אז מה אתם אומרים../images/Emo35.gifלאד יש יומולדת
זהו,אז מהיום אתם יכולים לשבת ולשקוד על לכתוב מכתב לאדוארד נורטון ליום הולדתו. היומולדת שלו היא ב18.8.03 שזה עוד חודש וקצת. תאריך היעד לסיום המכתב מחברי הפורום כולו הוא ה-5.8.03 שזה יוצא עוד שלושה שבועות בערך. אני תכף אשים את ההודעה הזאת בטאגליינס כדי שכולם ידעו במקרה וההודעה תרד למטה. אתם מוזמנים לכתוב כאן את המכתב ולשרשר להודעה זו,או אם אתם רוצים לכתוב לו מכתב יותר אישי ומתביישים לכתוב כאן בפורום,אתם מוזמנים לשלוח כל מכתב שלכם לכתובת הבאה: [email protected],רק נא לשלוח לי מסר כאשר אתם שולחים את המכתב לכתובת הזאת,כי אני לא תמיד נכנסת לבדוק שם אימיילים.
מספר הנחיות:
את המכתב יש לכתוב באנגלית ברורה וקריאה,מי שמתקשה בכך שיבקש עזרה פה על דפי הפורום ובשרשור להודעה הזאת ואני או שאר חברי הפורום נשתדל לעזור כמה שנוכל.
כאשר אתם כותבים את המכתב,אל תשכחו לציין את שמכם המלא,את העובדה שאתם מישראל ואת גילכם-כל זאת,בסוף המכתב. כי כאשר אני אאסוף את הכל,בסוף כל קטע שנרשם על ידי בנאדם אני ארשום את שמו וגילו כדי שאם זה יגיע לאד הוא ידע שכמה וכמה אנשים כתבו לו. כאשר אתם שולחים לי את המכתב(אם אתם לא רוצים לכתוב כאן בפורום) אל תשכחו לציין את שם המשתמש שלכם בתפוז בנוסף לשאר הפרטים-אבל זה רק לי,כדי שאני אדע מי שלח ומי לא.
אורך המכתב לא צריך להיות ארוך,המקסימום שאתם יכולים לכתוב הוא עמוד פוליו אחד,וגם זה יותר מידי. ככה שלא צריך להילחץ אם יוצא לכם רק 8 שורות או משהו כזה,אל תשכחו שאני אוספת את כל מה שיכתב כאן ככה שזה יראה מאוד יפה וארוך.כמות המילים לא משמעותית ולא מעידה על רמת ההערצה שלכם לאדוארד.
אם תרצו לצרף משהו אישי יותר בנוסף למכתב,נא ליצור איתי קשר במסרים. בנוסף לכך,אם תרצו שאני אוסיף צבע למכתב,ציורים וכל שאר הירקות,תציינו זאת שאתם כותבים\שולחים את המכתב ואני אשתדל לעשות את המאמץ למלא את בקשותיכם.
המכתב הסופי לאדוארד יהיה מכתב מודפס,אין לכתוב או לשלוח בכתב יד מכיוון שזה יהיה נורא קשה לאסוף את הכל. אז זהו,מקווה שהכל ברור. מי שרוצה,מוזמן להתחיל לשרשר את המכתבים שלו לכאן. מקווה שזה יצא פרוייקט של ממש ונקבל מאדוארד תשובה. אז שיהיה
ויומולדת שמייח לאדוארד