אז מה אתם עושים בחיים?

kishkish92

New member
אז מה אתם עושים בחיים?

ומה אתם מתכננים לעשות בעתיד?

מה ללמוד? איפה לעבוד?
לטייל?

דינדש

New member
מתכבדת להיות הראשונה..

כרגע אני עובדת במכון העתקות, כשנה וחצי...

עוד לא סגורה על לימודים לתואר, אז אחרי החגים מתכננת ללמוד עיסוי רפואי כדי לא לבזבז עוד שנה ובינתיים להיסגר על כיוון לתואר

לטייל? הייתי פעמיים בלונדון (שבוע כל פעם), מתכננת סופ"ש ביורודיסני באזור מאי.. אבל החלום? לטייל בתאילנד. הייתי פעם אחת לפני כמה שנים עם טעם לעוד, והתמונות בפייסבוק של כל החברים לא עוזרות!!!! אני במסע שכנועים של השותפות המיועדות...

Light18m

New member
מסיים תואר שני ועבודה בהייטק

מתכנן להמשיך ללמוד מתמטיקה ולהיות חוקר.

לטייל לפי הסדר:
ארה"ב
מרכז אמריקה
דרום אמריקה
אנטארקטיקה
דרום אפריקה
יפן
אוסטרליה
ניו זילנד
נפאל
סין
נורווגיה
רוסיה
אלסקה
האינסוף ומעבר לו!

כרגע משלימה ומשפרת בגרויות..

ביולי מתכננת לעבור לערבה לעשות מועדפת, לחסוך כמה שיותר, פסיכומטרי שוב, לטוס לטייל באזור אוקטובר 14 ולחזור לימים פתוחים..

מה ללמוד? כרגע חושבת על פיזותרפיה, אבל אני ממש לא סגורה על זה.. יקח לי זמן להסגר על מה אני רוצה באמת.

einat162

New member
עובדת במשרה מלאה

בתור מזכירה.
מתכננת לנצל שוב את הויזה לארה"ב שהוצאתי לפני כמה שנים (נסיעה ראשונה) - פג תוקף ב 2017.

מישהו רוצה לבוא איתי למיאמי / לוס אנג'לס ?

johny3guns

New member
מיאמי !! כי ב- LA כבר הייתי ..

אני הוצאתי ויזה ב- 2007 אחרי שהשתחררתי, לכמה זמן היא תקפה ?

einat162

New member
גם אני הוצאתי ב 2007 (תוקף ל-10 שנים)

צריך להיות רשום על הויזה עד מתי.
אני הוצאתי לקראת הנסיעה לניו יורק (
).

lolly87

New member
אז ככה

אני סטודנטית ועובדת מדי פעם בזמני הפנוי.
מה אני מתכננת לעשות בעתיד זה קצת מורכב וארוך כדי לכתוב פה, אבל אני מתכננת להמשיך ללמוד ולעבוד תוך כדי עד הרגע שיהיה לי את כל הידע שאני רוצה ואז אני רק אעבוד (מעניין מתי הרגע הזה יגיע).
ולטייל, יש כל כך הרבה מקומות שאני רוצה לבקר בהם, לא יצאת מהארץ מגיל 14, תכננתי טיול לחו"ל עם מישהו שהייתי איתו אבל לאור העובדה שאני לא איתו הטיול נדחק הצידה, אבל המקומות שרצינו ממש מהממים ויום אחד אני אבקר בהם אני מניחה, אם אני רק אזכר לאיפה תכננו לטוס. אבל בינתיים אני מקפידה לטייל בארץ בזמני הפנוי עד שיהיה זמן לטיול קצת יותר רציני.

tamaguchi girl

New member
סטודנטית

לומדת עיצוב תקשורת חזותית, שנה ראשונה, ואחרי התואר הלוואי ואוכל לקחת שנה חופש (אחרי סמסטר 1 הותשתי
למרות שזה קצת הגיוני כי לא היה לי חופש אחרי תיכון/צבא..)

לא מתכננת לטייל, לא מושך אותי, אולי שבוע-שבועיים באירופה בשביל לנוח

החלום הוא לעבוד ב Google, אחרי ביקור אחד במשרדים השתכנעתי..ובתכלס- יום אחד רוצה לעבוד כמעצבת אתרים ו- UI.

וזהו

רוב הזמן סטודנטית

שנה ב' בתחום החינוך...
בסופי שבוע קופאית לפרנסה
ופה ושם מדי פעם תאטרון לנשמה.

