אז מה אנחנו יודעים בעצם על

אז מה אנחנו יודעים בעצם על

בסטל, השוויצרי שהעיף לעזאזל את סמפראס (שאותו אני שונא עוד מימי התחרות שלו עם ג´ים קורייר, אי שם בשנות ה-90) ?

ובאותה נימה

הודעתי הראשונה כאן כשהפורום נפתח עסקה באנדי רודיק. מישהו יכול לעדכן אותי מה חדש איתו ? יש חדש איתו ? ואולי גם לתת איזה לינקוק לאתר "חדשות טניס" או משהו דומה ?

רפי2002

New member
לפי מה שידוע לי

הוא ישחק בסיבוב השלישי מול רוסדסקי.... זה מה שידוע לי...
אז אם מישהו יודע משהו על אנדי רודיק....מוזמן לשתף אותנו...

hillly377

New member
צפניה היקר!

מה ברצונך לדעת על אנדי רודיק? יש משהו ספציפי? כרגע הוא משחק בוימבלדון, והגיע לסיבוב השלישי שבו הוא ישחק נגד גרג רודצקי אחרי שניצח בקלות את אלברטו מרטין הספרדי (6-1, 6-2, 6-2) בסיבוב השני ועוד איזה צ´כי אחד שפרש באמצע הסיבוב הראשון. בקשר לאתרי חדשות על טניס, אז יש את האתר של www.sanexwtatour.com שעוסק בטניס הנשים. ויש את www.ATPtennis.com לגברים. אבל זה רק קצה הקרחון, יש עוד אלפי אתרים מעולים בקשר לטניס ועדכונים. בעיקרון הכי טוב בכל טורניר להכנס לאתר של הטורניר הנכחי. לוימבלדון יש אתר מצויין, עם אפשר לצפות במשחקים דרך האינטרנט (למי שיש אינטרנט מהיר זה די נחמד), עדכונים, ראיונות, קטעי וידאו והמון המון דברים נחמדים. שווה.

hillly377

New member
אין כבר משחק...

אנדי רודיק עף אתמול מטורניר וימבלדון לאחר שהפסיד לגרג רודצקי בשלוש מערכות בלבד, קצת מאכזב, ציפיתי ממנו ליותר...

למעלה