אז מה אתן מעדיפות?

אנחנו מעדיפות גברים

שמפגינים בפנינו קודם כל את כושרם האינטלקטואלי לפני שנותנים לנו להציץ באיבריהם האינטימיים (שהם בכלל לא משהו במקרה הזה)... כשיש עם מי לדבר, לא ממש אכפת אם הוא מגלח מלמטה או לא...

franko1

New member
ילדה בלבן???

האם זה אינטלקטואלי להעליב? לא חושב בכל מקרה שלם עם עצמי הן מהבחינה הרוחנית נפשית והן הפיזית שאלתי שאלה מתוך סקרנות, בא לך לענות תעני, לא בא לך אז אל תעני ועד שלא נראה תמונה שלך , מי את שתעבירי ביקורת? על חיצוניות כל שהיא של אדם אחר שמעיז לחשוף את עצמו

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

למה להעליב../images/Emo35.gif

בסה"כ אמרתי את דעתי על התצוגה שלך. העברתי ביקורת רק על עצם העלאת התמונה, ולא על שוב דבר אחר

יופי הוא בעיני המתבונן

גם אם מישהי לא עומדת בסטנדרטים של עולם האופנה (קרי, מידה 34-36) אין פירושו של דבר שהיא מכוערת. את השאלה שלך יכולת לשים גם ללא תמונה. התמונה הפכה את השאלה שלך לפרובוקטיבית ודי מגוחכת. אף אחת לא צריכה להוכיח את יופיה המדהים בשביל להעביר עליך ביקורת. והאמת היא שבאמת נשים וגברים מתעניינים יותר בפרטים משמעותיים כמו האישיות של בן/בת הזוג מאשר בגילוח או אי גילוח של האיברים האינטימיים.

אז ככה מתוק שלי

א. זכותי המלאה להסתובב באיזה פורום שבא לי , אני ממש לא צריכה לדפוק חשבון לאנשים כמוך ואם זה ממש מסקרן אותך מה מעשיי בפורומים של הרזייה אז רק שתדע לך שאני ירדתי 7 קילו וכרגע שוקלת 55 בזכות האנשים הנפלאים ששם במסגרת ההכנות לקיץ (שזה לא ידאיג אותך.. אני נראת ניפלא). ב. זכותי לומר את דעתי על כל נושא פה בפורופ ומי אתה שתעביר עליי ביקורת המפקח??? אז בפעם הבאה תוציא את העצבים שלך על מישהו אחר או אולי אומר מישהי

אילן 29

New member
עצה שלי...

לא יודע מה עדיף למטה או למעלה אבל מה שבטוח הוא שכדאי לך להשתמש בזכוכית מגדלת כדי שלא תתבלבל בין הזין לשערה ותוריד אותו בטעות .

למעלה