אז מה אתם מכינים לסופ"ש חורפי?

homets

New member
אז מה אתם מכינים לסופ"ש חורפי?../images/Emo183.gif

אני הכנתי בראוניז, אבל בגלל שהכנתי אותם אחרי יום ארוךךךך אתמול ובאמצע הלילה, שכחתי לרפד את הרינג והכל נזל החוצה, אז יצאה עוגונת דקיקה בטעם שוקולד, אבל עדיין טעימה
היום אני מקווה להכין עוגיות, עוד לא החלטתי איזה, אבל נראה לי שאני אלך על ביסקוטי ועוגיות שוקולד עם פקאן.
וחוץ מזה אנחנו עוברים דירה כל השבוע הקרוב, אז אני צריכה גם לארוז
יאללה, שיהיה לכולם סוף שבוע מקסים!
נטלי
 

pirge

New member
בהצלחה למנהלת ולפורום המתוק והטעים../images/Emo24.gif

אצלי 2 עוגות שניתן להכין אותן במתכונת תחליפי סוכר הכנתי את 2 העוגות עם "דיאטיפ" ויצא טעים טעים עוגה אחת תפוחים סילאנית ועוגת קוקוס קלמנטינות. נראה לי ששתי העוגות כבר מוכרות לרובכן. שבת מהנה וכייפית לכולם
בתמונה: עוגת תפוחים סילאנית עם סוכר
 

homets

New member
העוגה נראית מעולה../images/Emo13.gif

אני מתה על עוגות תפוחים, וזאת נראית עסיסית ומצוינת במיוחד
אשמח למתכון
נטלי
 
היי, אפשר בבקשה את המתכונים לעוגות?

אבא שלי חולה סכרת וכל הזמן בוכה שלא מכינים לא כלום... אודה לך מאוד.
 

pirge

New member
עוגת תפוחים סילאנית

עוגת תפוחים סילאניתו/דבשית pirge / אוכל חלבי [מצורף קובץ jpg] ו 09:39 | 12/04/07 עוגת תפוחים בדבש\סילאן ואגוזים מקור העוגה:פירגה. בקערה: 4 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים קוביות גדולות 100 גרם צימוקים אגוזים קצוצים גס----וקיצוצי תמרים יבשים כף קינמון 3 כפות יין אדום מתוק---או גראנד מרנייה רבע כוס סילאן או דבש לייט או סירופ חרובים ללא סוכר 2 ביצים שלמות כוס סוכר כוס שמן 2 כוסות קמח רגיל – ועוד 2 כפות. שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל. לערבב הכל בכף. (העוגה בחושה) לשמן תבנית 26 ולצקת את הבלילה. לפני האפיה-לזרזף סילאן על פני העוגה-לא הרבה ולהכניס לאפיה בחום 175. שעה ולפי הצורך להוסיף כל פעם 5 דקות. לבדוק בעזרת קיסם עץ. לקרר היטב לפני הפריסה. העוגה יוצאת מאד לחה ונימוחה ואין צורך להרטיבה. תהנו נהדר לחמם מעט ולהגיש עם כדור גלידה וניל דובדבנים. לבלי סוכר : להמיר את הסוכר = 17 מ"ל "דיאטיפ" מספיק 4\3 כוס שמן קנולה ממליצה להשתמש בסירופ חרובים ללא סוכר בבקשה.
 

