אז מה אתם חושבים? האם השיר קרולינה יגיע למקום ראשון בבריטניה?
A actimel New member 2/6/07 #3 איפה געגע כפרעליה ../images/Emo13.gif מרכלים עלייך בפורום ואת אפילו לא יודעת חחחחחחחחח ואם איני טועה את אמורה להגיע לארץ ביוני לא? גו לאנסקי )))))
איפה געגע כפרעליה ../images/Emo13.gif מרכלים עלייך בפורום ואת אפילו לא יודעת חחחחחחחחח ואם איני טועה את אמורה להגיע לארץ ביוני לא? גו לאנסקי )))))
G gaga9 New member 4/6/07 #4 קראתם לי??? יא גם אני התגעגעתי סוריי שנעלמתי מי מרכל?? מה אומרים?? חחח כן אני מגיעה אבל ביולי כדאי שתעבירו לי את המספרי טלפון שלכם שאני יודיע לכם שאגיע
קראתם לי??? יא גם אני התגעגעתי סוריי שנעלמתי מי מרכל?? מה אומרים?? חחח כן אני מגיעה אבל ביולי כדאי שתעבירו לי את המספרי טלפון שלכם שאני יודיע לכם שאגיע
A actimel New member 4/6/07 #5 בארורררר את שלי יש לך מיכלי ../images/Emo13.gif ואין הברזות בשום אופן...
G gaga9 New member 5/6/07 #6 תזכרי it's a date כן נראה לי שיש לי בפלאפון בארץ בכל אופן עוד חודש אני שם אז תתכונני והפעם באמת בלי הברזות
תזכרי it's a date כן נראה לי שיש לי בפלאפון בארץ בכל אופן עוד חודש אני שם אז תתכונני והפעם באמת בלי הברזות
A actimel New member 6/6/07 #8 בלי הברזות בייבי ../images/Emo13.gif וצביקה... בלי הצעות מגונות למיכלי הא? חחחחחחחחחחחחחחח היא באה רק ללנסקי
בלי הברזות בייבי ../images/Emo13.gif וצביקה... בלי הצעות מגונות למיכלי הא? חחחחחחחחחחחחחחח היא באה רק ללנסקי
G gaga9 New member 6/6/07 #9 אוי כולם רבים עלי? אני מתארת את צביקה בלנסקי מוקף בנות חחחחח דרך אגב מקווה שחשבת על רעיונות על מה שדברנו
אוי כולם רבים עלי? אני מתארת את צביקה בלנסקי מוקף בנות חחחחח דרך אגב מקווה שחשבת על רעיונות על מה שדברנו
A actimel New member 6/6/07 #10 חשבתי על שלל רעיונות ../images/Emo13.gif צביקה תכף יתעצבן... להביא אותו ללנסקי ועוד בלי הסכמה? חחחחחחחחח שאני חושבת על זה... בטוח לא יתנגד להיות מוקף במליון בנות, עם כוסית ייגר מאיסטר ביד צביקוששששששששש כפרעלייך. וגם את שרה נוציא לתרבות רעה
חשבתי על שלל רעיונות ../images/Emo13.gif צביקה תכף יתעצבן... להביא אותו ללנסקי ועוד בלי הסכמה? חחחחחחחחח שאני חושבת על זה... בטוח לא יתנגד להיות מוקף במליון בנות, עם כוסית ייגר מאיסטר ביד צביקוששששששששש כפרעלייך. וגם את שרה נוציא לתרבות רעה
A Ana Lyn Newkirk New member 6/6/07 #11 בתנאי שתביאו גם את נינט לשם! אחרת אני מסרב! ואיפה זה הלנסקי שלכם? בת"א?
G gaga9 New member 7/6/07 #13 ככה את מקלקלת את הילדים הטובים? מילא אותי את יכולה לקלקל (אפילו רצוי) דרך אגב אני רוצה לשמוע על הרעיונות חחחח וצביקה תאמין לי שאתה לא רוצה להיות שם חחחחח
ככה את מקלקלת את הילדים הטובים? מילא אותי את יכולה לקלקל (אפילו רצוי) דרך אגב אני רוצה לשמוע על הרעיונות חחחח וצביקה תאמין לי שאתה לא רוצה להיות שם חחחחח
A actimel New member 8/6/07 #14 את יודעת איפה אני אספר לך ../images/Emo6.gif געגע מפוצצת הורמונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה אין אוחצ'ות בלוס אנג'לס האן?
את יודעת איפה אני אספר לך ../images/Emo6.gif געגע מפוצצת הורמונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה אין אוחצ'ות בלוס אנג'לס האן?
A Ana Lyn Newkirk New member 8/6/07 #15 אפשר גם לקלקל אותך? תבואי למופע סטנדאפ שלי.. (אם עוד לא סירפתי לכם שאני מופיע)