אז מה אתם אומרים על- אובססיביות

yofi tofi

New member
אז מה אתם אומרים על- אובססיביות

מממ.. למישו היה אי פעם בחייו מקרה שמישהו אחר היה פשוט אובססיבי לגביו? לאו דווקא במערכת יחסים? אז למעשה השאלה שלי מתחלקת לשניים: -מה ה"גבול" שלכם באובססיבביות,או איך שאני אוהבת לכנות את זה-התמכרות, בקשר/מערכת יחסים? -עד כמה מעצבן/מחמיא לכם כשיש מישו שהוא אובססיבי לגביכם והוא בכלל לא חבר/ה שלכן/ם? ואני אתן דומגא אישית.. לפני מספר שנים הכרתי מישו שאיכשהו החליט שאני מאותו רגע הבחורה המושלמת עבורו. היה לי נחמד לדבר איתו,אבל אך ורק בתור ידיד. והבהרתי לו את זה,יותר מפעם אחת,ואפילו יותר מעשר פעמים.. תאמינו לי. וזה לא הפסיק. זה נשמך יותר משנתיים... ה"הצקות" הללו,שדיי חירפנו אותי למען האמת והתחיל לרדת בהדרגה בשנה האחרונה. עכשיו הוא התגייס לא מזמן.. אנחנו מדבריםמ פעם בהמון זמן.. ויש לי חבר כבר שנה ומשו. אני חושבת שאולי מה שהציק לו יותר מהכל,זה שהתחיל להיות לי חבר רציני. שאולי זה טוב :) ועכשיו,תורכם...

jessy19

New member
אובססיביות...

לא קרה לי שהייתי אובססיבית או שהיו לגבי אובססיבים ואני שמחה כי זה נשמע ממש מפחיד... זה מחמיא בדרך כלשהי כשמשהו דואג לך ואוהב אותך אבל כשזה מגיע לרמה שהוא לא מסוגל לזוז צעד מבלי שאני אאשר, זה מפחיד וזה עובר את הגבול.

לי יש בעיה של אנטי אובססיביות....

אני לא יכול להיות אובססיבי לגבי שום דבר. זה טוב כי אני לא יכול להתמכר לשום דבר, אבל זה לא כל כך טוב כי זה יותר קשה בשבילי להתמיד בדברים מסויימים לפעמים.

seeyou

New member
מרחב קיום-../images/Emo22.gif

פעם השתתפתי בקורס ליחסי אנוש עשינו משחק: המדריך בחר "זוגות" והשיב אום במרחק של כמה מטרים אחד מהשני.. אחד מהזוג היה קם וממשיך להתקרב לשני...השני היה צריך לעצור את התקדמותו לפי רצונו... פשוט? היו מיקרים שהאדם רק קם מהכיסא והשני אמר לו עצור! בחיים אנו שמים גבולות לכול אחד,לחלק מאשרים מגע פיזי ולאחרים אפילו לא מבט בקשר ל-ידיד העקשן... ייתכן שהדרך שהוא נקט לא התאים לך-זה הכול...עיניין של תזמון-גישה גבר חייב לנסות...זה חלק ממשחק האהבה... keep smiling יוסי

מוכר לי-

היתה לי חברה אובססיבית אלי... אני מהאנשים ששומרים מיכתבים- עדיין יש לי מיכתב שלה שרשום בו: "...חשבתי איזה יופי היה אם הייתי מתה... ואז חשבתי עליך וראיתי שיש לי בשביל מה לחיות..."
מלחיץ

תותילה

New member
וידויי קטן../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

נראה לי שאני בנאדם קצת אובססיבי.. לא למישהו מסויים אלא לאהבה.. שני מקרים: אהבתי מישהו יותר משנתיים ואמרתי לו את זה והוא דחה ולא דיברנו ואנחנו עדיין לא מדברים .. היה לי קטע עם מישהו (לפני חמישה חודשים) שבסוף לא נמשך למשהו רציני אבל אני מיידי פעם (טוב.. כמעט כל יום) חושבת על אותו היום שהיינו ביחד.. אני מתגעגעת לביחד הזה.. להעניק אהבה למישהו שממש מוצא חן בעייניך.. ושגם הוא משקיע ואוהב..
נכון שזה יגיע? זה חייב להגיע.. לכולם זה מגיע בסופו של דבר, לא?

תראי-

את חייבת לעבור את זה, מה שלא יהיה- זה לא בריא... גם אני אוהב את הביחד, אבל אני לא אתפש על אף אחת אלא אם כן- היא מרגישה אותו הדבר... אל תדאגי- זה יגיע

חוזרת לימים החשוכים שלי ומגלה לכם:

כשהייתי בכתה ז' יצאתי עם מישהו גדול ממני בשנה וחצי במשך שנה ו8 חודשים. לאחר השנה ו8 החודשים רציתי להיפד כי הוא "השתלט" לי על החיים- הגעתי למצב שנותרתי ללא ידידים ועם חברה אחת! כשאמרתי לו שאני רוצה להיפרד הוא בכה בטירוף, איים להתאבד, וקרא לי אחרי חצי שעה אליו הביתה כשהוא בוכה. הגעתי וראיתי שהוא "רשם" חרט עם סכין את שמי על היד שלו (האמה) כן זה היה באמת!!! מספיק אובססיבי בשבילכם?????? כי יש עוד דברים שהוא עשה! כמו- חודש וחצי אחרי שנפרדתי ממנו הוא המשיך לצלצל אליי וליידע אותי שהוא יודע לאן הלכתי ומה לבשתי, להשאיר לי מכתבים על אדן החלון (אני גרה בקרקע).... אה..וכשהיה לי חבר חדש הוא גם דאג לאיים עליו....... למזלי כשעירבתי את אבי הסיפור הסתיים........ ומאז לא ראיתי אותו..................... מפחיד הא?!?!?!?!?!?!?!