pirge

New member
בסבוסה ללא סוכר

עוגת סולת "בסבוסה" – ללא סוכר חדשה מקור:פירגה עוגה בחושה בקערה אחת עם סירופ קינמוני –ללא סוכר לשים בקערה: כוס סולת 4\1 1 כוסות קמח כוס קוקוס שקית אבקת אפיה 3 ביצים שלמות 2\1 כוס שמן 2 כפות סירופ חרובים ללא סוכר/סילאן ללא סוכר כתחליף 17 מ"ל דיאטיפ נוזלי = כוס סוכר לערבב היטב לצקת כוס מים/מיץ חמים (לא רותחים) ושוב לערבב היטב. נהדר עם מיץ תפוזים לצקת לתבנית – משומנת- בגודל 24 או פיירקס בגודל 30X20 כמו בתמונה (יוצא ממש גבוה) לאפות בחום 175 כ-30 דקות או עד מזהיב-חומי מיד כשמוציאים את העוגה עדיין חמה---יש לחורר את פני העוגה במזלג כדי שהסירופ יחלחל פנימה. סירופ: 2\1 1 כוסות מים חמימים - 4\1 כפית קינמון –חזק ומורגש היטב---- אפשר פחות לפי טעם אישי אם לא אוהבים קינמון אני ממליצה לשים קליפת תפוז טרי לארומה 2 כפות סירופ חרובים/סילאן ללא סוכר 2 שקיות ממתיק מלאכותי = 4 כפיות סוכר לערבב-אין צורך לחמם יוצקים את הסירופ על העוגה המחוררת ומחכים עד שכל הסירופ יחלחל לעוגה. יכול להיות שהסירופ יצוף למעלה וייספג לאט לאט. סבלנות. אחרי שהעוגה ספוגה היטב בסירופ וקרה, לצפות בהרבה קוקוס (ממש שכבה עבה) ולזרזף מסירופ החרובים שנותן את אפקט השוקולד. מכניסים למקרר העוגה משתבחת אחרי יום במקרר. מגישים על מצע של טחינה וסילאן - ראו תמונה תהנו אפשרות להכין בתבנית ארוכה אינגליש קייק. למלא את הבלילה 4\3 מגובה התבנית העוגה יצאה גבוהה (עברה את התבנית בגובה) --לא הרטבתי את העוגה,כי למרבה הפלא,לא היה צורך. להגיש עם ציפוי נדיב של קוקוס ומעל סירופ חרובים ללא סוכר. תהנו
 

pirge

New member
מאפינס קוקוס קלמנטינה

עוגת קוקוס קלמנטינות/תפוזים ללא סוכרו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 05:49 | 20/12/07 עוגת קוקוס קלמנטינה -עוגת החורף שליו pirge ו גם בלי סוכר 10:27 | 16/11/05 מאת:פירגה עוגת קוקוס קלמנטינות מקור:פירגה תבנית משומנת ------24 עגולה - העוגה יוצאת גבוהה. לשים בקערה גדולה: כוס וחצי קוקוס 17 מ"ל "דיאטיפ" או כוס סוכר 2 כוסות קמח רגיל שקית אבקת אפיה לבחוש ביחד. ולהוסיף: כוס שמן קנולה כוס מיץ קלמנטינות טרי סחוט ומגורען 2 ביצים שלמות חצי כוס מים / מיץ לפי הצורך לערבב היטב עד למיזוג החומרים. הבלילה מאד דלילה,וזה בסדר. אין צורך לשנות דבר. לצקת לתבנית משומנת ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות. צבע העוגה ח ו ם. צריך להקפיד שהצבע יהיה חום ולא בהיר. לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ (כדאי לחורר את העוגה עם קיסם) סירופ: כוס מיץ קלמנטינות/מיים פושרים----לערבב עם 4-3 כפות סילאן /סירופ חרובים ללא סוכר תהנו מעוגה בטעם של עוד ועוד ועוד...... ללא סוכר-עדיף להכין כמאפינס-ניתן להקפאה
 

zohar365

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo96.gif

 

ido0804

New member
פירג'לה נשמה, ברשותך שאלה

אם אני רוצה להכין עוגות עם דאיט טיפ, אז אף-פעם אני לא יודעת את המינון--עזרה בבקשה לגבי המרות וזה התחליף סוכר שהכי מדבר אלי מבחינת טעם תודה היללוש
 

pirge

New member
אני מכינה לפי ההמרה שכתובה על הבקבוק../images/Emo140.gif

 

ninga 3

New member
../images/Emo140.gifברכות מתוקות למנהלת הפורום ולגולשיו../images/Emo49.gif

