אז מה אתם אומרים על האירוח.ץ איך היה לכם נהנתם הייתם רוצים עוד אירוח כל זה ועוד אנא פרטו...
T Tinkerblack New member 28/1/06 #1 אז מה אתם אומרים על האירוח.ץ איך היה לכם נהנתם הייתם רוצים עוד אירוח כל זה ועוד אנא פרטו...
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 29/1/06 #2 היה אירוח מ-ד-ה-י-ם!! והייתי שמחה אם היו עוד אירוחים כאלו..
ה הילה121121 New member 29/1/06 #3 ממ היה אירוח מהה זה יפה!! בהתחלה לא הבנתי מה יש לשאול את מי שכתב את הפרק אבל אז היה לי מלא מה לשאול--היה ממש יפה!! וכן- הייתי רוצה אירוח של אחד השחקנים (במיוחד של רותם אבוהב...)
ממ היה אירוח מהה זה יפה!! בהתחלה לא הבנתי מה יש לשאול את מי שכתב את הפרק אבל אז היה לי מלא מה לשאול--היה ממש יפה!! וכן- הייתי רוצה אירוח של אחד השחקנים (במיוחד של רותם אבוהב...)
J j e n n y lopez New member 29/1/06 #4 ממ לא ראיתי..../images/Emo115.gif לא ההיתי בבית...אבל ההיתי שמחה נורא לאירוח של רותם או פבלו
ה הילה121121 New member 29/1/06 #5 חחח הייתי שמחה לארוח של רותם רק כדי לשאול אותה אם יש לה שיער חלקקק חיחי
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 30/1/06 #6 נראלי שיש לה שער חלק.. אני בטוחה ב-99% כי כל פעם בכל סדרה שאני רואה אותה היא עם חלק.. ואם זה פן כל הזמן כלומר, בכל הסדרות אז השער שלה היה נראה כמו רעמה של אריה..
נראלי שיש לה שער חלק.. אני בטוחה ב-99% כי כל פעם בכל סדרה שאני רואה אותה היא עם חלק.. ואם זה פן כל הזמן כלומר, בכל הסדרות אז השער שלה היה נראה כמו רעמה של אריה..
ח חן בריגה New member 30/1/06 #7 היה אירוח יפה מאוד!! ואני חושב שצריך להביא את שמיל בן ארי לבלוג טי וי מסכימים איתי?