אז מה אתם חושבים?

דיתוּש

New member
אז מה אתם חושבים?

בהרבה כתבות שקראתי על קולדפליי, גם ב-Newsweek וגם ב"פנאי פלוס" משווים את קולדפליי ללהקה U2. אתם חושבים שיש בכלל מקום להשוואה? ואם כן, מאיזו בחינה- מבחינת איכות המוזיקה, מבחינת סדר הגודל שהלהקה הגיעה (וקולדפליי עוד תגיע) אליו? יאללה לדיונים

sapirush1

New member
אני מסכימה

יש משהו דומה במוזיקה שלהם.. אני לא יודעת איך להסביר את זה משהו באיך שהסולן של U2 שר שדומה לכריס

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיש מקום להשוואה בעיניי... בדיוק בנקודות שציינת... גם המוזיקה שלהם דומה מאוד... אבל לדעתי קולדפיי לוקחים... יו2 של היום פחות טובים...פעם אבל הם היו וואו....

AGENT SHESH

New member
יש משהו..

אתם מוזמנים להשוות את קטע האינסטרומנטלי בClocks לסאונד של U2 - The Hands That Built America. לא הקצב, הקצב שונה לגמרי. מבחינת הווקאליות אני לא רואה הרבה דימיון.

Drorrrrrr

New member
דיתוששששששש ../images/Emo12.gif שנים!!111

מה שכן, אנלא סובל את U2 אז אני חושב שההשוואה לא לגיטימית בכלל
.

מיכיל

New member
הממ...

השוו אותם גם לרדיוהד - אמרו שקולדפליי עושים את המוזיקה של רדיוהד רק בסאונד של איצטדיון.... אני חושבת שבכלל לא צריך להשוות בין להקות ולהגיד שהם "מעתיקים" או בלה בלה בלה... כל להקה מחזיקה את עצמה לבד, ואין בכלל סיבה להשוות . בתכלס זה טיפשי ומיותר להשוות... וקולדפליי לדעתי עולה על U2 ורדיוהד..אבל שוב, אין שום סיבה להשוות.

מיכיל

New member
וכמובן

שאני צריכה להשלים את כל הדיסקוגרפיה כי אין לי סינגלים..רק את שלושת האלבומים... :-\ מרגיז ביותר

oh-da

New member
אם כבר אז לאואזיס

מן גרסה אלרטנטיבית שכזו. לכל דיון וסיווג הפורום קיים שוב

למעלה