תותילה

New member
אני גם לא אתפשר.

אבל אם זה כבר מגיע אני בעננים. אני מפחדת להתחתן עם הבנאדם הראשון שיהיה לי משהו רציני איתו.. מפחדת מאוד.. אני רוצה לטעום מהכל.. ולא להיות תקוע.

ilana4ka

New member
אוי לא...../images/Emo186.gif

זה בדיוק מה שעובר עליי עכשיו. יש מישהו שאובססיבי לגביי בטירוף. זה פשוט קטע לא נורמלי. חברה שלי הכירה בינינו ויצאנו איתה ועם חבר שלה. הוא אחלה בנאדם, ונראה דווקא בכלל לא רע. אבל לא היה קליק. והוא לא בסטייל שלי. אז פשוט אמרתי לו שלא יילך פה שומדבר מעבר לידידות. והוא לא קולט! והוא ממש סוגד לי....תשאלו את אורן כמה שזה מוזר. הקיצר, אני צריכה לנהל איתו שוב שיחה בארבע עיניים, לגרום לו לקלוט שאני לא מעוניינת..

yofi tofi

New member
וואו,את מחזירה אותי אחורה

תראי לעשות איתו שיחה מסתבר לא עובד לפחות לא עבד אצל ה"בחור שלי".. מה שכן,זה היה מפחיד כי כל מי שהוא פגש שהיה מהעיר שלי/מהביצפר שלי הוא ישר שאל עליי והתעניין וכאלה ואז אנשים היו באים אליי ומספרים לי וזה היה מוזר+++ העיקר שזה עבר ונגמר :)

MAX D

New member
אהההההההההההההה.......

את בת 16!!!!!!! איזה חתונה בראש שלך????????? תרגעי עם המחשבה הזאת.... בואי ניקח אוויר ונחשוב על זה שוב...

תותילה

New member
בעתיד..

אני מפחדת שאני ישאר ככה בלי ניסיון.. כל כך מפחדת שהבנאדם הראשון ש"יסכים" להיות איתי יהיה גם בעלי.. מפחדת שזה יגיע בגיל מאוחר.. אני חושבת שאני בנאדם מאוד סגור ורק מישהו יצליח לפתוח אותי אל כולם.. אבל שהמישהו הזה כבר יגיע!!!

h e n y

New member
ווואוו איזה פחד.....

אני עברתי את שתי הצדדים אבל למזלי לא ברמה כזאת....
האקס שלי היה די אובסיסי כלפיי
הוא לא עזב אותי בשקט{למזלי ניתקתי איתו את הקשר} והיה איזה אחד פעם שכול הזמן הציע לי חברות ואני אמרתי לו שלא{כי לא הכרתי אותו בכלל} והוא איים שהוא יתאבד.
אבל אני גם הייתי בצד של אובססי
, אני עד עכשיו קצת, כי כול האהבות שהיו לי, אהבתי מישהו באובססיות
, רציתי לדעת עליו הכול ואפילו דבר אחד קטן שגיליתי עליו, או שראיתי אותו באותו היום גרם לי לדבר עליו ולהתרגש
אבל אני בחיים לא יתאבד או אכנס למצב כזה......מקסימום אני אבכה קצת זה הכול.

את מוזמנת.....

להצטרף לרשימת ה"מאוהבות באהבה"............ פשוט זאת ההגדרה!!!!!! כן, אל תדאגי הוא יבוא, אולי לא על סוס לבן ושלי לא יגיע על R1 (או אולי כן). הוא יגיע בהצלחה לך............

pain is MY love

New member
זה הזמן לפתוח בוידוי ../images/Emo26.gif

אני חולה. לא, לא משהו גופני חס וחלילה וגם לא משהו שמצריך טיפול תרופתי (טוב אלי במקרים מסויימים..) למחלה שלי קוראים: "מחלת ה-א'" ככה חברהה שלי קוראת לה... כי לא נעים להגיד בני כולם שאני פשוט- א-ו-ב-ס-ס-י-ב-י-ת! אני טיפוס כזה.... לוקח הכל נורא רציני. הולכת עם דברים עד הסוף... ואם אני רוצה להשיג מישהו אני אעשה הכל כדי להשיג אותו וזה כולל לרוב אובססיות קשות... שיחה טיפוסית שלי עם חברה שלי: אני: "תגידי, מה את חושבת שג' (שם בדוי השם המלא שמור במערכת..) יגיד אם אני אבוא אליו עכשיו ביציאה שאני לא יכולה לחיות בלעדיו? חברה: "הוא יתקשר למשטרה להודיע שהפרת את הצו הרחקה שהוא הוציא נגדך..." והשיחה הזאת התקיימה במציאות!!! תמיד חברות שלי מאיימות עליי שיתחילו להוציא נגדי צווי הרחקה כי לפעמים האובססיות שלי גובלות בטרוף... ואני לא אמשיך לפרט כאן כדי לא להרוס את הריפיוטיישן שלי בפורום... חחח אבל בואו נגיד שכם עם האובססיות אני הולכת עד הסוף....

ScorpioID

New member
אהה... אז את מאלה..

שנדבקות לחיים כמו עלוקה... עאלק פורום של ריאלים..

ScorpioID

New member
ועוד דבר..

אם זה בהקשר לאהבה... יש משפט חכם.. "לדעת לאהוב זה לדעת לתת לו ללכת כשזה נגמר" תחשבי על זה...

למעלה