אז מה אני עושה עכשיו?

Hell is beige

New member
אז מה אני עושה עכשיו?

אני אדיוט. זה לפחות מה שאמרתי אחרי שנישקתי אותה. היא חושבת שזה בגלל ההיקי שהיא נתנה לי קודם. אבל זה לא, אני רוצה אותה כבר הרבה זמן. רק חבל שהיא חברה של אחד החברים היותר טובים שלי. בגלל זה אני אדיוט. אבל היא חושבת שנישקתי אותה סתם. וההיקי? כולנו יודעים שלהיקים אין משמעות. אבל עכשיו היא יודעת שאני רוצה אותה. אולי אני יכול לשכוח ממנה? לעזוב את כל העסק הזה? הצאתי לה לבוא לישון פה רק מתוך נחמדות. אמא שלה העיפה אותה מהבית אחרי הכל. אולי אני אוותר על העניין? אלוהים אדירים, אני כל כך רוצה אותה!

יש לך מ-ז-ל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לך מזל שהיא חושבת שהנשיקה היתה סתם!!! היא החברה של אחד החברים שלך! אתה רוצה שהיא תדע שאתה מת עליה?????????????????????????????????????????????????????.

אז תחליט!

מיקודם אמרת שהיא לא יודעת ועכשיו אתה אומר שהיא יודעת??? לא משנה, אם היא יודעת אז אתה ממש בצרה צרורה....אין לך מה לעשות והכי חשוב אל תנסה לעשות שהיא תהיה שלך!!!!!

**Blue-Lagoon**

New member
Ain´t it funny

How u´re feeling things u shouldn´t feel אוקיי אני מצוטטת שיר של ג´ניפר לופז, אבל עזוב את זה. הייתי אומרת לך לעזוב את זה, היא חברה של חבר טוב שלך, לא עושים כזה דבר, אבל בכל זאת מה זה יעזור. כלום אתה עדיין תרצה אותה. תראה אתה צריך לחשוב מי יותר חשוב לך, היא או חבר שלך, כי הרי מה הסיכויים שתמשיכו להיות חברים אם אתה והיא תהיו ביחד (ע"ע דוסון קריק, ושוב הדוגמאות שלי..). אתה רק צריך להחליט...

Hell is beige

New member
למען האמת

דוסון קריק זה שטויות בתכלס אם הם יפרדו ואני אצא איתה זה לא יפריע לו

בנות זה רק צרות

תאמין לי בנות זה רק צרות מדברות אתך ברמזים מצפות שתבין ואללאק כמה פעמים נשבר לי הלב בגלל שלא הבנתי את הרמזים הארורים חלאס

xflil

New member
אומרים שאלוהים שכח לצרף חוברת

הוראות עם הנשים, וזה די נכון

MERD!

New member
אני אבוא מנקודת מבט קצת שונה.

אם אתה רוצה אותה זה לא משנה כלום, עכשיו אם היא רוצה אותך זה כבר משהו אחר וזה אומר שכנראה היא והחבר שלך לא יחזיקו בכל מקרה שבכל מקרה זה לא היה קורה כי אתם בתיכון ולא נשואים. אם אתה רוצה תחכה שבוע שבועיים אולי הם יפרדו אולי לא. אם אתה לא רוצה והיא גם רוצה אותך אז תדפוק אותה ותסביר את זה לחבר, רוב הסיכויים זה שהוא יסלח לך כי בכל מקרה הם לא היו מחזיקים מעמד, ושילמד פעם הבאה לא להכיר לך את חברות שלו. לסיכום אתה רוצה אותה, היא רוצה את החבר שלך = תעשה ביד לתמונה שלה אתה רוצה אותה, היא רוצה אותך = magic.....
תבחר מה שאתה רוצה אבל בהתחשב בזה שנשקת אותה הייתי אומר שכבר בחרת אז עכשיו זה רק כמה זמן תחכה עד שבאמת תעשה צעד.

MiToOsH

New member
שי??????????????

אני לא אשאל מה המצב כי כבר הבנתי.. דבר ראשון אני חייבת להגיד לך שגם בהודעות רגילות אתה מראה את הכשרון הלא נורמאלי שיש לך בכתיבה - רק שתדע את זה. דבר שני - עוד לא נתקלתי במצב כמו שלך אבל אני חושבת שכדאי שתשאל אותה מה היא חושבת על כל העניין עם החבר שלכם, תחליט מה לעשות לפי מה שהיא תגיד. מה שלא יקרה אני מציעה שתחכה שהפצע של החבר שלך יגליד, כי ההרס יהיה גדול. עמיתו´ש (כן, כן זוכר אותי?)

למעלה