אז מה אם היא לא באמת בפורום!

אז מה אם היא לא באמת בפורום!../images/Emo77.gif

לירון היום בת 20
[דה לוסט גירל 18
] וזאת סיבה מספיק טובה כדי שכולנו נזיז ת'תחת ונכתוב לה איזה מזל טוב
[וגם כי לה בטח כבר קשה לעשות את זה |זקנה|] אז לירוני, אהובתי הנצחית, שתהיה אחלה של שנה ויופי של חיים
תהני כמה שיותר מכל דבר, ותחייכי
כי ככה הכי יפה לך. אני אוהבת אותך המון המון המון
שני

לירוני, יפה שלי ../images/Emo65.gif

כמה עברנו ביחד, כמה הופעות, כמה צחוקים.. את הגיוס שלך, בקרוב גם את השחרור שלך, את היציאות, את ההתרחקות, את ההתקרבות חזרה.. תודה שנתת ושאת נותנת לי להיות חלק מהחיים שלך. עבורי, זו מתנה ענקית. זו זכות, שלא כל אחד זוכה לה. כמו שאמרתי לך כבר, אם אני אנסה להתחיל לאחל לך, אני בחיים לא אצליח למצות את כל שאני רוצה לאחל. את בן-אדם מדהים, ומגיע לך להכיר אנשים מדהימים כמוך. לפחות חצי ממה וממי שאת. הלוואי שכל דרך שתפני אליה- תמוצה (?) עד תום. והלוואי שלפחות רוב החלומות והשאיפות יתממשו. ויאללה, שנה הבאה בת"א הבנוייה ?
אני אוהבת אותך, יותר ממה שאני מסוגלת להעביר על הדף האינטרנטי הזה.
תודה על רגעים. תודה עלייך.
, ענבר.

The Kinslayer

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!!!../images/Emo151.gif

יו, את פשוט קורעת אותי מצחוק. המון אושר, אהבה, בריאות וחיוכים

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

Z A M i

New member
מאמי! ../images/Emo9.gif

כפרעלייך. כמה שאני אוהבת אותך, ילדה.. את לא מתארת לעצמך חצי מזה. מזל טוב. מה 20,מה?! ("מה קרה?! מה קרה?! מה קרה?!") התחרטתי..אני אכתוב לך ברכה ואביא לך אותה כשנפגש.

לירהה! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

שיהיה המון המון במזל טוב אושר, בריאות, אהבה, כוסיות, כוסונים וכל מה שתחפצי בו
. שתמשיכי להיות ילדה קוברת (מצחוק
.) כמו שאת שלא תשתני לעולם ושתמיד תחייכי את החיוך הגדול שלך. "מה קרה? מה קמת? יש איזה תוכנית בערץ 6?" לירון כמה בבוקר: "כוסעמוקקק" עמרי ולירון שיכורים : "המכשפה אכלה את התפוח". אין אין על הרגעים היפים והטהורים האלה. תודה לך עליהם
. לאבבבב יאאאא מטורפתבלונדינית שכמותך.... מזל טוב ושמחה טוב קולולולולולולו

למעלה