אז מה אתם באמת חושבים על השירים

Xknight

New member
אז מה אתם באמת חושבים על השירים

החדשים? אקסל תמיד היה חבר ההרכב הכי האוהב עליי בגאנס...אבל חייבים להודות שהוא פישל בענק...מכל ה10 שירים בערך ששמעתי, (בטוח לפחות איזה 5 שירים מתוכם יהיו באלבום , כי האלבום אמור להיות בסביבות ה13 שירים לפי מה שאקסל אמר) אהבתי אולי איזה 2, אבל לאחר די הרבה האזנות לפתע אני לא במיוחד אוהב אותם כי אני מבין שהשירים פשוט חוזרים על עצמם יותר מידי מבחינת בתים ופזמון, אין גיוון ויש שירים שסתם נשמעים מוזר...בקיצור כרגע לפי מה שנשמע כרגע, זה הולך להיות אלבום חלש אולי אפילו חלש מאוד,ואני פשוט גם לא מסוגל גם לשמוע את הקול שלו היום, הוא נשמע לא משהו, לעומת פעם. זה פשוט מבאס שזה לא הולך להיות אלבום העשור או אלבום גאוני כמו שהרבה חשבו.

SomebodyElse

New member
איזה שירים שמעת?

יש כלמיני שירים שהועלו לרשת ולא שייכים באמת לגאנז, או שירים כמו סילק וורמס שזה אפילו לא אקסל כתב וספק אם הם יכנסו לאלבום. חוצמזה יש גם את השירים מ2002, אבל שוב - לא ברור מה אקסל מתכנן לעשות איתם. ויש גם את השירים של הסיבוב הופעות הנוכחי, אלה שהודלפו בתחילת השנה - better, irs, the blues, madagscar, catcher in the rye, there was a time - חוץ מCITR שהוא כנראה הקלטה ישנה יותר ולא יהיה באלבום [לצערי
]. אותם דווקא ממש אהבתי. זה אמנם סגנון שונה והכל, אבל באמת שהשירים טובים. ואני גם חושבת שהסיבוב הופעות האחרון הראה שהקול של אקסל נשמר, והוא אפילו נראה הרבה יותר טוב מ2002. קיצר, אני כבר ממש מחכה לאלבום, ובאמת שאם צה"ל לא היה עוצר אותי כבר מזמן הייתי שוברת תוכנית חיסכון וטסה להופעה.

Xknight

New member
כן את כולם שמעתי....

irs וbetter חמודים ואהבתי אותם לכמה זמן, אבל חוזרים על עצמם כמו שאמרתי, אין גיוון, נשמע כמו חומר לאיזה להקת פאק/ניו מטאל צעירה, לא משהו ברמה שאקסל יכול לעשות, הבנאדם איבד את זה:/ הכי יפים לפי דעתי זה מדסקר שלמרות שהוא קיטשי הוא שיר אצטדיון טוב וגם the blues לא רע למרות שההתחלה שלו בפסנתר מאוד דומה לנובמר ריין:) רק אחר כך הוא משנה את התווים. לא יודע אבל לפי דעתי השירים פשוט לא טובים לאלבום שלם בשנת 2006, אם היה הוא היה מוציא אותו לפני 8 שנים ככה זה היה נשמע טוב מאוד אפילו גאוני לתקופה, אבל לא לעכשיו. אבל להופעה הייתי הולך בלי למצמץ אפילו, רק כדי לצפות באחד הסולנים הכי טובים בכל הזמנים.

1נחושה

New member
מדגסקר לא קטשי בכלל לדעתי

חתיכת שיר יפיפה. הכל בעיני המתבונן (או יותר נכון המאזין) : )

1נחושה

New member
מעורר ציפייה

בעיני לרוב השירים ששמעתי יש פוטנציאל אדיר ועם הפקה נכונה בסטודיו יכולות לצוץ באלבום כמה וכמה יצירות מופת. בשורה התחתונה לדעתי אופן ההפקה של השיר בסטודיו היא זאת שיעשה את ההבדל בין שיר מנצח לפלופ משעמם. למשל בשיר של צייניס דמוקרסי שמזכיר לי קצת את הסגנון של מרלין מנסון אגב, הייתי מחזיקה הרבה יותר זמן את מנגינת הפתיחה ומתקדמת לתוך השיר בהדרגה, בונה העצמה של טונים בצורה שכבתית כך שיהיה נעים לאוזן לעכל את הפזמון ברגע השיא ולא ככה שכל השיר נוחת על המאזין במלוא כובד משקלו כבר מההתחלה.. זאת סתם דוגמא אבל זה נכון לכל השירים באלבום המיוחל, עם הפקה חכמה ויצירתית אפשר להנפיק מוזיקה טובה ומעניינת מאוד ! נראה מה יהיה.

just טלוש

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין..

ממה ששמעתי השירים מאוד חלשים..ולא מקפיצים כמו פעם
הם נשמעים באמת מוזר.. הקול ועוצמה של פעם ממש ירדה..[טוב נו מה אתם רוצים הבנאדם הזדקן] בכל מקרה..לצורך השוואה בין השירים החדשים לישנים.. זה כמו שמיים וארץ לדעתי. אני ממש לא אוהבת את השירים ולא מתחברת. הדיסק לא נראה לי הולך להיות טוב.. יכול להיות שיהיו כמה שירים מוצלחים אבל רובו לדעתי יהיה כישלון.

Dark Avanger

New member
בואו נראה...

צואת גמלים. אקסל הזה הוא חתיכת אומן חובב, הוא מנסה לעשות כמה שיותר כסף לקראת הפרישה אבל הוא לא מבין הוא ח-י-י-ב את ההרכב המקורי בשביל לעשות דיסק שלפחות מישהו אחד יקנה הוא פשוט חייב להעיף את הגיטריסט האימו הזה שלו, הוא כ"כ לא קשור. ראיתי את ההופעה ברוק אין ריו לא ידעתי אם לבכות או לצחוק :/ טוב כל מה שאני אומר זה שאת הדמוקרטיה הסינית לפחות אני לא אקנה...

l u d

New member
אולי אין לו את זה כמו פעם אבל הוא

לא איבד את זה טוטלית. זמנים השתנו (וכמו שאמרו בביהיינד דה מיוזיק שלהם) הוא פשוט ניסה לגרום לאלבום להיות כמה שיותר אקטואלי אבל עד שהוא הוציא את האלבום הזמנים השתנו וזה מה נשאר מכל העבודה. לפי דעתי הליריקיה לא השתנתה כל כך והיא תמיד הייתה די קיטשית (להלן כל הבלדות המאוחרות של גאנז). מבחינת הליריקה לא ציפית לשינוי כי עכשיו זה הכל תחת הויז'ן של אקסל והאיש מאוד אוהב אמנים קלאסיים יותר. המוסיקה לא תהיה כמו אבל לפי דעתי היא לא אמורה להיות כמ פעם! זה הרגע שלו להוכיח את עצמו בלי גאנז (כי זה בדיוק מה שהוא רצה לעשות גם בשנים עם ההרכב המקורי). המוסיקה השתנתה כי זה כבר לא גאנז, וחבל שהוא המשיך להדביק לעצמם את התווית הכבדה הזאת של גאנז כי אף אחד לא ישכח את המוסיקה שלהם פעם (כמו שחצי עולם ניסה להשוות את וולווט לגאנז).

למעלה