נקודה רגישה

כעיקרון אני בן אדם שלא יכול לשבת בחוסר מעש יותר משעה פחות או יותר
אז כעיקרון מאז שהשתחררתי אני במרתון משלי, כי פשוט אני לא מסוגלת לזרום ולא להיות עם תוכניות.
אז השתחררתי באוג' השנה ופסיכו סיימתי כבר אי שם בדצמבר, נרשמתי כבר ללימודים שיתחילו באוקטובר( אני אהיה בת 21 וחצי )
ועכשיו ממשיכה לעבוד בחנות שעובדת בה מאז שהשתחררתי ולהנות.
מתכננת לטוס ביולי לחודשיים למרכז אמריקה וזהו חיי כסטודנטית יחלו
קשה לי עם החוסר מעש לפעמיים אז בינתיים גם נכנסים לכושר מחדש:)

ולמה נקודה רגישה? כי אני רואה את חברות שלי שהשתחררו איתי שלא אכפת להן מכלום, כל היום יוצאות מבלות מבזבזות בלי לחשוב, ואני קצת יותר מחושבת, יוצאת אבל לא כל יום ומנסה לחסוך לעצמי קצת מעבר לטיול. הלוואי ויכולתי לחיות ככה, הרציונאליות שלי הורגת לפעמיים

לא הייתי ממליצה.

לדעתי כדאי לחסוך קצת יותר כסף לפני התחלת הלימודים וגם כן להנות מהזמן הזה, עם החברות שלך. שגרה של לימודים היא עמוסה ומעייפת ותובענית. לאחריה יש לחץ להכנס לתחום כמה שיותר מהר כדי לא ליצור "חורים" בקורות החיים. הזמן להנות בלי לעשות חשבון - הוא עכשיו. הייתי מציעה לך לשקול בכובד ראש האם את באמת מרגישה מוכנה (נפשית) לתואר. אני מכירה הרבה שהתחילו תואר מוקדם מידי ופרשו בגלל חוסר מוכנות וחוסר מיצוי של תקופת ה"אחרי צבא-לפני לימודים".

תודה על התגובה

נסחפתי קצת עם הנקודה רגישה, פשוט לפעמיים בא לי להיות ככה, אבל זה פשוט לא אני :)

כסף חסכתי במהלך הזמן, ויש לי תוכנית חיסכון ככה שזה לא השיקול המרכזי, מה עוד שהלימודים ליד הבית ואני לפחות אגור בבית עוד שנה.

לגבי להנות- אני יוצאת, אל תביני לא נכון, אבל גם אם לא הייתי רציונלית כל כך לא רואה סיבה לצאת כל יום, אבל היציאות שלי ממש לא מוגבלות ומתי שאני רוצה אני יוצאת, נהנית מבלה וכו' החברות הטובות שלי השתחררו איתי חוץ מאחת, ככה שלהיות איתן אני איתן :)
הטיסה של אחרי צבא רק תהיה הפינאלה לכל הטיסות שעשיתי השנה חח והייתי לא מעט מאז שהשתחררתי.

ולגבי הלימודים, חשבתי על זה הרבה, והחלטתי שאני מספיק בשלה לזה. אני יודעת מה אני רוצה ללמוד ומה אני רוצה לעשות.
לא רואה סיבה ממשית לשבת בבית ולא ללמוד שאני יודעת מה אני רוצה.
ואתחיל ללמוד שנה וחודשיים אחרי שהשתחררתי, ככה שלמצות את עצמי אמצה עד תום !

אבל שוב, תודה :)

eveik

New member
הרבה מאותם אנשים שבוחרים למשוך

את התקופה הזאת - עושים את זה כי אין להם מושג מה הם רוצים לעשות ויותר קל פשוט לדחות את זה. נראה לי שדיי ברור שהמקרה שלה הוא שונה.

אחותי גם מאוד התלבטה אם להתחיל ללמוד אחרי השחרור בגיל 21 או לחכות עוד שנה, לשמחתי בסופו של דבר היא התחילה השנה. החברות שלה חושבות עכשיו שהיא לא ממש נורמלית, אבל אני דיי משוכנע שהם קצת יקנאו עוד 3-4-5 שנים...

השתחררתי.
טיילתי.
עבדתי.
עברתי לגור מחוץ לבית עם בן זוג.
סטודנטית.
בתקווה תואר שני בפסיכולוגיה קלינית.

עם השאר נזרום

CtrlAltDele

New member
אממ.. מה עושים?

חיים וכאלה, לא?!
אני כרגע סטודנטית, עובדת כמתרגלת בחוג, שיעורים פרטיים וכדומה.
לקראת סוף התואר הראשון - שני שלי.
מה בעתיד? מאיפה לי?! מתישהו עוד שנה שנתיים להמשיך לתואר שני אמתי בעיצוב (כרגע הכיוון הוא סביבות תוכן וירטואליות) כמובן שלהמשיך וללמד...
ובתקווה למצוא משרד אדרכלים טוב.

כמובן לטייל בין לבין :)

h a j b i

New member
עובד במשרה מלאה ולומד באוניברסיטה הפתוחה

את התואר אני צפוי להשלים מתיישהוא בשנה הבאה.
תוכניות נוספות לעתיד: להמשיך באותו מקום עבודה עד לקידום הבלתי נמנע ולמצוא דירה חדשה במיקום יותר מרכזי.

למעלה