אז מה אתם הייתם עושים עכשיו?

• פותח הנושא scso
  • פורסם בתאריך

scso

New member
אז מה אתם הייתם עושים עכשיו?../images/Emo58.gif

אז כמו שכולם או לפחות רובכם יודעים סינה נפצע ב-RAW הלילה וכתוצה מהפציעה הוא צפוי להעדר לתקופה של בין 6-8 חודשים. בעקבות הפציעה סינה נאלץ להיפרד מהאליפות וב-WWE.COM הוכרז שב-NM יוכתר אלוף חדש. אז אחרי שכולם כבר הביעו את דעתם על הפציעה עצמה ועל השלכותיה,עכשיו הגיע הזמן לכתוב מה אתם באמת רוצים שיקרה ב-NM-מי יוכרז כאלוף החדש ומה אתם חושבים בכלל יקרה. דיום מהנה.

h a r r y4

New member
אני מנסה

להריץ את המועמדים- אייץ', אורטון, קנדי, אומגה. אני לא בעד אף אחד מהם. תנו לי מאט הארדי או ריי מיסטריו! (רק שהכהונה הזאת של ריי תהיה נורמלית..)

MysteriOfir

New member
תנו

לאורטון את התואר. הוא נבנה בצורה עקבית וטובה בפיוד עם סינה, אפשר אפילו לייחס סטורילניית את הפציעה של סינה למה שקרה אחרי הקרב עם קנדי, סתם לתת לבניה כזאת לרדת לטימיון ולתת את התואר לאייץ' או מייקלס\ג'ריקו (מי משניהם שיחזור בנו מרסי, אם בכלל). בכול מקרה אני חושב שעדיף אלוף היל, סינה היה אלוף טוב, השנה כנראה הרבה יותר מאשר שנים קודמות, אבל הוא גם היה פייס, ונראה שזה נמאס לקהל (אבל לא לי), אורטון הוא האפשרות הטובה ביותר שאני מוצא (וזה באמת מראה את גודל הבעיה).

shlomi 123

New member
מן הסתם

אורטון יהיה מועמד רציני לאליפות, אין לי העדפה כלשהי שהייתי מעוניין לראות.

Great Khali

New member
לא יודע למה

מתחשק לי לראות את שלטון בנג'מין מקבל קרב על התואר וזוכה בו. זה סוג של out of the blue, אבל זה יכול להיות מעניין תחת...

maayan 08

New member
לדעתי

קנדי נגד אורטון בNM . אורטון זוכה באליפות. מייקלס הרי צריך לחזור לפיוד איתו...ויש לנו את מייקלס/אורטון פיוד על האליפות.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gifמה שאני רוצה...

נתחיל קודם כל במה שאני לא רוצה - אני לא רוצה שקן קנדי, רנדי אורטון או טריפל אייץ' יצאו אלופים מנו מרסי. שלושתם משעממים אותי טיכו ובלתי נסבלים. מה שהכי הייתי רוצה, זה ביג ביג אפסט, משהו בסגנון שאיכשהו ג'ף הארדי יוצא מנו מרסי כאלוף, ויודעים מה, למה לא? מאז החזרה שלו הוא באופן קבוע אחד המתאבקים הכי אובר ב WWE לא משנה מה עושים איתו. הנה ההזדמנות לבחון אותו רמה אחת למעלה. מה הכי גרוע שיכול לקרות? הרייטינג לא יהיה יותר נמוך באופן משמעותי מכמה שהוא נמוך כיום בלאו הכי. גם אומגה הוא אופציה מעניינת לדעתי שאני מוכן לקבל כאלוף היל מפלצתי.

CENA17

New member
לא מסכים איתך

אם אכן ג'ף או יומאנגה יהיו אלופי הWWE הריטינג ירד ברצורה משמעותית. אתה אומר שקנדי ואורטון משעממים אבל מה עושה א ג'ף ואומאגה מעניינים? ג'ף מתאבק סבבה אבל הוא לא יכנס לנעלים של סינה ויספק שואו כמו שאלוף אמיתי צריך לעשות. אין בכלל ויכוח שהוא יפסק קרבות טובים אבל את השואו הוא לא יספק. אותו דבר עם אומאגה. מבחינתי הוא אחד המתאבקים הכי טובים כיום בעסק אבל שוב מבחינת השואו הוא לא יעשה כלום. הוא לא יותר ממפלצת עם כישרון האיבקות. יש לי תחושה שבגלל שוינס לא אומר מי הם המשתתפים בקרב האליפות , אז אכן ג'ריקו יחזור. כי בדרך כל וינס אומר הכל לפני וגם מפרסם כל פיפס באתר כדי לעלות את הרייטינג.. אם ג'ריקו לא חוזר אז כנראה התואר ילך לרנדי.. הוא נבנה כהיל המוביל בWWE ואני די מרוצה מימנו. בעצם גם קנדי אפשרות לא רעה, אבל רק לא לטריפל אייץ'! הוא כל כך גרוע ומשעמם והכל כל כך צפוי בקרבות שלו..

