אז מה אתם אומרים על הגשם הזה

asian girl

New member
אז מה אתם אומרים על הגשם הזה../images/Emo182.gif

אני אישית מאוד מאוד נהנית לטייל בגשם.. כן, קר.. אבל זה כל הכיף..

עכשיו כשאני חושב על זה....

גם אני אוהב לטייל בגשם, היי - אני אפילו אוהב ללכת לים בחורף... כל עוד זה מחוץ לדירה שלי... גשם זה דבר נחמד כשהוא בחוץ - לא כשהוא נכנס לי בפעם המי יודע כמה והופך את ביצת החולה לבדיחת קרש לעומת הימה שיש לי על הרצפה... ושוב לעבוד קשה עם סמרטוט ודלי, לחשוב שא.ד.גורדון עשה את זה כל יום - אבל הוא לא שילם ארנונה כמוני... אבל אני עדיין אוהב גשם. אני הולך להחליף את הסמרטוטים..... נראה לי אפילו שמצאתי את נימו....

asian girl

New member
../images/Emo3.gif אתה רואה..כמה יכול להיות נחמד

לדבר לעיתים רחוקות על מזג אוויר....
בלי בכי, תלונות, סיפורים, פסיכולוגיה בגרוש (טוב, בשניים)..
חזרתי הביתה.. הכנתי לי תה חם...
מה יכול להיות יותר טוב מזה? והיום חשבתי שאני באמת, אבל באמת, נהנית מהחיים

אני לא ממש זוכר

שבכיתי או שהתלוננתי... היי - אפילו שהבית שלי מוצף כרגע ונראה כמו אתר דייג לא מוצלח במיוחד אני עדיין בסבבה שלי. שואב ומיבש - אבל בסבבה. ובהחלט הגיע הזמן שתהני קצת מהחיים. איך זה היה בתור פסיכולוגיה בגרוש בשבילך ?

asian girl

New member
לא הבנת אותי

לא התכוונתי אליך.. בכי וכו' אלה הם הנושאים העיקריים בפורום בדרך כלל... אז חשבתי שיהיה נחמד לדבר פתאום על משהו שלא קשור לכל הבעיות האלה... אתה כותב אחלה תגובות, אם כבר שאלת
מגיע לך פרס - אלך להביא שוט

נימשון

New member
גשם וקור זה מעולה

אני מתה על ידיים קרות שנוגעות בגוף שלי כשהוא חם ומאחר וזה הולך להיות סופ"ש סוער אני מקווה להפוך אותו לסוער גם מבחינתי

asian girl

New member
ידיים קרות שנוגעות בגוף חם../images/Emo35.gif

אאוץ'... לא נעים
אבל סופ"ש סוער יהיה גם אצלי

asian girl

New member
כשמציעים לך שוט

אתה חושב שמדובר על וויסקי.. נו.. איך אפשר ככה להמשיך?

נימשון

New member
אם כבר שוט

אז ספרי באיזה סוג את משתמשת ואם את בצד המצליף או המוצלף. מי יודע, אולי תמצאי פה נושא שיחה משותף עם אי אילו אנשים...

asian girl

New member
אם כבר

אז... לא, אני לא בקטע הזה... לא נמשכת לאלימות ולאלימים

נימשון

New member
ילדה

אז את מאלה שצועקות זאב זאב כדי לעשות רושם הא.... אולי כשתגדלי תביני שכל קשר בין שוט ואלימות נמצא רק בסיפורים....

למעלה