אז מה באמת מעניין את הטינאייג'רס?!

gorck

New member
אז מה באמת מעניין את הטינאייג'רס?!

יחסי בנים-בנות.... אז הנה- מה עדיף? בנים/בנות יש חבר/ה? אם כן, כמה זמן? אם לא, היית רוצה חבר/ה? מאוהב/ת במישהי/ו? הצד השני יודע? מה הוא אומר? מה הדבר הכי רומנטי שעשית? מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? והערות-יש?!

רוני48

New member
אנייי!!! מי שקרא שיגיד

יש חבר/ה? לא אם כן, כמה זמן? אם לא, היית רוצה חבר/ה? מאודד!! מאוהב/ת במישהי/ו? ברור הצד השני יודע? מה הוא אומר? הוא לא יודע אבל אני רוצה להגיד לו מה הדבר הכי רומנטי שעשית? ממ...כלום..אפפים לא היה לי חבר..): מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? הוא שלח לי באייס סי "חולה עליך" והערות-יש?! אני רוצה לשאול אותו אם גם הוא אוהב אותי. איך לעשות את זה?

gorck

New member
לבוא אליו ולשאול, פשוט מאוד...

אם רק הייתי מקשיב לעצמי, יכול להיות שהייתי מאושר היום...

זה ממש תלוי בסוג הקשר ביניכם כרגע...

המ, קודם כל... בת כמה את?
כיכי, אני לא יודעת שזה נראה לי דיי חשוב. אתם ידידים טובים? או שזה סתם מישהו שאת מכירה? בכל מקרה, הדרך הכי טובה היא פשוט לבוא, להגיד לו שאת מחבבת אותו... ולשאול אותו אם הוא רוצה לצאת לאנשהו מתישהו. אם אתם לא מדברים כל-כך הרבה, עדיף קודם לדבר אתו על דברים כלליים יותר, וזה... ואז, תוך כדי שיחה לבקש את המס' פלא'/אייסי שלו, או להזמין אותו לצאת לאנשהו.

../images/Emo15.gifטרלהלה

מה עדיף? בנים/בנות. בנים. יש חבר/ה? לא אם כן, כמה זמן? - אם לא, היית רוצה חבר/ה? לא ממש. מאוהב/ת במישהי/ו? לא הצד השני יודע? מה הוא אומר?- מה הדבר הכי רומנטי שעשית? לא זוכרת. מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? כל מיני ^^ והערות-יש?! לא.

O0NoNi0O

New member
אני:)

מה עדיף? בנים/בנות בנים. יש חבר/ה?לא. אם כן, כמה זמן? -- אם לא, היית רוצה חבר/ה? נמ לא כול כך. מאוהב/ת במישהי/ו?לא. הצד השני יודע? מה הוא אומר? -- מה הדבר הכי רומנטי שעשית? וואי כלוםXD מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? הוא הביא לי שוקולד משוודיה והוא עטף את זה במפית מיוחדת כזאתי וקשר את זה בסרט ואז הוא קנה לי סרט לפאלפון שכתוב עליו I love u. והערות-יש?! נמ אקונה מטטה.

Black Jane

New member
ישנן בנות ישנן בנות../images/Emo3.gif

מה עדיף? אי אפשר איתם, אי אפשר בלעדיהם... אבל נו, בנים. יש חבר/ה? חבר כרגע אין
[אלא אם כן הכלבה שלי נחשבת], חברות יש המון
אם כן, כמה זמן? נתייחס לזה כאחרון שהיה... היינו יחד חודש. ואז הגיע פולי
(לא, סתם, ואז הבנתי שאנחנו לא מתאימים כזוג.) אם לא, היית רוצה חבר? הממ בהנחה שעוד לא היה לי חבר רציני (זתומרת, מעל ל3 חודשים), אז בהחלט מאוהבת במישהו? ל-א! רק דלוקה. לא, גם זה לא בעצם. הצד השני יודע? מה הוא אומר? אם הוא היה יודע כבר היינו ביחד. סתם
מה הדבר הכי רומנטי שעשית? אני די רומנטית-קיטשית, אז כל התיאורים שעולים לכם בראש- אחד מהם בטח עשיתי. מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? המ
בגלל שמכרים יותר מדי קרובים שלי קוראים פה, אני אעבור שאלה.
הא, בעצם אין עוד שאלה D: (יש לי את זה בהתחמקויות) והערות- אין

