אז מה אתם אומרים על הדראפט?

Amir BA

New member
אז מה אתם אומרים על הדראפט?

שמחים עם מה שהקבוצה שלכם עשתה? גניבות? אכזבות? אני די מרוצה עם הדראפט של מיאמי. הם לקחו RB , רוני בראון מאובורן שזה הדבר הכי חשוב שהם היו צריכים אחרי העזיבה של ריקי וויליאמס. הבחירות האחרות פחות מוכרות, אבל ממה ששמעתי וקראתי עד עכשיו אלו שחקנים טובים שממלאים את החורים שהדולפינס היו צריכים למלא

Yo-man

New member
לגעתי מאימי צריכים QB בדחיפות

נכון שעם וויליאמס הם הגיעו רחוק, אבל בגלל ג'יי פידלר הם לא הגיעו מספיק רחוק. הוא QB בסדר, אבל זה לא מספיק לליגה בה מסתובבים מקנאב, פארב, ויק ואחרים. לדעתי הם צריכים להמר על אחד ה-QBים הצעירים, גם אם זה יעלה להם בעונה גרועה נוספת, כדי לבנות קבוצה ששווה לצפות למשהו ממנה.

Amir BA

New member
מיאמי צריכים הרבה דברים

ביניהם QB, אם אלכס סמית היה אז הם היו לוקחים אותו, אבל אני לא חושב שרוג'רס שווה בחירה מס' 2. את ה-QB הם ייצטרכו להשיג דרך ה-FREE AGENCY.

BigO4

New member
איזה כתבה כל מילה בסלע

בתור אוהד פאלקונס אני מרוצה מהדראפט כי אחת הבעיות שרדפו את אטלנטה העונה היא הרסיברים למשל במשחק מול פילדלפיה בגמר ה-NFC לויק פשוט לא היה למי למסור!!! גם הטאצ'דאון היחידי שהשיגו במשחק היה אם אני לא טועה מהקרקע של דאן או של דאקט(אני לא זוכר). זה פשוט ביזבוז של QB כמו ויק אם אין רסיברים עכשיו נשאר רק לחכות ולראות אם רובי וויט יעשה תעבודה.

למעלה