אז מה אתם מתכננים לפורים? יום חופש מהעבודה? חוגגים אותו בצורה כלשהי? ואיך?
T tamarhp New member 21/2/07 #1 אז מה אתם מתכננים לפורים? יום חופש מהעבודה? חוגגים אותו בצורה כלשהי? ואיך?
T tamarhp New member 21/2/07 #6 ../images/Emo6.gif "תישאר, יהיה נחמד" "בגלל זה אני הולך!" אוי, הוא דמות גדולה.. מוישה..
ש שרון AAA New member 21/2/07 #4 לראות "זהו זה" כמו תמיד הם ידעו לעשות פרקי ספיישל לפורים. זוכרים את הפרק של המערב הפרוע שסי היימן הייתה אסתר המלכה ומושונוב היה מרדכי היהודי האינדיאני ואת הפרק שאסתר המלכה הייתה עופרה חזה וקושניר ,מושונוב וגליקמן היו האחים בלוז היהודיים.קלאסיקה.
לראות "זהו זה" כמו תמיד הם ידעו לעשות פרקי ספיישל לפורים. זוכרים את הפרק של המערב הפרוע שסי היימן הייתה אסתר המלכה ומושונוב היה מרדכי היהודי האינדיאני ואת הפרק שאסתר המלכה הייתה עופרה חזה וקושניר ,מושונוב וגליקמן היו האחים בלוז היהודיים.קלאסיקה.
צ ציקי 07 New member 21/2/07 #7 בקבוק יין ועוד בקבוק יין. זה מה שאני מכין. כמובן יש את העבודה שבל של פורים, שזה הכנה מחשבתית ולא טכנית.
בקבוק יין ועוד בקבוק יין. זה מה שאני מכין. כמובן יש את העבודה שבל של פורים, שזה הכנה מחשבתית ולא טכנית.
B B l o n d i e New member 23/2/07 #10 להתחפש לפאזל ../images/Emo13.gif וללכת לגן... [בשביל למנוע ספקות- אני עובדת שם, לא ילדה בגן ]