אז מה אתם חושבים על "הישרדות"--

אז מה אתם חושבים על "הישרדות"--

האם כמו יין, היא משתבחת עם השנים (מאיפה אני מוצא את הדימויים האלה), או שהעניין מוצה אחרי כמה עונות, והיה צריך להפסיק את זה בהתחלה

ואממ הייתי כותב את דעתי..

אם הייתי זוכר משהו מעונות 1-2... (את 3-4 לא ראיתי, ואת 5 ממש בחפיפניקיות.... וכל שאר העונות- זה כבר לא ממש ההתחלה אז אין לי ממש למה להשוות).

TheCharm

New member
ממ

אמנם לא ראיתי את כל העונות, בכלל לא, אבל אני מוכרח לומר שבמקרה הזה זה נורא אובייקטיבי. כל עונה היא משהו אחר. זה לא כמו סדרות רגילות וכאלה, שזה אותו לוקיישן, אותו קאסט, אותו מבנה. פה כל פעם זה מקום יפה אחר, אנשים שונים, משימות אחרות, הכל..

Aviad1987

New member
באמת חתיכת דימוי נדוש ../images/Emo13.gif

אבל במקרה הזה - הכי קל ונכון הלגדיר את הישרדות ככה. אמנם לא ראיתי את כל העונה העשירית אבל פרק הפתיחה באמת עשה לי את זה. אני מקווה שזה ימשיך ככה ואפילו ישתפר...

yasminale

New member
הישרדות נשארה ותשאר האימ אימא

של הריאליטי! וכאילו שהדימויים שלי יותר טובים?
כל עונה הם מביאים מקומות יפים ואקזוטיים יותר, כללים מסובכים יותר ומשימות הזויות יותר! אבל בינינו, ככה תוכנית ריאליטי צריכה להיראות. אבל בלי רופרט, זה לא אותו הדבר.
למרות שקובי הזה עשה לעצמו חצאית וניסה לשחק אותה רופרט.

בניגוד לסדרות ריאלטי אחרות

הישרדות התחילה את עידן הריאלטי, ועל כן היא תמיד משתבחת. בנוסף לזה, נגיד ברווק או בסדרות אחרות שמדובר על ניפוי של אנשים עד שנשאר זוכה מאושר אחד, המתכונת תמיד דומה, הדברים לא משתנים רק האנשים. בהשרדות, מלבד הפרס וחלוקת המכונית, הכל משתנה, החוקים משתנים מעונה לעונה, המקומות, התחריות, הפרסים. אולי בגלל זה היא פשוט כזו טובה, כי הם מצליחים כל שנה גם אם הם לא בחרו מתחרים מעניינים או טובים מספיק, לעניין את הצופים, כי אתה לא יודע למה לצפות. חוץ מזה, שגם אם תזרוק 40 אילמים על אי באמצע שום מקום ותן להם לחיות ביחד 30 ומשהו יום, הם יתחילו בשלב כלשהוא דרמות וכאלה.. ככה שהרעיון עצמו של התוכנית הוא כזה, שפשוט קשה שלא לאהוב אותו. בקיצור.. מארק בארנט גאון.

TheCharm

New member
ממ זה כן בסה"כ

אם אתה אומר שאתה משבח אותה כי היא התחילה את עידן הריאלטי... אז אתה לא משבח את התוכנית הנכונה

בניגוד לסדרות ריאלטי אחרות

הישרדות התחילה את עידן הריאלטי, ועל כן היא תמיד משתבחת. בנוסף לזה, נגיד ברווק או בסדרות אחרות שמדובר על ניפוי של אנשים עד שנשאר זוכה מאושר אחד, המתכונת תמיד דומה, הדברים לא משתנים רק האנשים. בהשרדות, מלבד הפרס וחלוקת המכונית, הכל משתנה, החוקים משתנים מעונה לעונה, המקומות, התחריות, הפרסים. אולי בגלל זה היא פשוט כזו טובה, כי הם מצליחים כל שנה גם אם הם לא בחרו מתחרים מעניינים או טובים מספיק, לעניין את הצופים, כי אתה לא יודע למה לצפות. חוץ מזה, שגם אם תזרוק 40 אילמים על אי באמצע שום מקום ותן להם לחיות ביחד 30 ומשהו יום, הם יתחילו בשלב כלשהוא דרמות וכאלה.. ככה שהרעיון עצמו של התוכנית הוא כזה, שפשוט קשה שלא לאהוב אותו. בקיצור.. מארק בארנט גאון.

idodo cohen

New member
הישרדות פשוט ריאליטי מדהים

אני חולה על זה. ראיתי את כל העונות באדיקות, חוץ מהראשונה. הישרדות 10 נפתחה ברגל ימין ואני חושב שאתרגל מוקדם מהרגיל לדמויות ולעונה בכללי. הישרדות שולטטטטט!

nnaann

New member
בהחלט

כמישהי שראתה את כל העונות האחרונות ועכשיו רואה את העונות הראשונות באינטרנט אני יכולה להגיד שהסדרה ממש השתנה. כסדרה שהתחילה כמשהו חדשני ,נוטה לדוקומנטרי אך לא מוגדר. הישרדות עיצבה את פני הריאלטי . דרך חוקים שהיא המציאה עד לצורת המשחק של המתמודדים, כל זה השפיע על סדרות הריאלטי קיום. מעבר לזה אני רואה את השינוי שהיא עברה. המיקום, הטוויסטים ,בחירת המשתתפים ,התחרויות ואפילו הצילום והעריכה. הכל השתפר מאוד ורואים את זה בצורה ניכרת. התוכנית הפכה מסדרה מהפכנית ועטורת רייטינג לסדרת קאלט בעלת צופים מסורים, והיא בנויה על משחק שגורם לתוכנית מענינית ושונה כלל עונה שעוברת . ובגלל זה אני לא חושבת שהישרדות תימאס לנו מתי שהוא. והיא אחת התוכניות הטובות שיש.

הישרדות תמיד תיהיה סדרה בסט

ראיתי את כל העונות וגם את החדשה הורדתי מהאיטרנט וראיתי מי ניצח והכל אחלה סדרה... דרך אגב עוד מעט יוצא 11

למעלה