אז מה אתם אומרים על מזג האוויר?

לוק21

New member
אז מה אתם אומרים על מזג האוויר?

מישהו יצא לרכב ביומיים האחרונים????? שטח, כביש??

אליפות העולם באופני בוץ.... נוסח יר

איך היה מזג האוויר?! כייף!! איך בעלי (דני זקן) היה יכול פשוט לתת לי לצאת מהבית בקור, בגשם חזק ואפילו לא ניסה לשכנע אותי לעלות על הטריינר בבית?! איך רציתי שהוא ידחוף לי ספל תה לידיים וישיב אותי מול התנור החם. אבל אני מכירה את בעלי יותר טוב מזה והוא באמת מכיר אותי אז הוא חייך חיוך מאוזן לאוזן שהוא אמר לי תעשי חיים! וסגר את הדלת מאחורי. ונעל אותה. תעשי חיים!? תעשי חיים?! - אמרתי לאצמי בעליה של הכביש עם הרוחות החזקות על יד הבית. היה לי באמת קר. אבל לאת לאת, אפילו שהרגשתי את טיפות המיים מתחילות להיכנס גם דרך השרבולי רגליים, התחלתי להתחמם בעליה הזאת. אף פעם לא אהבתי עליות כמו היום. חייכתי רק לחשוב על איך אני נראת לנהגי המכוניות שעברו אותי. וחשבתי - ללכת לסינגל הכי קשה או לא? אתמול, שלא היה יורד גשם אבל היה בוצי קצת, לא חשבתי בהכלל להגיע לשם. אבל מהשו משך אותי היום. והיתברר משהו מאוד מאוד מעניין. כמה חברים לרכיבות טכניות אמרו לי בזמן האחרון שלא כדאי לרכב על אבנים רטובות כי הם מאוד מחליקות. וההגיון אומר שזה נכון. ואולי בדרך כלל זה נכון. אבל היום זה לא היה נכון. אני לא החלקתי אפילו פעם אחת באחד הירידות המאוד קשות באיזור עם אבן סלע וגם אבנים קטנות יותר (ואני מדברת על הרבה אבנים). הוכך לי שצמיגי טובלס עם לחץ נמוך מאוד עוזר. זאת לא הירידה היחידה עם אבנים שירדתי בגשם בלי להחליק החורף. יכול מאוד להיות שהצמיגים שלי _ מישילין וויילד גריפר ירוקים _ עוזרים גם אפילו שכבר צריך להחליף אותם. וכמובן זה עוזר לא ללחוץ על הברקסים יותר מידי בדיוק בקטע האתגרי. כמה נהנתי! אז קבעתי לאצמי שעה רכיבה בחוץ, שעתיים על הטריינר בבית. אבל כמה שרכבתי בחוץ בנחל כסלון והאיזור והתחלתי להרגיש ממש רטובה, כל כך לא רציתי להיות בבית הסתומה והחמה. איזה שקט מצאתי שם. איזה ירוק. אפילו מצאתי שביל חדש. אז רכבתי שעה וחצי והייתי צריכה לרכב על הטריינר רק שעה וחצי. פתחתי את החלון בבית על יד הטריינר כדי קצת להרגיש את המזג האוויר. והכל התחיל באלפים באליפות העולם השנה באוסטריה שהתלבשתי לתחרות ופתעום שמעתי גשם בחוץ. וזה היום שלמדתי שאסור לפחד מגשם בתחרויות. צריך פשוט להתמודד עם זה. אבל גם למדתי שם באלפים משהו ששכתי לפני הרבה שנים _ במשך ההתקלמות שלי בארץ _ בקור וגשם זה לא כל כך נורה כי נולדתי במדינה עם חורף אמיתי. זה באמת נכון, כשאת שוכבת במיטה ושומעת גשם בחוץ, תמיד זה פחות נורה בחוץ ממה שאת חושבת אם רק תקומי ותצאי! אז תודה לדני שלא עצר אותי! ומחר? מה לעשות. רוכבים כביש עם קבוצת וולוקלוב חולון מנשר. האבנים היפות האלה יחקו לי ליום אחר. לורי

לוק21

New member
ממש עושה חשק לצאת לרכב, אבל אני..

מפחד שהאופני הרים יתלכלכו....... אז אני ארכב כרגע בכביש..:>

לוק21

New member
היא אוהבת את זה!!../images/Emo68.gif

ולוסיל היא רק בת שבוע, אז אני שומר עליה נקיה.

דידי! איך את יודעת??

