אז מה אתם חושבים על השיר

slallum

New member
אז מה אתם חושבים על השיר

Stairway to Heaven? זה בכוונה או שאולי זה סתאם צירוף מקרים? (אני מדבר על הגרסא ההפוכה למקרה שלא הבנתם)
 

The Snow Goose

New member
שטות במיץ +נצל"ש

הקטע ההפוך מטומטם.. פשוט מאד יש לי שאלה- יש לכם אולי, אנשים מקורות לפירוש של המילים של השיר.. באנגלית או עברתי..? תודה לכם
 

slallum

New member
שמעת פעם את הקטע ההפוך?

נכון, הוא לא כל כך מובן. אבל זה קצת קשה לעשות מילים מובנות ככה.. תאמין לי, ניסיתי
ניסית להפוך חלקים אחרים מהשיר? כשאתה הופך אותם זה ממש ממש לא נשמע מובן, אבל כשאתה הופך את הקטע המסוים הזה אז יש הבדל גדול.
 

This Is My Nick

New member
...

לא רק שזה צירוף מקרים, זה אחד גרוע. זה בכלל לא נשמע כמו שאומרים. יש מקרים הרבה יותר אמינים של ליריקה הפוכה.
 

slallum

New member
read it plz

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=258&msgid=31369568 and now, what do you think
 
לדעתי

זה ממש עלוב. מי שמאמין לחרטה הזה יכול להאמין להרבה דברים אחרים, כמו ההסבר הפראנטי הזה על רצח רבין. אמרו שרצח רבין היה צפוי מכיוון שהיה איזה פסוק אחד בתנ"ך שרמז משהו כזה. לא זוכר בע"פ את הפסוק אבל אני זוכר שזה היה אחד מההסברים העלובים ביותר. אפילו יותר גרוע מקונספירציית השב"כ. אם מחטטים עמוק באינטרנט אז מוצאים הרבה שטויות כאלו. יש גם כאלו שאומרים שבוב דילן גנב כמעט את כל הליריקה של האלבום החדש שלו מספר של איזה בחור יפני. אז אומרים, זה אומר שאנחנו צריכים לאכול כל שטות? אני בטוח שאם תחטטו בכל השירים של כל אמן ואמן, לכל אמן יהיה לפחות שיר אחד כזה עם "מסרים חבויים".
 

avivs

New member
הקטע עם בוב דילן זה לא שטות

יש הרבה קטעים באלבום שלו שדומים בצורה מדהימה לספר הזה, צירוף מקרים? אולי...
 
אני עדיין חושב שזה חרטה

בוב דילן הוא אחד מהמוזיקאים שכתבו הכי הרבה שירים בהיסטוריה, ודווקא בשנים האחרונות כשהוא לא לחוץ על אלבום חדש, הוא יגנוב חומר ממישהו אחר? חוץ מזה שאם זה היה באמת רציני אז היה פה משפט כי אם הסיפור הוא נכון אז היפני הזה יכול לתבוע את בוב על הרבה מאוד כסף (ולא חסר לו ברוך השם).
 

avivs

New member
אגב, הספר היפני הזה אמר

שהוא לא יודע מי זה בוב דילן, אבל הוא מוחמא מזה שוא ציטט מהספר שלו.
 
למעלה