אז מה אתם קיבלתם החודש?

NuckBunnies

New member
אז מה אתם קיבלתם החודש?

אני אישית קיבלתי את הנ"ל: The Ultimates #1 החוברת מתרכזת כמעט לגמרי בקפטן אמריקה. אבל היא כתובה טוב ועם ציורים מדהימים, אז לא נורא. נסלח (ונעשה מנוי לסידרה
). Ultimate Spider-Man #17 הקצב של הסיפור איטי מדי. חוץ מזה, משובח! הציורים גם משתפרים, לטעמי. Origin #4 לעמות הקודמים, אשר לא התלהבתי במיוחד, החוברת הזו טובה. לא מדהימה, אבל טובה! הציורים מעולים, כמו בקודמות. אבל פיתוח הדמות של וולברין מתקדם ומתחילים לראות אותו מתגבש. רואים מאיפה ההשפעות על האישיות שלו והגיעו ומתחילים להבין קצת יותר אותו. אני אישית מרוצה, ומופתע לטובה. Incredible Hulk #35 זוהי חוברת במסגרת הפרוייקט של Nuff Said, ע"ע חוברת ללא מילים. היא מאוד טובה, האיורים מעבירים עלילה פשוטה אך מלאת רבדים ופרטים קטנים שעוזרים לראות את השינוי שהסופר עושה בהאלק. כן, אני זונה של מרבל. אבל ברגע שיוצא TP לגיליונות הראשונים של The Legion (של DC), אני אקנה אותם! NuckBunnies

אני!

עדיין לא כיבלתי אבל הזמנתי Ultimates #1 ואני שמח שאתה ממליץ... ORIGIN#2 וdeadpool אחד ושנים....שמעתי שזה מצויין

The Crusader

New member
חחחחחחח

nuckbunnies אתה זונה של מרבל :) אם ככה אז גם אני בוא נקים מועדון מרמלז´ לזונות של מרבל :) חחחחח אני הזמנתי וצריך לקבל שתי גלונות of my main man woverine #171 and #172 ואני אוריד מהאינטרנט בתקווה את החלק החמישי אם אני לא טועה של origin the crusader

green lantern

New member
אני נערת ליווי מכובדת

אני נאמנה ללקוחות הקבועים.. אבל כשבא זיון שווה מהצד אני קופצת על המציאה.... זה מה שיוצא כשקונים חבילות של שניים... יצא לי טרמינטור 1# חחחח אז ככה זה מה שקניתי... עוד לא נגמר החודש... (יש עוד את יריד פורים בבת ים...) אז לביינתיים זה מה שקניתי... דבל סייז מילניום ישיו של גוסט ריידר 25# מאי 92 לוסט אין ספייס 3\3 יולי 98 טרמיניטור 1# 98 לא מצויין חודש סופרבוי 59# פברואר 98 מרטין מנהאנטר 11# אוקטובר 99 מרטין מנהאנטר 12# נובמבר 99 מרטין מנהאנטר 9# אוגוסט 99 מרטין מנהאנטר 6# מאי 99 מרטין מנהאנטר 4# מרץ 99 GL ג´לאפ (יש לי אותו פעמיים) GL 145 פברואר 02 פלאש 181 (מרגש נורא + איפה אפי (וולדו) בדפים האחרונים) פברואר 02 פלאש 180 ינואר 02 GL144 ינואר 02 יש לי עוד מרטין מנהאנטר אבל הוא לא לידי כרגע ואני לא זוכר איזה מספר... נחשו מי הלקוחות הקבועים.... אגב כל חוברות מרוול\דארק הורס למכירה במחירים מופקעים(רצוי להחלפה של GL \פלאש\מרטין מנהאטר) עוד היום אלטא זאכן אלטא זאכן.... Green Lantern
ב23 או ב24 אני יכתוב את החדשים יותר שקניתי...