איך נהנתי לרכב עם אישה לשם שינוי!! היא כל כך קטנה שאי אפשר לעשות איתה דרפטינג! היא מאוד חזקה. אני חייבת להגיד שאין כמו לרכב עם נשים - אני לא יודעת למה בדיוק, אולי בגלל שזה תחרות אמיתי - כייפית כמובן. אולי גם בגלל שהיא מסתכלת אליך ואת אליה כשווה, משהו שגברים בדרך כלל לא עושים. תחרות נקיה, בלי תחרות בין המינים. חוץ מזה שעם נשים הרבה פעמים הרכיבה דווקא פחות תחרותית ופשוט סתם כייף. בקושי הספקנו לדבר בגשם הזה אבל אני מקווה שנרכב ביחד עוד פעם בקרוב. לורי

didi651

New member
לורי לורי, אכלת אותה../images/Emo3.gif

לא התכוונתי לסווטלנה הטריאתלתית אלא לסווטלנה של בועז (אופני הכביש שלו)וח"ח לך ולסווטלנה ולעוד 5 הגברברים שליוו אתכם הבוקר בנשר, כמעט התפתתי גם להגיע אבל השעה, הגזמתם 6:40 !!!!
להתראות בימים שפויים יותר

הא, הא, הא. ולא לא לא היה 6:40

אני אחדש לך משהו - החבר´ה של וולוקלוב חולון לא מתחילים בזמן אף פעם. אני התוררתי ב-5 מברד על החלון, הגעתי ב6:50 והיה רק בן אדם אחד שם. רציתי לרצוח מישהו - לחשוב שהגעתי מירושליים ואנשים לא באים?!?! אבל בדיוק שלום הגיע. בסוף יצאנו רק ב7:20. היה כייף אבל האמת יותר מידי קשה בשבילי כל כך מוקדם בעונה. לורי

לוק21

New member
דידי יודעת הכל. אבל נראה לי שהיא...

התכוונה לאופניי כביש שלי.... :> ויש לי שאלה, הדירוג הכללי שלך בעולם, הוא מתאפס בעונה החדשה? או שאת ממשיכה עם הנקודות והמקום שהשגת?

לא בדיוק

אם יורשה לי לענות בשם זוגתי שתחיה .הדירוג לא מתאפס אלא ממשיך מאותו מקום.עם זאת הניקוד של כל תחרות מחזיק לשנה,כלומר בפברואר ירד ללורי הניקוד של התחרויות בקפריסין 2002 ויתווסף זה של 2003.הניקוד של אליפות העולם והאולימפיאדה מחזיק לשנתיים.כלומר בסוף השנה הניקוד של כל רוכב כולל את הנקודות שצבר באותה שנה ביחד עם הניקוד של אליפות העולם משנה קודם(ואם הייתה אולימפיאדה).

לוק21

New member
יופי, אני בטוח השנה היא תיהיה....

בעשיריה הראשונה בעולם, אם לא הראשונה!!!!!!!!

אני חייבת לציין עוד משהו מצחיק,,,

אורי לנדאו, שמוכר כאן אני מקווה, היה אמור לרכב איתי אתמול. אמרנו שנדבר בבוקר. אז התקשרתי ב7 והמילים הראשונות והעייפות מהפה שלו היו ´לא רוכבים, נכון?´ מה יכולתי להגיד. באותם רגעים הראשונים של הבוקר אני גם לא ממש רציתי אבל הרגשתי שהוא ממש לא רצה. :) אני חזרתי למיטה באצמי אבל קמתי אחרי שעה עם רצון לראות אם באמת מה שאני רואה מהחולון נכון. זה כמובן לא היה אותו הדבר להיות חלק מהענן ולא רק להסתכל אליו מהמיטה החמה. אבל אורי, היית חסר לי. אולי נמצה יום שמש לרכב השבוע. לורי

אני לא מאמין, הוא אמר לי שלא רוכבים

הוא מחוסל, אמרתי לו שאם את רוכבת בכל מצב אז אני בפנים. בבוקר התקשרתי אליו והוא אמר שהוא לא רוכב ושאין סיכוי שאת תרכבי, אז נשארתי בבית - איזה פיספוס. פעם הבאה את יודעת איפה לחפש את החברים שלך!

landa

New member
הסיפור האמיתי ../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif

אני שמעתי כל הלילה את הרוח והגשם והיה לי ברור שלא רוכבים. לורי התקשרה בשעה 7:00 אמרתי שלא נראה לי שאפשר לרכב.והיא בנימוס הסכימה איתי. מיד התקשרתי לרפי ואמרתי לו שאני לא רוכב ולא נראה לי שלורי רוכבת. (אמרתי שהוא מוזמן להתקשר) רפי היה מרוצה להמשיך לישון. וויתר על הטלפון הישיר ללורי אחרי שעה הצטערתי שלא יצאתי לרכב כי הגשם לא היה כל כך חזק.התקשרתי ללורי והיא כבר לא ענתה. מסקנות בפעם הבאה כאשר מזג האוויר סוער לקבוע לרכב יותר מאוחר (לא מיד על הבוקר) עדיף להתמודד עם ההחלטה מחוץ למיטה.

למעלה