אז מה אתם אומרים על אי הזכיה של "בופור"?

אז מה אתם אומרים על אי הזכיה של "בופור"?

לפי הטוקבקים שיש ב ynet , מסתבר שיש לא מעט אנשים ששמחים שבופור לא זכה , וזאת בגלל השתמטותם של חלק מהשחקנים בסרט . אז מה אתם אומרים? אתם שמחים שבופור לא זכה בגלל המשתמטים ? או שלדעתכם לא צריך להיות קשר בין הדברים? אשמח לשמוע את דעתכם , ואנא הימנעו מירידה לפסים אישיים , קללות , עלבונות וכו' , בואו נשמור על תרבות דיון נאותה.

די לנסות להצית כל דבר.

אז חלק לא היו.. ביג דיל חצי מהבנות שמסתובבות במדינה לא בצבא אז מה נתחיל להסתכל על כל מה שכל אחת מהן עושה?

לא מצית שום דבר , מנסה לפתח דיון נורמלי

אם יש לך להגיב בצורה עניינית , תגיב . אם לא , אתה לא חייב לענות על כל דבר . הנושא הזה עלה לכותרות ביממה האחרונה , תסתכל על הטוקבקים שיש ב ynet ותראה את כמות התגובות שם . אם אתה רוצה , אתה מוזמן לבוא ולהגיב בצורה תרבותית ועניינית . אם לא , אז לא תודה .

sayar3

New member
מן הסתם אם הוא לא זכה-אני

מאמין שהיו סרטים טובים ממנו. לא מאמין שיש פה קשר לתופעת ההשתמטות-למרות שמבחינה אישית אני חושב שלא ראוי למשתמטים לייצג את ישראל בשום תחום-וזה כולל קולנוע.

smailie

New member
קישור לנושא בפורום "סרטים וקולנוע"

לגבי הסרט "בופור" עצמו: אני דווקא אהבתי אותו. לדעתי, הוא עשוי היטב ומותח בדיוק סמקומות הנכונים. גם רמת המשחק שם מצויינת.

S h a y D u

New member
למה אתה קורא להם משתמטים ולא מושמטים?

הרי הצבא שיחרר אותם מטעמים אדידאולוגיים. אלו הם בסה"כ אומנים עם אידאולוגיה מסויימת אשר אינם מתאמים לשירות צבאי, והצבא הוא זה שאחראי על שיחרורם. אני באמת לא מבין מדוע המינוח 'משתמטים' מתחלחל לכל מקום שמדובר בו באנשים שלא שירתו בצה"ל.

baudrate

New member
היו סרטים טובים ממנו, כך לפחות לדעת האקדמיה

האמריקאית לסרטים שהיא הגוף המחלק את פרסי האוסקר. זה לא קשור לדיון המתנהל פה על השתמטות החרדים והבנות הדתיות משירות צבאי.

לדעתי חבל שלא זכה

ראיתי את הסרט והוא ממש ממש נגע בי. ממש ריגש עד כדי דמעות...באמת סרט מדהים. עצוב לי שלא זכה ואין כאן מקום להשמטות\שירות...מה הקשר בכלל?! את מארגני האוסקר זה ממש לא מעניין אם הוא שירת בצבא או לא.....זה כמו שלא יקחו אותי לעבודה מסויימת כי לא עשיתי צבא...מה הקשר??? ואני מבטיחה לך שהטוקבקים האלו שכתבו שמגיע לו כי הוא משתמט זה סתם פרייארים שעשו צבא אז כואב להם הלב שבזמן שהם "טחנו" הוא עשה כסף....

למעלה