litaf1

New member
-- אני --

מה עדיף? בנים דעעע יש חבר/ה? כבר לא... אם כן, כמה זמן? היינו ביחד אממ חודשיים חח (קשר ממש ממש ארוך אני יודעת חחח) אם לא, היית רוצה חבר/ה? בטח למה לא? מאוהב/ת במישהי/ו? כן (וזאת הייתה הבעיה... חחח) הצד השני יודע? מה הוא אומר? לא יודע (תודה לאל!!) מה הדבר הכי רומנטי שעשית? לא עשיתי שומדבר רומנטי ... מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? שומדבר.

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאני ...

אז הנה- מה עדיף? בנים/בנות? בנות
סתם אין לי מושג. אי אפשר להתקיים אחד בלי השני. D: יש חבר/ה? לא אם כן, כמה זמן? אם לא, היית רוצה חבר/ה? כן מאוהב/ת במישהי/ו? לא הצד השני יודע? מה הוא אומר? מה הדבר הכי רומנטי שעשית? - מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? - והערות-יש?! לא. אף פעם לא היה לי חבר. |:

ואני..

מה עדיף? בנים/בנות - לא זה ולא זה יש חבר/ה? לא אם לא, היית רוצה חבר/ה? לא הייתי רוצה כרגע חבר.. מאוהב/ת במישהי/ו? לא יאללה ביי

dragonit12

New member
עונה...

יחסי בנים-בנות.... אז הנה- מה עדיף? בנים/בנות את שניהם. לא מבחינה לחיות איתם תמיד וחברות ואילו.. אלא שבלי שני המינים האילו אפחד לא יכול להתקיים. אתה חייב את שני המינים וזהו. ואני..אני מעדיפה לפעמיים בנות ולפעמיים בנים ולפעמיים,את אפחד מהם.{שוב לא בקטע של חברות!} יש חבר/ה?לא. אם כן, כמה זמן?---- אם לא, היית רוצה חבר/ה?לא יודעת... מאוהב/ת במישהי/ו?יאפ הצד השני יודע? מה הוא אומר?הוא לא יודע.. אני רק יודעת דבר אחד. שהוא לא ממש בקטע של בנות
מה הדבר הכי רומנטי שעשית?לא'דעת... מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך?לא'דעת.. והערות-יש?! שתמצאו את האהבה שלכם ותיהיו מאושרים לעד!

Retama

New member
../images/Emo9.gif

יש חבר/ה? לא אם כן, כמה זמן? האחרון היה למשך 3 חודשים... אם לא, היית רוצה חבר/ה? נראה לי שכן, בא לי קשר מאוהב/ת במישהי/ו? לא הצד השני יודע? מה הוא אומר? מה הדבר הכי רומנטי שעשית? אה.. שום דבר מיוחד נדמה לי מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? :) והערות-יש?! אין :p

hadarinke

New member
הממ...מעניין מעניין..

מה עדיף? בנים/בנות-בנים..לייק דעP: יש חבר/ה?^^ אם כן, כמה זמן?מחר 3 חודשים:) אם לא, היית רוצה חבר/ה? מאוהב/ת במישהי/ו? :) הצד השני יודע? מה הוא אומר? אותו דבר.. מה הדבר הכי רומנטי שעשית? אני לא רומנטית כלכך אבל, בישלתי ארוחה לאור נרות כזה:p חח יצאתי ממש מוזרה... מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך?טיול יד ביד בים.. והערות-יש?!

