אז מה אתם חושבים על החדש?

anatile

New member
אז מה אתם חושבים על החדש?

האלבום אני מתכוונת? האמת היא שאני קצת מאוכזבת... :(

0mroosh

New member
ענתי!

יצא לי לשמוע אותו רק פעמיים וב2 הופעות בטלוויזיה. נכון שהוא לא משתווה ל2 הקודמים, אבל הוא שונה ומיוחד. גוד שאבס!

MarishA M

New member
עע הלוואי שיכולתי להביע דעה

אבל עד שסבתא לא תיסע לחו"ל אני אצטרך לחכות

AGENT SHESH

New member
מאסטרפיס.

אלבום נהדר. לדעתי הטוב ביותר מבין אלבומי הלהקה.

omrimayo

New member
גמני ב-2 שמיעות הראשונות...

חשבתי כישלון. שמעתי שוב ושוב... מממממממממממממממממדהים, יותר טוב מהשניים הראשונים אבל מוקדם לקבוע. שירים מדהימים אחד אחד, יצירה שמיימית מושלמת, ליריקה מדהימה... פאק מושלם. וסורי שאני לא לוקח ברצינות ביקורות של שמיעה אחת ואומרות "בעסה, חרא אלבום" כי זו באמת מוזיקה שגדלה בתוכך ולא פופ מסריחול שנתקע לך הפזמון בראש אחרי שמיעה אחת.

anatile

New member
שמעתי פעמים ספורות

אולי אחרי עוד כמה פעמים אראה את מה שאתה רואה...ואולי לא...מי יודע... בכל אופן, שיר 1 שממש אהבתי הוא White shadows!

omrimayo

New member
Talk, What If והשיר שאמרת...

אלו הראשונים שתפסו אותי... אבל בכל שמיעה אני מקבל פתאום שיר אחר שיש קטע שהקול של כריס פשוט גומר אותי... גאד. אגב, אם את משנה את דעתך... אשמח אם תכתבי את זה כאן, את לא הראשונה (ובטח שלא האחרונה) שהתאכזבה בהתחלה ואז אחרי זמן מה הבינה פתאום שזה הכי וואו שיכול היה להיות... שזה ממש אבל ממש הכי קרוב שאפשר להגיע לשלמות. אני מאמין בזה. :}

aviGODFATHER

New member
לא טוב כמו הקודמים... אבל..

אם נשווה כל אלבום לאלבומים אלוהיים כאלה נתאכזב מכל דבר... תחשבו שאם היינו משווים כל תוכנית טלוויזיה לתוכנית טובה מאוד (למשל חברים) אז מאוד היינו מתאכזבים... סליחה על החפירה... האלבום מצויין ואני עדיין לא מכיר לגמרי את כל השירים (שלום שלום לא משהו מיוחד...) מאוד אהבתי את: White Shadows (הכי אהבתי אחרי ספיד אוף סאונד) what If Low X&Y the Hardest Part Talk וכמובן Speed Of Sound בינתיים אני יכיר את שאר השירים ואני לא אפסיק לשמוע גם אותם כמה חודשים...

למעלה