אז מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?

Zoharrr

New member
שזה ../images/Emo26.gif

ימשך לנצח!!! (וגם להוציא 750 בפסיכומטרי :))

Zoharrr

New member
תודה,רק שלא ממש רואים אותנו שם...../images/Emo6.gif

יותר רואים אותנו בולעים אחד את השניה... וזאת תמונה נורא ישנה,מהחודש שלנו ביחד,שהיה לפני בערך שנה וחצי... צירפתי תמונה יותר עדכנית אבל גם ישנה יחסית... אנחנו חייבים להצטלם יותר ביחד...

the evil 1

New member
אתם ממש חמודים

אני מיתגעגעת לאהבת נעורים מקסימה, הבעייה היא שזה לא חוזר על עצמו, מאחלת לכם הכי טוב ! (את כהה הוא לבן - ילדים מהממים)

Zoharrr

New member
תודה../images/Emo13.gif

כשהתחלנו לצאת לא יכולתי לראות אותנו יחד, זה היה ניגוד חזק מידי ושנאתי את זה... אבל התרגלתי וגם לאחרונה פגשתי הרבה זוגות מעורבים כמונו וזה שימח אותי מאוד... לגבי אהבת הנעורים, אין לי בעיה שהיא לא תחזור, שתישאר כמו שהיא :) שפשוט נישאר ביחד... לגבי הילדים,אחרי כשנתחתן נעבוד על זה... D:

Zoharrr

New member
בשבילך../images/Emo140.gif

את יודעת זה היה הסלואו הראשון שלי בפרט,והסלואו הראשון שלנו ביחד :)

Zoharrr

New member
ועוד משהו קטן מאותו ערב...

שהיה אחד הערבים הכי מאושרים בחיי, זה אנחנו עם דידי,החתן... שלא היתה שמחה ממני בעולם לראות אותו מתחתן,לא היתה... ופה אני אפסיק כי הגזמתי עם התמונות D:

Zoharrr

New member
../images/Emo24.gif

איזו נשמה את :) תודה! ה"קרינה" נובעת ממשהו אחד.. החבר הזה שלי,אנחנו כמו אחים... יותר מזה,אני תמיד אומרת שאנחנו נשמות תאומות אפלטונית... אנחנו אותו בן אדם,רק שהוא גבר ואני אישה,ושהוא גדול ממני ב 15 שנים. ואחרי כל מה שהבנאדם הזה עבר בחיים שלו, ואחרי כל הזמן שהוא כל כך חיפש אהבה הוא מצא אותה והתחתן... כל כך מרגש ומשמח! לא אומר שהיו לי דמעות בעיניים בחופה,לא יכולתי לבכות גם לא מאושר,רק החיוך לא מש מפניי לשניה אחת במשך כל הערב... לא טעמתי טיפה מהאוכל,רק הייתי איתו ושמחתי בשמחתו ששימחה אותי כל כך! אני מחכה ליום שזה יהיה הפוך :)

יופי יופי!

אתם תביאו תמונות של החברים שלכם ואני אמורה ממש להסתכל על זה!! הלו! קצת רגישות! אתם לא זוכרים שאני בדיאטה?

למעלה