אז מה אתם מצפים מהכלא הפעם?

אז מה אתם מצפים מהכלא הפעם?

נה נה נה ואל תגידו לי שאתם לא.. אז בואו נשלה את עצמינו שאחד מהשלישיה קורא את זה... אז בואו שפכו לפה את מה שאתם מצפים מהאלבום.. עם מי היתם רוצים שהם ישתפו פעולה.. לאיזה כיוונים חדשים ייפתחו... ובלע בלע בלע. קיצ מה היתם רוצים לראות באלבום שיצא אוטוטו בעזרת הג'אד! יאללע לשרשר! ~לינענע~

שאקית

New member
שישימו את ''המשחק''

זה חייב לצאת על דיסק.. זוהי תהיה גאונות לשמה. עם נימי יהיה חלום.... והפקה של מומי לא תשביז אפחד!

bitcho

New member
חחחחחחחחח

אני צריך לחשוב על זה. ואממ לדעתי תעיפו אבל בדחייפות את כל השירים עם להקות הרוק מטאל והשיט האלה תפסיקו לעשות שיתופי פעולה איתם, אני אומר תנו משו קצת יותר Fאנקי או אפילו סטייל הייפי או קראנק זה יתן בראש.

kombinaizer

New member
אז ככה

בניגוד לשאר האלבומים הייתי רוצה שכלא יעשו סוויצ' ויבנו אלבום שלם עם כלים חיים. למצוא עוד שיתופי פעולה כי זה רק עושה להם טוב (ע"ע כל יום מחדש, שקוף, נגמר מבפנים) והכי חשוב! להפתיע אותנו. והמשחק באמת נשמע טוב

moshe alfasi

New member
אני רוצה את השיר...

של הכלא עם שי, שהובטח פעם! הם הופיעו איתו באחת ההופעות הראשונות של האלבום הראשון, ואמרו שזה יצא באלבום השני, וכלום, מה יהיה עם השיר הזה? אני רוצה לשמוע ת'דבר הזה. עוד משהו, בהחלט כדאי שיפסיקו עם השירי דידי הררי הזה, בחיאת, זה גרוע רצח. לא הייתי מתנגד לשת"פ עם אוקטובר, יכול לצאת שיר מצויין ומעניין. תאכלס, לא מחכה לאלבום הבא בכלל.

kombinaizer

New member
שי 360 ../images/Emo47.gif

לאחרונה גיליתי תעניין למרות שבהתחלה היו לי לא מעט התנגדויות. אבל לאחר כמה שמיעות של הפנינים של "חי" - אם רק היית יודעת, אלוהים שלי, שיחה ממתינה הבנתי מי זה שי למרות שצ'אפטרס עדיין שולט. I was HERE

ItsNotMe1

New member
ממתי שהוא התחיל ללבוש ורוד

שיחה ממתינה ומה שראינו מהאלבום האחרון שירים מעולים וצ'אפטרס בכלל מעולה, jacob's ladder, הרמיקס של לינגוויסטיקס ועוד ועוד שולטים

למעלה