אז מה אתם חושבים\עושים?

אז מה אתם חושבים\עושים?

1) אחרי הדייט הראשון (מוצלח או לא מוצלח לא חשוב כרגע) מי יתקשר ראשון הבחור או הבחורה? מה אתם חושבים? מה אתם עושים? ומה הייתם רוצים שיהיה? 2) ואם הוא\היא לא מתקשר\ת אז הוא\היא לא מעוניין\ת??

לא משנה מי מתקשר...

אני אוהב לשלוח הודעות... ואם לא מתקשרי כמה ימים אז זה לא טוב.. אבל כמה שעות או יום... לא קריטי....

../images/Emo41.gif(חופית חברה של אלינור) אז ככה..

ברור מחכה שהגבר יתקשר.... גם אם אני מעוניינת בו אני אתן לו להבין את זה, אבל לא אזום בעצמי שיחה... מה הייתי רוצה שיהיה?... הייתי רוצה שבנים יבינו רמזים..גם כשלא נוח להם להבין אותם... חח זה היה עוזר מאוד
ו.. אם הוא לא מתקשר.. אממ זה משתנה מאדם לאדם.. אם הוא ביישן או אין לו אומץ אז לאו-דווקא לא מעוניין, אם הוא דאווינר זה כנראה סתם בגלל הפוזה של קשוח... וכו' וכו'.... אבל.. קורה שהוא באמת לא מעוניין.. לא?!...

../images/Emo3.gif

1. אני לא אוהבת להתקשר אחרי דייט מעדיפה הודעות :) אבל לא כזה משנה מי מתקשר ראשון העיקר מתקשר.. אני חושבהת שמעולה שמישהו מתקשר אחרי הדייט זה סימן טוב חחחח 2. כן!! יש כאלה שלוקחים כמה ימים.. אבל מעל מספר ימים הגיוני זה כבר פשוט אומר הכל...(למרות שלפעמים זה לא הכי מובן שיש..)

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני אישית חושבת שגם אם דייט מוצלח או לא מוצלח - צריך להתקשר או לפחות לשלוח הודעה ולהגיד את מה שיש להגיד. ["היה לי אחלה, אשמח שנתראה עוד פעם" או לחילופין "זה לא זה, נמשיך הלאה"] לרוב, אם לא לא הצד השני לא יוזם קשר כלשהו אחרי יומיים זה פשוט לא זה.

נועם m

New member
לא משנה

אני תמיד אתקשר- לפעמים אמנם יוצא שהוא יתקשר קודם, אבל אין לי שום בעיה לעשות את זה בעצמי. אני חושבת שכל הספקולציות סביב "מי יתקשר" מטומטמות לחלוטין. גם אם מישהו לא מתקשר ישר, עוד לא צריך להכנס לפאניקה ולהחליט שהוא לא מעוניין... מה הבעיה פשוט להרים טלפון בעצמי?

למעלה