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה עדיף? בנים/בנות- בנים
. יש חבר/ה? לא. אם כן, כמה זמן? --- אם לא, היית רוצה חבר/ה? כן... מאוהב/ת במישהי/ו? כן. הצד השני יודע? לא, אבל הוא כנראה יידע בקרוב
. מה הוא אומר? בקרוב נדע
. מה הדבר הכי רומנטי שעשית? אמממ לא יודעת... להגיד "אני אוהבת אותך" נחשב?
.\ מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? אמממ להגיד ,אני אוהב אותך"
? לא יודעת, אין לי ממש הסטוריה ארוכה בתחום
... והערות-יש?! אני מתגעגעת
.

נועוש6

New member
אח בנים...

מה עדיף? בנים/בנות אממ תנו לי לחשוב רגעע בנים!
יש חבר/ה?אממ זה לא כל כך ברור..(הסברים אייסיי). אם כן, כמה זמן?האחרון שהיה היה 6 חודשים
אם לא, היית רוצה חבר/ה?מאוד!!!!
מאוהב/ת במישהי/ו?סוג של זה לא כל כך ברור הצד השני יודע? מה הוא אומר?עזבו זה כל כך מסובך זה באמת לא לפה מה הדבר הכי רומנטי שעשית?אממ לאדעת... מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך?קנו לי כאזת קופסא של טבעת שמו בפנים טבעת ומול שבט שלם שאלו אותי אם אני רוצה להיות עם מישהו.
והערות-יש?! מי שרוצה פרוט-איסיי או מסן.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעונה

מה עדיף? בנים!!
יש חבר/ה? כרגע לא...
אם כן, כמה זמן?
אם לא, היית רוצה חבר/ה? לאלא, ממש טוב לי לבד.
אחת המטרות שהצבתי לעצמי היא להיות בלי חבר עד ראש השנה הבא [נראה אם אני אשרוד...]
מאוהב/ת במישהי/ו? לא
הצד השני יודע? מה הוא אומר?
מה הדבר הכי רומנטי שעשית? יום האהבה האחרון - החבר בא אליי, וכשהוא בא כל הבית שלי היה חשוך, חוץ מ-18 נרות שהיו מסודרים בצורת לב. לכל נר הייתה מצורפת סיבה למה אני אוהבת אותו.
[ביום האהבה היינו בדיוק 18 יום ביחד...] אח"כ אכלנו תותים עם קצפת. כמובן שגם הייתה מתנה, והכל... אבל העיקר זה מה שכתבתי.
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? בט"ו באב האחרון - באתי אל החבר [אחד אחר]. הבית היה חשוך, חוץ מנרות בכל מקום. על השולחן הנרות היו מסודרים בצורת I
U, כשהלב הוא עוגת שוקולד, והנרות מרכיבים את ה-I וה-U. אח"כ ראינו סרט קיטש, ולמחרת עשינו פיקניק.
והערות-יש?! קראת? תגיב.

shaharrr53

New member
עונה.

יחסי בנים-בנות.... אז הנה- מה עדיף? בנים/בנות בנים
יש חבר/ה?לא אם כן, כמה זמן? אם לא, היית רוצה חבר/ה?בסדר,לא אכפת לי
מאוהב/ת במישהי/ו?אהאה הצד השני יודע? מה הוא אומר?נראה לי שכן מה הדבר הכי רומנטי שעשית?אין מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך?אין

black rock star

New member
../images/Emo103.gif

יש חבר/ה?לא אם כן, כמה זמן? אם לא, היית רוצה חבר/ה?כן מאוהב/ת במישהי/ו?מחבבת + הצד השני יודע?לא מה הדבר הכי רומנטי שעשית?לא יצא לי
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך?לא יצא >< והערות-יש?!

למעלה