אז.. מה אתם

LoLo16

New member
אז.. מה אתם../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אני מדברת על השיפרים (Shippers- שרוצים לראות את מאלדר וסקאלי ביחד), NoRomos- שמעדיפים שהם ישארו רק חברים לעבודה, וכו'. אני יודעת שאדם אוהב את מאלדר וקרייצ'ק ביחד (בטח אהבת את the red and the black,
). אז מה אתם?
I'm a shipper
...

LoLo16

New member
הפרק הוא The UnNatural

הפרק שדיוויד דוקובני כתב וביים. עונה 6. הנה עוד תמונה מהסצינה

1Shir

New member
קודם כל, הגיע הזמן שמישהו יפתח כאן

שרשור, אז כל הכבוד על ה"העזה". שנית, מה קרה בין מאלדר לקרייצ'ק בפרק הנ"ל? שלישית, אני באופן אישי מעדיפה ומשתדלת לזרום עם המציאות ולא לכפות עליה שום רצון קודם, כלומר, אין לי בעד או נגד, אלא אני בדיעבד בעד כל דבר שקורה במציאות ומאמינה שזה הדבר הנכון. אם מאלדר וסקאלי רוצים להיות זוג, כפי שבאמת קרה, אז אני בעד, ואם זה לא מתאים להם, אז אני נגד. אני כן יכולה לומר שהאהבה ביניהם נותנת לי השראה שאני תופסת אותה כמאוד חיובית, היא אפילו עוזרת לי להאמין באהבה, אז אם צריך להגדיר אותי, אני מניחה שזה אמור להגדיר אותי כשיפר.. :)

Ice Age

New member
NoRomos

תעזבו אותכם מהשטויות האלה. אם הייתי רוצה אופרת סבון הייתי רואה "אהבה מעבר לפינה".

1Shir

New member
מעניין שהסדרה מדברת בצורה אחרת

לכל אחד. אני כל השנים תפסתי אותה לא כדרמה אלא באמת כסדרה שמביאה אמיתות גלובליות עמוקות, אבל בסופו של דבר נתפסתי לממד היחסים מאלדר-סקאלי, בעוד שלאנשים אחרים, לך למשל, זה נראה מיותר. כנראה שכל אחד ומה שמעסיק אותו

scoutlavie

New member
שיפרית!

מוצהרת לחלוטין. איך אפשר שלא להיות? גם אם שי כמה נגד רומן ביניהם , אחרי עונה 8 ו-9 וכל עניין ויליאם זה די כבר לא רלונטי...

למעלה