזה כבר היה יותר מידיי עבורי.Weekend's Watch לסופש של 15-17/08/2024 🇨🇬 🦍
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקונגואי הזה? 🇨🇬www.tapuz.co.il
"שבעתי מהסדרות הקוראניות." TBH - אני רק מתחיל עם זהשבעתי מהסדרות הקוראניות.
לפני כשבועיים הייתי בקטע הקיטשי וצפיתי בנחיתת חירום לאהבה כפי שפירטתי בתגובה #16 שלי בזמנו בשרשור Weekend's Watch לסופש של 15-17/08/2024 , כי הם שטותניקים, הסדרות שלהם דביליות, אך במיוחד בתקופה זאת, היה כייף להשתטות ולהנות מקלילות.
ניסיתי עוד סדרה אהבה בכפר דייגים וזה כבר היה יותר מידיי עבורי.Weekend's Watch לסופש של 15-17/08/2024 🇨🇬 🦍
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקונגואי הזה? 🇨🇬www.tapuz.co.il
לענ"ד TBH אתה תהנה."שבעתי מהסדרות הקוראניות." TBH - אני רק מתחיל עם זה
כבר ראיתי אחת וזה דיי נחמדלענ"ד TBH אתה תהנה.
החשיבה הדרום קוריאנית כלכך שונה מהווליוודית.
גם אצלם היופי החיצוני מאפיין את ההבדל בין גיבור טוב לגיבור רע.
אם תסתכל טוב - תראה שרוב השחקנים.יות עברו ניתוחים דרסטיים באף, חלק גם בעיניים. כך הוא זכו ביופי בובתי של שלמות. לפי יחס הזהב כמעט.
אגב ב- FB יש קבוצות שלמות, בעברית שעניינן "קיי. דרמות" [כמו ה- קיי.פופ]
לא מצליח להתרגל לאינסטגרם כרשת חברתית. מה גם שהם לא תומכים בסוג של תמונות כמו WEB וזה מעצבן, בלשון המעטה.כבר ראיתי אחת וזה דיי נחמד
"אם תסתכל טוב " אני לא מסתכל מקרוב...
"אגב ב- FB יש קבוצות שלמות, בעברית שעניינן "קיי. דרמות" " אין לי פייסבוק כבר שנים
כמו שאמרתי...אני לא מסתכל מקרובלא מצליח להתרגל לאינסטגרם כרשת חברתית. מה גם שהם לא תומכים בסוג של תמונות כמו WEB וזה מעצבן, בלשון המעטה.
האמת, הקלוז-אפ'ס שעושים לדמויות מותיר, אותי לפחות, נפעם מהיופי העל-אנושי הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.