pufpuf

New member
הרייטינג של רו האחרון הוא 3.2

זה פחות או יותר קהל הבסיס של ה WWE שיצפה בתוכנית לא משנה מה, גם אם המיין איבנט יהיה קנדיס מישל נגד גרייט קאלי.

Break The Wall

New member
גם..

סינה הי די משעמם, ורק אם היריבים הטובים באמת הוא סיפק קרבות טובים. מר. קנדי לא נופל ממנו ביכולת.

pufpuf

New member
מר קנדי

לא מגיע לסולייה המתנפחת של סינה בזירה.

Break The Wall

New member
למה?

אפילו מבטיסטה הוא הוציא קרב נסבל. לדעתי הוא בכלל לא נופל מהיכולת של סינה.. אולי מגבילים אותו קצת, אבל יש לקנדי יכולת..

pufpuf

New member
אני לא זוכר קרב יחידים אחד שלו

שאהבתי או שהיה ממש קרב טוב. וואלה, אלוף עולם שהקרב הכי טוב שלו בקריירה זה "קרב נסבל נגד בטיסטה".

Break The Wall

New member
אמרתי שזה הקרב הטוב ביותר שהיה לו?

היו לו קרבות מצוינים מול מיסטיריו, לאשלי והזכור ביותר, מול כריס בנואה. אפילו מהאינדיז אני זוכר לטובה קרבות שלו, כמו מול קולט קאבאנה. מוזר איך שבעבר כולם חיבבו אותו והיום מזלזלים בו ככה..

pufpuf

New member
חיבבו אותו כי היה לו שטיק נחמד

שהפך למאוס מהר מאד. אף אחד מהקרבות שהזכרת לא זכור לי כטוב או מקסימום כיותר מנחמד בסביבות ה **/14 כוכבים.

Break The Wall

New member
כנראה

פעם הקרבות האלה היו טובים יחסית ל-WWE, אבל היום, יחד עם מתאבקים כמו ביג דאדי V וקאהלי במיין אבנט, אז הקריטריון עלה.

MysteriOfir

New member
המלצה

סמאקדאון 04.05.07 - מאט הארדי נגד קן קנדי בקרב הטלוויזיה של השנה.

pufpuf

New member
אפילו לא הקרב הכי טוב של אותו שבוע

כשברו של אותו שבוע היה קרב טלוויזיה פי אלף יותר טוב בין אדג' ואורטון. שלא לדבר על זה שלונדון נגד קנדריק, צ'אבו נגד בנואה, הסטריט פייט של אדג' ומייקלס, אדג' נגד אר וי די, מייקלס נגד סינה, פאנק נגד ניטרו ב 15 דקות של תהילה, פאנק נגד ניטרו בקרב שפאנק זוכה באליפות, ואן דאם נגד בורק, הרימאצ' מרסלמניה של הניו בריד נגד האורג'ינלס, אדג' נגד בנואה , צ'אבו נגד מיסטריו וניטרו נגד סינה כולם קרבות טלוויזיה כל כך הרבה טובים מזה. הקרב הזה אפילו לא ראוי להיות מועמד.

MysteriOfir

New member
הממ..

חלק מהקרבות אני מסכים שהם מועמדים חזקים (פאנק נגד מוריסון בקרב נגד השעון, אדג' נגד בנואה, אדג' נגד מייקלס) אבל חלק אני לא חושב שצריכים להיות מועמדים (צ'אבו נגד מסטיריו היה טוב, אבל לא עד כדי כך טוב). בגדול, מסכים שלא להסכים. אה כן, ומייקלס נגד סינה שהלך כמעט שעה הוא האוברייטד של השנה שלי, קרב טוב, אבל בכלל לא קרוב למה שעשו ממנו.

למעלה