אז מה אתם עושים באימבולק?

אז מה אתם עושים באימבולק?

אני אחגוג עם חברה שלי אבל אין לי מושג איך. כנראה שהחוצה לא נצא, כי אומרים שירד כאן שלג ביום חמישי (ירושלים) אז בטח רביעי כבר יהיה קפוא אבל אולי נעביר ערב חמים ומואר בבית ונפיץ ניחוח יסמין בכל פינה. אולי אני אפילו ממש אשקיע, אבלגן לאמא תמטבח, אשים כמה דברים בתבנית, אדחוף לתנור ויכול להיות ממש שתצא מזה עוגת דבש
אימבולק שמח לכולם

תמיר302

New member
אני חוגג

כנראה עם טקס,מלא נרות שיהיה מלא אור וכו'..... אז שיהיה אימבולג שמח לכולםםםםם

של עוגת דבש?

לאא יש מלא ספרי עוגות בבית ויש אפילו ספר מיוחד של עוגות לראש השנה... בטוח יש שם עוגת דבש. מקסימום נפיל את זה על אמא.. או על נעמה. תודה יעלי :)

תמיר302

New member
חחח זה בסדר

בספר של קאנינגהאם יש מתכונים לעוגיות בצורת ירח...

TheBlueOne

New member
אימבולק נהדר לכולם

מי ייתן ותקופת האור הבאה עלינו תאיר את דרככם אל מחוז חפצכם. |4u|

RainBird

New member
הרבה מרקחות מאגיות ונרות. משום מה זה עובד מצויין באימבולק.

OverTheRainbow

New member
אימבולק שמח לכולם

(אגב, אני נעמה...) שיהיה לכולנו חג מלא באור (רצוי שמש, אבל עם המזג אויר הזה...) נעמה

יאייי

GAIA CONSORT בווליום גבוה נרות ומבער דולקים (הרבה נרות דולקים
) ונעמה בדרך עם עוגת דבש :) יאיי חג שמח!!

OverTheRainbow

New member
עוגת דבש זה טעים...

חחח אבא של אמירה לא הסכים לאכול ממנה כי זה חשש לעבודת אלילים או משו.. חחח היה מצחיק והיה טעים...

חחח כן

זה היה משעשע אני: "אבא רוצה עוגת דבש? זה טעים" אבא שלי: " מי הכין?" אני: "נעמה, לכבוד החג" אבא שלי: "איזה חג?" אני: "אימבולק" אבא שלי: "אני לא חושבת שאני יכול לאכול מזה. יכול להיות שזה לאכול ממשהו שהוכן למטרות עבודת אלילות" אני: "מה אלילות בעוגה?!!?" אבא: "כי אתם חוגגים לאלים" אני: "תחשוב, לך יש ט"ו בשבט אחד בשנה, לי יש שמונה. עכשיו העוגה בסדר?" אבא: "לא." LOL חמוד...

../images/Emo6.gif

פהההה ממש... הוא יסקול אותי או יותר גרוע מזה, הוא ינשל אותי מהירושה LOLOLOLOL

למעלה