ולוואי שיהיה לכולנו מתוק כל השנה וכל החיים. עוגת בסקויטים קרה עם קרם שוקולד של אמא בוצי הכנת הקרם: בסיר שטוח ועמוק מכניסים: כ-1/2 כוס מים מהברז 10 כפות סוכר – טורפים עד שהסוכר נמס מסירים מהאש ומוסיפים תוך בחישה (מסירים מהאש כדי למנוע גבשושיות): 10 כפות קקאו 100 גרם שוקולד מריר – קוביות מעט וניל או ליקר – אם אוהבים טורפים היטב עד קבלת מירקם חלק ומוסיפים: כ-50 גרם חמאה או מחמאה מערבבים שוב היטב, ומכבים. הערות: - אני (גילה) לוקחת ביסקוויטים וניל וגם שוקולד (הגוונים השונים מוסיפים יופי וטעם, כמו בתמונה), שוברת גס ומכניסה לתוך הסיר - אפשר להוסיף אגוזים, צימוקים או מה שאוהבים... - ממתינים להתקררות ויוצקים לתוך ניילון נצמד לאורך, הנתון בנייר כסף, מגלגלים סוגרים ויוצרים רולדה. - מאפסנים במקרר - רצוי להמתין כ-12 שעות לפני ההגשה. קרם פרווה - גאנש שוקולד: 150-100 גרם שוקולד 1/2 מיכל שמנת ריץ' - היא פרווה - מביאים את השמנת לסף רתיחה, מכבים את האש, זורקים פנימה את קוביות השוקולד ומערבבים עד קבלת קרם אחיד. קרם נוסף פרווה: 10 כפות סוכר 1/2 כוס מים - לטרוף בסיר על האש ולהמיס להסיר לרגע מהאש ולהוסיף: 10 כפות קקאו או שוקולית 100 גרם שוקולד מריר מעט רום/וניל/ליקר - לערבב לקרם אחיד ולהוסיף כ-50 גרם מרגרינה - אני משתמשת עם מחמאה. - להחזיר לאש רק במידה שלא הכול נמס ולא הומוגני. בעוגה שלי זה הקרם, את הביסקוויטים טבלתי בקפה פושר (ללא חלב). לוקחים בסקויט שלם וניל טובלים בקפה פושר {ללא חלב} מורחים עליו שכבת קרם, לוקחים בסקויט שוקולד וחוזרים על ההכנה כך שמים אחד בהיר ואחד כהה כשבינהם יש קרם, בהתחלה בשכיבה וכשיש קבוצה של בסקויטים מעמידים בתבנית מאורכת ועמוקה, כשמתקרר אפשר לערום את הקרם חזרה...לפזר מעל אגוזים, תלתלי שוקולד ואפילו קצפת... בהצלחה.
 

homets

New member
נראה ממש טעים

נורא בא לי על פרוסה עם הקפה
ברוכה הבאה לפורום
נטלי
 

revi1985

New member
רולדות של קרין

הכנתי ב-3 מילויים שונים: פרג, קינמון ושוקולית מקופלת. בנוסף הכנתי עוגת סולת של ארומה. וגם הכנתי עוגת יום הולדת פשוטה למחר ניסיתי להעלות תמונות אבל כנראה הם גדולות מידי
 

homets

New member
את רוצה לשלוח לי אותן

לאי מייל ואני אקטין לך? נטלי
 

Hun1

New member
גמני הכנתי בראוניז מעולים ממתכון של מאקי

והשבוע חוגגים כריסטמס אז בטח נאכל MINCE PIE וכל מיני עוגיות שחמתי קנתה. אני לא מתערבת בחג הזה :)
 

homets

New member
איזה כיף לכם../images/Emo13.gif|גרב|

אני אוהבת את חג המולד (אני לא בדת הנכונה
) - סתם, פשוט הכל נראה מקסים בחג המולד, ואם יורד שלג אז בכלל
בכל מקרה, אני מכירה ואוהבת מאוד את הבראוניז של מאקי והם אכן מצוינים
ברוכה הבאה לפורום!
נטלי
 

Hun1

New member
תודה ../images/Emo140.gif לא יורד שלג אבל ערפילי וחורפי בהחלט

מקווה שתהיה לי הזדמנות לצלם ולהראות את ה"מתוקים". צריך להיות OPEN MINDED כשזה נוגע למינס פאי ולכריסטמס פודינג, הטעמים לא ממש דומים לדברים שאנחנו מכירים. הטעם הכי מוכר הוא של קליפות הדרים מסוכרות, אבל לכל זה יש טעמים נוספים כמו ברנדי ופירות מיובשים אחרים ששהו באלכוהול זה או אחר.
 
למעלה