אז מה אני רוצה?...

אז מה אני רוצה?...

שלום לכולם, אני קוראת ותיקה אך כותבת פעם ראשונה.. נשואה + וגם + מאהב אחד שכבר נגמר לי ממנו הכרתי עוד אחד באופן וירטואלי, הוא מה זה עושה לי את זה אבל..... מה זה לא בא לי עוד פעם להיכנס לסיפור הזה של אהבה אסורה המים הגנובים וכל הסיפור.. יודעת בבירור שאין דבר כזה שנקרא אהבת נצח- יש פשוט הורמונים וזהו- כל האהבות מתות אחרי זמן מה.. מצד שני אני כזו שבלי ריגושים החיים שלי לא חיים.. לא נראה לי שעבר עליי אפילו יום אחד של שיעמום מה עושים?

Vdrums

New member
אם היא לא מוצאת את זה אצל בעלה

כנראה שהיא לא מפסידה מבחינתה

Savage Garden

New member
לא.. לא.. לפעמים לנהל פרשיות

מחוץ לנישואין נותנים תחושה של התעלות.. אתה הרי בטח יודע שאחת הסיבות לבגידה אצל נשים היא חוסר תשומת לב.. או קצר בתקשורת עם בן זוגה, כך שהבגידה מלבד היותה מסופקת מינית, גם תורמת מאוד להעלאת הבטחון העצמי, והרגשה של שוויון מול בעלה.. באשר אליה.. נראה לי שהיא בחורה מאוד צעירה ולכן הצורך שלה בריגושים הוא גם טבעי.. מספיק שפעם אחת היא טעמה מהפרי האסור..

את צודקת ברוב השערותייך

נכון הסיבה היא חוסר תשומת לב בעיקר מינית, אך גם נפשית! ולא אני לא כל כך צעירה אני באמצע שנות השלושים שלי.. ואכן, ההתמכרות לריגושים ממכרת! אני ממש נלחמת בעצמי עכשיו שלא לכתוב למאהב הוירטואלי שהתמכרתי למכתביו -בסך הכל הוא נותן לי תשומת לב . מה כבר ביקשתי לעזאזל??

Multik

New member
What would u do if will be ....

Discovered that your husband also have some one on the side for ages exactly like u have and looks much better then u how u r planning to solve the case?

מה אני אעשה?

כלום. לפחות אני אבין לאן האנרגיה המינית שלא מופנית אליי נעלמה לה. שתבינו-התחתנתי מתוך אהבה לא שיערתי אפילו בחלומותי הגרועים שאבגוד בו.לצערי מיד לאחר הנישואים הוא לא מגלה ענין הכי קטן במין. לא יוזם, לא נענה (עושה עצמו כאילו לא מבין...) סקס מעבר לסיפוק מיני מבחינתי זו נתינה. אין לי בבית- אני אמצא בחוץ!

shahardan

New member
בוחרים נכון....

השאלה מה את מחפשת? אם את מחפשת ריגושים מבלי להרוס את התא המשפחתי אז אם הרומן דיסקרטי,("כששניים יודעים זה כבר לא סוד".)אז אין לך בעיה. השאלה אם הריגוש היחידי הוא מערכת יחסים מהצד. או שלחלופין את כל האנרגיות שאת משקיעה בלהסתיר ולהחביא ולשקר על מערכת היחסים הסודית הזאת תנצלי כדי לשפר את מערכת הזוגיות שלך עם בעלך. האופציה האחרונה היא כמובן לגשש אצל בעלך מה דעתו על "נישואים פתוחים".

לא בת עשרים...

(שמונים וארבע לא חייב להיות שנת לידה! לא חשבתי שאתה כזה חד מימדי במחשבתך..

Vdrums

New member
אין קשר לחד מימדי,

99.9% מהכינויים עם המספר הם שנת לידה

מוותק

New member
מה עושים....?...

אני גם תמיד מחפשת ריגושים וחידושים וכל מה שיכול לגוון לי את החיים. אבל אני לא חושבת שזו הדרך הנכונה... ויש עוד דרכים אחרות שלא יפגעו באף אחד שאת יכולה ליצור ריגושים בחיים שלך ובמערכת היחסים שלך ושל בעלך. השאלה היא קודם כל אם את רוצה... לא דיברת כאן על אהבה לבעלך. יש אהבה ? היית רוצה להישאר נשואה לו גם בלי קשר למחויבויות ולילדים ? אם כן אז פשוט תיצרי לך ריגושים בקשר תנסי להיזכר מה היה מרגש אותך בקשר שלכם בהתחלה ותנסי ליצור סיטואציות כאלה. ולא יזיק אם תגידי לו שחסרים לך ריגושים... זה רק יכול לעזור. חוצמזה, אני לא ממש יודעת מה סדר היום שלך, אבל בזמן שאת מקדישה למאהב את יכולה לעשות דברים עם עצמך ובשביל עצמך - ללכת לסרט (כן... אפילו לבד) לעשות ספורט.. בקיצור למצוא ריגושים אחרים...

למעלה