The Crusader

New member
אגב רציתי לשאול

איפה אני יכול לברר כמה שווים הגלייונות שלי לאספנים ואיפה אני יכול למכור כמה? יש לי גליונות של בטמן חלק מיוחדים כמו בטמן נגד הטורף וחלק פחות אבל רובם הם מלפני 20 עד 30 שנה אני משער שהם שווים הרבה. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אני חייב למכור איזה אחד או שתיים כדי לקנות סורק. the crusader

NuckBunnies

New member
אממ

יהיה לך מאוד קשה למצוא בארץ קונים, היות שאין שוק גדול לקומיקס. לעומת זאת, אתה מוזמן לשים בלוח שלנו הודעה עם רשימה של הקומיקסים שלך. יש גם פורום מכירה וקניה באתר של עולם הקומיקסים. בקשר למכיר של הקומיקס - המחיר נקבה ע"פ החוברת עצמה ואיכותה. אם החוברת של של באטמן והטורף היא חוברת נחשקת, אז היא תהיה שווה הרבה. אבל אם היא במצב גרוע (קמטים, קרעים, דפים מצהיבים וכו´) אז אפילו שהיא נחשקת היא לא תהיה שווה הרבה כסף. אני ממליץ על www.wizardworld.com איפה שאפשר לבדוק את שווין של הרבה חוברות. NuckBunnies

The Crusader

New member
תודה

קראתי הכנסתי את האתר למועדפים ואני אעיין בו כשאני אוכל בקשר לרשימה אני אסדר אותה לפי מספר גליון, שנה, שם פרק ואני אפרסם אותה כאן תודה the crusader נ.ב כל הגליונות שלי במצב מעולה עם ניילון והכל

yanivtr

New member
אני לא קיבלתי כלום!!!!

אני הייתי אמור לקבל החודש רק את אמייזינג פסיידר מן(החודש לא היה תקציב) אבל לא קיבלתי אותו!!! איך שאני הבנתי כותב הקומיקס יוצר תוכנית חדשה (לא הבנתי את כל הסיפור, אשמח אם תסבירו לי...) ובגלל זה יצור הקומיקס נדחה בחודש!!!! yanivtr ששונא שדברים כאלו קורים!!!!!!

ויאגרה

New member
זה זונה של מארוול?

אם אתה זונה של מארוול, אני רחוב שלם מלא בזונות של מארוול - אני קורא באופן קבוע את: Avengers Avengers-Celestial Quest Iron Man DeadPool Black Panther אני אמור לקבל החודש את גירסת המאנגה של ספיידרמן והאוונג´רז. כמו כן,אני אמור לקבל את Howard The Duck,של Max, ליין המבוגרים של מארוול. חוץ מזה,עשיתי מנוי על X-Force ו-Captain Marvel U ועל Captain America. ועכשיו...מי זונה של מארוול?

NuckBunnies

New member
אוי נו

אני מנוי על Ultimate Spider Man Ultimate X-Men Ultimates Icredible Hulk מאז שנכנס הצוות החדש ב#34 Amazing Spider Man וכבר הזמנתי את כל החוברות בTP או כיחידות של JMS The Order שזו מיני סידרה של 6 חלקים Origin כנ"ל וחוץ מזה אני זונה של מרבל! זה שאני זונה -ענייה- של מרבל זה פרט שולי. נו טוף... אני לא בדיוק עני... אבל יש לי הוצאות אחרות (בגדים, די וי די, דיסקים וכו´ וכו´). וזה כמובן לא כולל את כל הכותרים שהייתי מרגיש מחוייב לקנות אם לא הייתי קורא אותם דרך האינטרנט (Exils, לדוגמא). NuckBunnies שחושב שפרוייקט המנגה נחמד, לא מדהים, וציפה לקצת יותר אבל לא ממש -ממש- התאכזב. והחוברות של האוונג´רס וספיידר מן נחמדות בהחלט.

למעלה